lauantai 26. marraskuuta 2016

Lauantai, 26 marraskuu 2016

Fidel Castro ja Nicolae Ceauşescu

Vuonna 1972 Fidel Castro teki virallisen vierailun kuin valtionpäämies Kuuban sosialistisen tasavallan Romania. Hän sai romanialaisten Bukarestissa kuin vallankumoussankarin, kommunistijohtaja ja henkisen etujoukon internationalistinen ja komentaja sissien luoneen ensimmäinen vapaa kansa of America.

Kuvittele similarăKuubassa hän sai Order Star sosialistisen tasavallan Romanian First Class "erityistä ansioita vallankumouksellinen taistelu kansallisen ja sosiaalisen vapautumisen Kuuba puolustuksen kansallisen itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden sosialistisen isänmaan vastaan imperialismi, että erityisen panoksen monenvälisen laajentamisen yhteistyösuhteita, internationalistisen ystävyys ja solidaarisuus välillä Kuuban kommunistinen puolue ja Romanian kommunistipuolueen välillä Kuuban tasavallan ja Romanian sosialistisen tasavallan, kansassa Kuuban ja romanialaisille. " 

seuraavana vuonna, 1973, Nicolae Ceauşescu vieraili Kuubassa kuluessa kierros Latinalaisen Amerikan maissa, joita hän kävi muun muassa Costa Rican, Ecuadorin ja Kolumbian. 

molemmilla matkoilla paitsi joukkovelkakirjoja kaventuneet välillä kaksi sosialistisissa maissa, mutta taloudelliset kumppanuussopimukset, erityisesti vaihtoa varten elintarvikkeille, kuten sokerin ja riisin, teollisuuden ja maatalouskoneiden, ja edistämään virtausta opiskelijat saivat apurahoja molemmat valtiot ovat sen allekirjoittaneet edistämiseksi keskinäistä ymmärtämystä. 

niinä vuosina, luvun alussa, Nicolae Ceauşescu ja niiden hallitukset olivat vielä päättänyt avata jopa sen länteen, ja rinnalla kapitalismin, asenne erittäin kiitokseen talousmahtien länteen, mikä tarkoittaa, hepuhuivat ihmeitä "uskonpuhdistaja "ja" Romanian aperturista ".. että virhe päätyisi ylivelkaantumisesta valtavasti Romaniaan Ceausescu ongelma ja niiden hallitukset onnistui on ratkaista täysin velka oletetaan näinä vuosina vapautuu maaliskuu 1989 (juuri ennen vallankaappausta joka poistaisi toiveet kaikki romanialaiset, tuomiten heidät olemaan siirtomaa kapitalistiset vallat). 

Itse asiassa se oli hänen Kuubaan ja Pohjois-Koreassa vuonna 1978, jossa hän osoitti Romanian kommunistijohtaja että avaaminen uudistuksia ja salaista kapitalismin vain ne voisivat ottaa sosialististen maiden katastrofi (kuten voisi tapahtua 80-luvun lopulla kaikissa sosialistisissa maissa sekä Neuvostoliiton itse määritetään kuusikymmentäluvun uskoa mahdottomaan rinnalla fasismia demokraattisten meikki, joka on, vääriä kapitalistisen porvarillinen demokratioita). 

Fidel johti Kuuban kansa ottaa vallan vuonna ainoa tapa työntekijöiden, ase kädessä, ja kukaan ei voi sanoa, että vaikka Fidel Castro tuli presidentti Kuuba aperturistas ryhdyttiin ja sovintoa kapitalismi, seuraavat sanat Che että "kapitalismi edes vähän kuin että, " päin aallon petokset ja opportunismin 90-luvun, mutta hänen myöhempinä vuosina, kun hänen eroaminen kaikkien poliittisten toimisto on joutunut osallistumaan . tällaiseen flirtti imperialististen maiden ja alun talousuudistusten tähän suuntaan 

joitakin muistoja Fidel Castron vierailu Bukarest:















Ja jotkut Nicolae Ceausescun vierailun Havannaan:

Fidel ja Raul välillä hänen veljensä Romanian presidentin
Imagini pentru Ceausescu Havana

Imagini pentru Ceausescu Havana

Imagini pentru Ceausescu Havana
Tervetuloa, toveri Ceausescu!
Imagini pentru Ceausescu jos fidel Havana 1973

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti