sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Kiinnostunut Venäjällä? Listan Duran Venäjä Report
päivitykset

Duran

Matkustaa älykäs analyysi ja uutiset, on kaikki mitä tarvitset tietää 

kanssa Vuonna 11.27.2016 Alue
otteita:

Hillary Clinton liittyy Jill Stein yritys heikentää vaalitulos

Hillary Clinton kampanja lauantaina päättänyt liittyä uudelleenlaskennan ääniä presidentinvaalien Wisconsinin osavaltiossa kuten vihreiden etääntynyt Jill Stein, Greenin presidenttiehdokas joka käynnisti uudelleenlaskennan tarjouksen.

Lue »

BREAKING: Syyrian armeija recaptures suurin Al-Qaidan hallussa alueella Itä Aleppo

Aleppo-piirin kiinni
Vahvistus menetys Al-Qaidan ohjattu suurin piirin jihadi taskussa Itä Aleppo vahvistaa, että Syyrian armeija on tietenkin vapauttaa koko Aleppo ennen Donald Trump virkaanastujaiset tammikuussa.

Lue »

Ukraina käyttää ultra oikean laidan roistot estää Viktor Janukovitsh todistaen noin Maidan kuolemantapausta

epa04103657 Entinen Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin puhuu hänen lehdistötilaisuudessa Rostov, Venäjä 28 helmikuu 2014 Making hänen ensimmäinen julkinen esiintyminen jälkeen on syrjäytetty, hän kertoi uutisen confeence hän taistelemaan maansa ja vaati hän was'not kaadettu "EPA / YURI Kochetkov
Trial Kiovassa poliisien tehtävänä on kuolemia aikana 2013/2014 Maidan protestit hajotettiin yhteisymmärryksessä Ukrainan viranomaisten estää syrjäytetyn presidentin Viktor Janukovitshin antaa todisteita.

Lue »

Muistaa Fidel Castro (VIDEO)

Castro-1959
Fidel Castro on kuollut vuoden iässä 90. Hän kuoli kun hän eli: vapaa, tinkimättömän ja itsenäinen.
Virkaan Muistaminen Fidel Castro (VIDEO) ilmestyi ensin The Duran .

Lue »

Tässä syy Trump voitti: Se oli talouden tyhmä!

Rakennusalan työntekijät työskentelevät rakentamiseen uuden rakennuksen osittain peitetty iso Yhdysvaltain lipun 25. syyskuuta 2013 Los Angeles, Kalifornia, jossa valtion kuvernööri Jerry Brown allekirjoitettu lainsäädäntöä, joka nostaa Kalifornian minimipalkka 8 $ 10 $ per tunti 2016 . AFP PHOTO / Frederic J. BROWN (Valokuvan pitäisi lukea Frederic J. BROWN / AFP / Getty Images)
Donald Trump voitti vaalit eivät koska hän juoksi rasisti tai naistenvihaaja kampanja mutta koska hän onnistui suostutella kymmeniä miljoonia lujilla amerikkalaisille, että hän voi korjata ongelmat Yhdysvaltain talouden ja tehdä elämänsä paremmin.

Lue »

Siksi Jill Stein kysyntä recounts tuhoaa hänen mainettaan

Jill-Stein
Kun puuttuva "savuavaa asetta" on mahdotonta nähdä Jill Stein kysyntä recounts valtioissa joka Donald Trump täpärästi voitti muuksi kuin epätoivoinen yritys kieltää häntä Valkoiseen taloon. Ehdottamalla se Jill Stein on tuhonnut hänen maineensa vakavasti ajattelevien ja itsenäinen poliittinen johtaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti