sunnuntai 24. heinäkuuta 2016


Ukrainan nationalistit - highwaymen


Ukrainan nationalistit - highwaymen
11


Ei kaikki Bandera löydettiin sodan jälkeen ja tuomittu. Kuitenkin ne, jotka menivät oikeuteen, sai ole kovin pitkiin vankeusrangaistuksiin. Edes vankilassa, Bandera ja jatkoivat taistelua järjestäytynyttä massa kapina.
Virallisten asiakirjojen on 01 elokuu 1956 yli 20 tuhatta õun palasi maanpaosta ja vankilasta Länsi mailla Neuvostoliiton, kuten 7000 - Lviv alue.
JOTKA OVAT Bandera
ja he naivat natsien
Neljätoista vuotta vanha tyttö ei kestä katsoa lihaa. Kun hänen läsnä ollessaan ovat menossa paista pihvejä, hän kääntyy kalpea ja vapina kuin lehti.
Muutama kuukausi sitten yöllä pikkulintu talonpoika kota, lähellä kaupungin Sarny, aseistetut miehet tulivat ja puukotti veitsillä isännät. Girl kehittynyt kauhu silmät tuskaa vanhempiensa.
Yksi miehistä laittaa veitsenterällä kurkkuun lapsen, mutta viime hetkellä uuden "idea" syntyi hänen mielessään.
- Live kunniaa Bandera! Ja mitä hyvää ei kuollut nälkään, jätämme sinulle tuotteita. Tulkaa pojat, siankyljys se! ..
"Lads" piti ehdotusta. Ne postaskivali hyllyt lautaset ja kulhot, ja muutaman minuutin, ennen kuin tunnoton epätoivo tyttö nousi vuoren lihan verenvuotoa elinten hänen vanhempansa ...
Tammikuussa 1940 Õun oli "split": Bandera erotettu Miller, Gestapon kaksoset erotettu. Tämä olisi sen mukaan etuja kaksoset ... roolit jakautuivat seuraavasti: Melnik oli pysyttävä selkeänä ehdoton lakeija Berlin, Bandera - jotain Azef. ...


(Elokuussa 1939 Andrew Miller klo II Big kokoelma õun Italiassa julistettiin seuraajan surmattiin johtaja organisaation Rotterdamissa Eugene Konovalets. Osa valtuutettuja kongressin vastustivat vaalien korkeimpaan toimistoon Miller, päätetty Stepan Bandera. Union Saksan, hän ja hänen kannattajansa katsottu . tilapäisenä Miller, toisaalta, uskotaan, että korko olisi natsien Saksassa õun jaettu kahtia - .. the õun (b) (Bandera) ja õun (m) (Melnyk) In huhtikuu 1941 Bandera kannattajat koolle omasta . II-ND Suuri kokoelma Ukrainan nationalistit keväällä 1941 õun (b) saamat Abwehr 2,5 miljoonaa markkaa tehdä kumouksellinen taisteluun Neuvostoliittoa vastaan ​​-. BI)
13.6.1941, toisena päivänä sen jälkeen, kun Saksan miehityksen Lviv, Bandera on luonut hänen "hallitus" Ukrainan (kun natsit tulivat Lviv pataljoonan "Nachtigall" johtaa Roman Shukhevych -. BI). Kaksikymmentäneljä tuntia sen jälkeen oli toinen komedia: Gestapon pidätetty Bandera ja hänen "pääministeri" Stetsko."Pidätettiin" ja antaa hänelle ... täyden mahdollisuuden edelleen johtaa hänen jengi ...
(Alkaen 01 heinäkuu 1941 Bandera "suosittu" Lviv poliisi muutti SS tottelevaisuus).
Bandera laittaa Berliinin vankilassa, sitten siirretään Sachsenhausenin leirille, jossa hyvin kurissa. Istutettu takia isänmaallisuuden - niin sanoo virallisen version Bandera. Itse asiassa, kun verilöylyn Lvov ohitetaan nuorempi kilpailija Andrew Miller loukkaantuivat ja heti kirjoitti kirjeen Hitlerille, ja kenraalikuvernööri Frank että "Bandera käyttäytyvät arvottomia ja loi tietämättä Fuhrer oma hallitus." Sen jälkeen Hitler määräsi pidätys Stepan Bandera ja hänen "hallitus".
Vuonna keskitysleiri Sachsenhausenin, Stepan Bandera, Jaroslav Stetsko Bandera ja toinen 300 olivat erillisessä bunkkerissa "Tsellenbau", jossa ne pidettiin hyvässä kunnossa. Bandera sai tavata toisiaan, ne saivat ruokaa ja rahaa sukulaisten ja õun-B. Usein ne lähti leiristä varten kosketuksessa "conspiratorial" õun-UPA, sekä lukituksen Friedenthal (200 metrin päässä bunkkeri "Tselenbau"), joka oli koulu agentti-kumouksellinen õun jäljettömiin.
(Ohjaaja koululla oli äskettäin erityinen virkailija pataljoonan "Nachtigall" Yuri Lopatinsky jonka kautta Stepan Bandera sitoutunut suhteeseen UPA -. BI)
Syksystä 1941 Bandera õun vähitellen väistymässä "maanalainen": maanalainen ja muuten, varsin taidokkaasti järjestetty Gestapon johtajia. Invaders oli hinnalla millä hyvänsä murtaa yhtenäisyyttä Ukrainan kansan, lamaannuttaa kasvavaan sissiliikkeen. Ja hyökkääjät ovat luottaneet ryhmä õun Bandera. Hän sai tehtäväkseen lähettää eri kanavalla anti-Saksan tunteita massojen, ei salli, että kovaa vihaa Ukrainan kansan Saksan hyökkääjät muuttui aseellista taistelua varten vapautuksen Ukraina.
Ja Bandera voimaan. Saksan lehdistössä Lutsk tulostamisen ... anti-Saksan lehtiset; uusin saksalainen konekiväärit aseistavat niin sanotun Ukrainan Insurgent armeija. Mutta kumpikaan niiden lehtisiä eikä niiden koneet eivät aiheuta haittaa saksalaiset. Vuodesta useimmat ihmiset vielä kukaan kuoli, ja Bandera luoti saada erikoisuus, että ne lentävät ei suuntaan Saksan rankaiseva osastoja, ja rinnassa Ukrainan ja Puolan talonpoikien vaimojaan äitien ja lasten ja sissien takaisin - avengers varten vääryydet Ukrainan ja Puolan kansojen.
(From koskevat asiakirjat, jotka ohjaavat UPA "pidättyy" kamppailusta Saksan kanssa. 07 elokuu 1941 Regional Center (Ukr. Tarjoavan) õun-P Länsi Ukrainan laskeutuu antoi julkilausuman, jossa muun muassa todetaan, että organisaatio olisi " sopeutua olemassa olevat edellytykset ja tulee tuleviin tarpeisiin Ukrainan Ukrainan nationalistit osallistuu aktiivisesti sosiaalityössä kaikilla alueilla Õun ei ole kansallisen elämän. "-." ristiriidassa raportit tuholaisia ​​Ukrainan kauppaan "- maanalaisen taistelussa Saksa -. BI)
Jopa silloin, kun lopullisen tappion Saksa on tullut asia, että lähitulevaisuudessa, Ukrainan Berlin aineet pysynyt uskollisena itselleen, on osoittautunut uskollisin lakeija pakkaus joukossa kaikki minions Hitlerin Euroopassa.


Nämä ammatillinen petturit ja vielä tänään, yhdestä toinen hänen rikoksen julistaa "riippumattomia" ja "katedraali", kutsuen itseään "riippumaton poliittinen tekijä." Mutta siitä "itsenäisyys" on Õun rosvot ovat tosiasiat. Facts ylivoimainen tuki todistus todellinen ja ainoa yllyttäjä Ukrainan kansallismielisen - herroille Gestapon.
Anna sana asiakirjoja. Anna niiden tulla haapa osuuden hautaan, joka monta vuotta oli nimeltään haisevaa termi "Ukrainan nationalismi".
Keväällä 1944 puna-armeijan sen vapautuminen kampanja ylitti joen Zbruch. Samoihin aikoihin, Saksan turvallisuuspoliisin ja SD piirin (alue -. BI) Bandera Galicia olivat "edustajat" toteamalla, että edustaja ns "keskeinen johto õun - Bandera" Gerasimovsky haluaa "puolesta poliittisten ja Õun sotilaallinen sektori "keskustella mahdollisuudesta tiiviimpää yhteistyötä Gestapon vastaan" bolshevismin "uudessa ympäristössä.
Gestapo ei saa itseään kysyä: 5. maaliskuuta Ternopil Gerasimovsky kokoukseen edustajan kanssa turvallisuuspoliisin ja SD-rikoksen komissaari Pappe. Kuten voidaan nähdä, Gestapo pystyi kunnolla arvioida vastapuolilleen Bandera lähettämällä puhua Gerasimovsky asiantuntija rikosasioissa ...
Tässä kokouksessa Gerasimovsky julkilausuman, jossa muun muassa, sanoi (mukaan transkriptio Mr. Pappe sihteeri):
"... Ukrainan kansaa ja Bandera ryhmä teki selväksi, että he voivat saavuttaa itsenäisyyden vain avulla suurimmista Euroopan kansojen" ... Tämän tunnustamiseksi, Ukrainan kansa (lue Ukrainan nationalistien -. YG) seisoi puolella saksalaiset maailmansodan I. myöhemmin etsinyt ja löytänyt tukea Saksassa hän opiskeli saksan tarkoituksiin ja lopulta Puolan ja Saksan sekä Saksan ja Neuvostoliiton sota vaikutti Saksaan. "
Gerasimovsky edelleen:
"Meidän on päästävä eroon virhe, jos Bandera ryhmät pitävät niiden vihollinen Saksa. Bandera ryhmä sanoo, että ukrainalaiset (Ukrainan kansallismielisen - YG.) Olisi tyytyväisiä olomuodon mallia protektoraatissa, mutta muutto riippumattomuutta ukrainalaisia ​​ei ole toteutettu Saksa: Niin ja Bandera ryhmä liittyy ajatus ... pakotetaan poliittiset tavoitteensa toimivat laittomasti.Silti laittoman työn tiukasti määrätty eikä toimia Saksaa vastaan, ja valmistautua ratkaiseva taistelu Venäjän. Se oli kiistatta osoitettu se, että Bandera ryhmä aloittivat, viritystä ja koulutus sen taisteluyksiköitä helmikuussa 1943 eli ajankohtana, jolloin tulos tapahtumien itärintamalla olivat todenneet, että saksalaiset eivät pystyisi kiertämään Venäjän se näytti alussa sodan. ...
Jos joissakin paikoissa, ja siellä oli tekoja saksalaisvastaisia ​​sabotaasi, se ei ole koskaan ollut järjestyksessä Bandera ryhmien kuten tehtiin ilman lupaa Ukrainan laittomuuksien ... "
Lopussa hänen puheensa Gerasimovsky tehty tällaisia ​​ehdotuksia:
"EN) Bandera ryhmä ja varauksetta ... vahvistaa solidaarisuutensa Saksan etuja, kuten tarjonta Saksan rakentaminen idässä ja tarvittavat vaatimukset takana sotilaallinen piirit;
b) õun - Bandera ryhmä maksaa hävittäminen Saksan sopimuspuolen koottu hänen emissary älykkyys materiaalia vastaan ​​puolalaisia, kommunistit ja bolshevikkien voidakseen käyttää sitä kapinallisten vastaisen toiminnan. " ...
Muutamaa päivää myöhemmin edustaja turvallisuuspoliisin ja SD District Galician kääntyi poliisipäällikkö, eversti Fuhrer ja kenraalikuvernööri Birkamifu kanssa asenne, täynnä peittelemätön ironia at Bandera "sopimuspuoli":
"Pyydän ilmoittamaan välittömästi päätöksen RTSGA, koska se on otettava huomioon, että edustaja Õun, arvioidut vastaiset ulkoministeri Ukrainan valtion, pian tullut minulle."
Toinen tapaaminen Gestapo Gerasimovsky pidettiin 23. maaliskuuta. Vuonna uusi lausuma, edustaja õun ollut yhtä antelias kuin viime kerralla:
"... Õun saksalaiset lähettää sotilaallista viestejä ulkopuolisilla alueilla linja Neuvostoliiton edessä.Õun pitää sen taistelujoukkoja Neuvostoliiton etulinjan ja vahingoittaa Neuvostoliiton noston, kasvatuksesta emäkset, aseet keskukset, varastoissa - aktiivinen tuhotyö ...
Kuljetukset kädet ja materiaalit sabotaasi on toimitettava saksalaiset poikki etulinjan Oupa osia sääntöjen mukaisesti salailun estämiseksi bolshevikkien hallinnon käsissä valtti että ukrainalaiset (lue Ukrainan nationalistien -. JG), joka jäi etulinjassa, ne ovat Saksan liittolaisia ​​ja aineita. "
Kahdeskymmeneskahdeksas maaliskuun saman Gerasimovsky tapasi komentaja turvallisuuspoliisin ja SD District Galician, SS-lääkäri Obersturmbannfuehrer Vitiska. Kysyi Vitiska mikä on asenne Bandera varten liikkeelle saksalaiset Ukrainan väestöstä, nationalistinen konna kyynisesti vastasi:
"Õun ei estä; lisäksi ukrainalaisille elävänä voimaa (!), Saksan miehityksen viranomaiset voivat mobilisoida, ja silti tarpeeksi virtaa jäljellä palvelukseenottaminen IAN, ja molemmat osapuolet eivät häiritse toisiaan. " ...
Yhdeksäntoista huhtikuu 1944 kokouksen johtajien Saksan abverkomand-101, -202, -305 sotilaallinen ryhmä "Etelä". Eversti Lindgart (abverkomanda-101) puheessaan ilmaistu õun huomattavasti kohteliaisuus. Vain kuunnella:
"Pois yhteydessä õun salaisen palvelun toiminta yleensä on mahdotonta."
Vielä pitkäveteinen oli tässä kokouksessa eversti Seeliger (abverkomanda-202):
"... .I Jos kuitenkin lähes kattaa jäsenten UPA alueella Galician ja koulutuksen jälkeen ja aseita heittää konetta Neuvostoliiton puolella, tai ohittaa kautta suuri joukko eturivin taukoja. Olen pitkään yhteyttä UPA Shukhevych välittäjän kautta ja on saanut muutamia ihmisiä opettaa. "
Mutta kun Gestapo kuultu, puna-armeija taisteli eteni, lähemmäksi länsirajalla Ukraina. ... Viidestoista Kesäkuussa edustaja turvallisuuspoliisi virallisessa osoitetussa kirjeessä johtavalle HSE hallinta SS - Sturmbannführeriksi ja neuvonantaja Pommeringu kirjoitti seuraavaa:
"... 5. VI. '44 H-sky arvostelija oli toinen tapaaminen Gerasimovsky, jossa keskusteltiin siirto etulinjassa Neuvostoliiton puolella C- ja F-aineet, sekä luopumista F-aineet, jos evakuointi Saksan osa Galician yhteydessä sotilaallisiin toimet. Nämä keskustelut ovat etu Sonderkommandon "Zeppelin" asettuneet tänne.
Mitä tulee luopumiseen F ja S agenttien lähettää ne etulinjan Gerasimovsky sanoi, että UPA tukee samoja suhde armeijan, joka tukee vartija asennossa õun-Bandera ryhmä.
"Välillä Saksan armeijan ja UPA on jo pitkään on sovittu, että UPA numeroista luovuttamisen armeijan F ja S aineita. Näin ollen jäljellä on vain ottaa käyttöön turvallisuuspoliisi näiden jäsenten UPA, "..." (Yaroslav Galan. "Mitä ei ole nimeä." Yaroslav Galan Bandera raa'asti murhattiin vuonna 1949).
Vuonna 1944, Neuvostoliiton joukot selvitetty Länsiukrainan natseilta. Monet jäsenet õun-UPA juoksi yhdessä Saksan joukot. Viha paikallisten asukkaiden UPA in Volyn ja Galiciassa oli niin korkea, että he pettivät heitä ja tappoivat. Aktivoi Õun ja säilyttää henkeä, saksalaiset päättää kysymys keskitysleiri Sachsenhausenin Bandera ja 300 hänen kannattajia, mukaan lukien Ya Stetsko ja Miller. Se oli 25 syyskuu 1944.
Saksan lehdistö on julkaissut lukuisia artikkeleita menestyksestä UPA torjunnassa bolshevikkien, soittamalla jäsenet UPA, "Ukrainan vapaustaistelijoita." Bandera jäi Berliinissä, maassa on Abwehr. Meni suuri viestien vuon, selityksiä lähetysten "ilmoitusten" ja "muistio" nimeä Hitler, Ribbentropin, Rosenberg ja muut Fuhrers natsi-Saksan. Jatkuvasti yrittää perustella kirjeissään ja pyytää apua ja tukea, Bandera osoittautunut uskollisuutensa Fuhrer ja Saksan armeijan ja yrittivät vakuuttaa hätä tarve õun-B Saksassa. Mukaan päällikkö salaisuus yksiköiden Abwehr-2 Erwin Stolze, Bandera palkkasi Abwehr, ja myöhemmin ilmestyi tiedostot Abwehr alla lempinimi Grey.
Lähdettyään Leirin Bandera välittömästi mukana työtä 202: nnen joukkue Abwehr Krakovassa ja alkoi valmistella kumouksellista ryhmien õun-UPA.
Kiistattomia todisteita tästä on todistus entisen työntekijän Gestapon ja Abwehr luutnantti Siegfried Müller, tiedot tutkimuksen 19 syyskuu 1945.
"27 joulukuu 1944 Olen valmis ryhmä sabotoijat kuljettaa hänet taakse puna-armeijan erityistä tehtäviä. Stepan Bandera läsnäollessani, henkilökohtaisesti antoi tekijöille ja luovutti ne päämaja UPA tehostamiseksi kumouksellisesta toiminnasta takana puna-armeijan ja säännöllisen radioyhteydessä abverkomandoy-202 "(Central State arkisto julkisten yhdistysten Ukrainan f.57. Op.4. D .338. L.268-279).
Kun lasku Kolmannen valtakunnan, The Õun (b) löysi nopeasti yhteisiä etuja salainen palvelu Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Sen jälkeen Churchillin puhe maaliskuu 1946, julisti alussa kylmän sodan Õun, sekä muiden anti-Neuvostoliiton kokoonpanojen Itä-Euroopassa, ovat erityisen kiinnostuneita salaisen palvelun Britannian, Yhdysvaltojen ja jossain määrin, Ranska. Erityisen aktiivisia olivat kannattajia õun (b) näillä kontakteja.
Tammi-helmikuu 1946 ZTS õun organisaation johtajat järjestivät konferenssin, jossa se päätti perustaa ulkomaisten osien õun (õun AF). Samalla pakolaisleireillä ja maansisäisten pakolaisten alueella länsiliittoutuneille oli aktiivinen välinen taistelu õun (b) ja õun (m) uusien jäsenten ja vaikutusvaltaa leirin hallinto, kuten ennenkin, aloite pysyi käsissä õun (B).
Romahdettua Neuvostoliiton Länsi tiedustelupalvelut ovat järjestetty täytäntöönpanon õun (b) poliittisessa elämässä Ukrainan. Vuonna 1992 aloitteesta Yaroslava Stetsko perustuu õun (b) poliittisen puolueen, "ukrainalaisten nationalistien kongressi" (NUC) perustettiin. Yhdessä Kuhn oli säilynyt ja yleisölle siipi õun (B) - õun Revolutionary (õun (b) Aluksi hän sovellettiin Kuhn, mutta myöhemmin tuli ulos hänen de facto ohjausohjelmisto perus asennus õun (B) sisältyvät ohjesäännön .. Kuhn ennallaan.
Ohjauksessa NATO ohjaajien on muodostettu ja piti koulutusta miliisit Bandera. Kun laiminlyönnit Janukovitshin. Sisällöstä Bandera jengit listattu paljon rahaa. Nämä jengit polttoaineena, ja lopulta, ja sitten satuloitsi Kiev Maidanin vuonna 2014.
Ramil Gizatullin:
"Silmissä vaimoni isoäiti, 19-vuotias sissi kytketty, Bandera nyljetä hänen kaksi-vuotiaat kaksoset! Nimi kidutettu - Anna Petrovnan prosenttia (os Kozak), mutta hänen partisaanit ja oli myös kidutettiin ja tapettiin hänen miehensä Ivan Stepanovich prosenttia, rinnassa, ennen kuin olet valmis, Bandera leikata tähti. Kuka elossa hänen vanhin tytär - Yaroslav Ivanovna Markohay (os prosenttia). Vuonna 1949, kun sissien tytär yhdessä perheensä hän vietiin. Maple Artemivsk piiri, Donetsk alue. Sitten sovsluzhaschih monet perheet uudelleensijoitettiin Länsi Ukraina Donbass takia uhkia elämäänsä. Neljä kuukautta sitten, autoin ottaa Nikiforovki anoppinsa tyttärensä ja lapsenlapsensa sekä vaimoni sukulaisia ​​slaavilainen (piiri Cherevkovka) alkaen Artemovsk. Vuonna 1943, Ala Oustrich olivat osa Ukrainan, kun toisen maailmansodan - palautettiin Puolaan. Vielä on koti monille ukrainalaisille. "
Luettelosta "135 kidutusta ja julmuudesta, jota terroristit UPA siviiliväestölle":
"Ajo iso ja paksu naula kallo päähän. Strippaus hiukset pään ihon kanssa (päänahka).Leikkaaminen otsalle, "Eagle" tyrmäämällä silmien, nenän, korvien, rikki leuka. Penetration totesi paksu lanka läpi korvien, huulten ympärileikkaus kieli. Leikkaus kurkun ja vetämällä aukosta ulkopuolelle puhujia. Leikkaus kurkun ja työntämällä aukkoon pala. Revittiin suunsa korvasta korvaan, leikkaus kaulan veitsellä tai sirpin.
Kääntyvät pään, murskaus pää, laittamalla ruuvipenkkiin ja kiristä ruuvi leikkaamalla sirppi pää.Leikkaus ja supistuminen kapeita ihon takaapäin, rikki kylkiluut luut rinnassa. Katkaisemalla rinnat naisten ja sadetus suolaa haavoihin. Sahaus runko kahtia carpenter nähnyt ... "
Lentoasemalla Donetsk DNI sotilaat löysivät ruumiit kolme kuollutta säiliö, jossa natsit kiduttivat Ukrainan. Se on oppinut, että miehet olivat erillisessä pataljoonan, kun he jäivät kiinni Bandera.Vuonna Novorossia taistelijoita otettiin pois hampaita, paitsi että sotilaat sidottu lanka jalat valjasti säiliöön ja muutaman tunnin kestänyt kentällä lavalle edessä lentokentällä.

Nykyinen Bandera on zverёnyshi - satanistit ja kiihkeä seuraajia heidän Führer Bandera.
He vihaavat ortodoksikirkko, niiden ärsyttävää Ukrainan pääsiäisen kulkue. Ja nyt paha vaanii maanteillä odottaa All-Ukrainan uskonnollinen kulkue rauhaan
Ukrainan nationalistit - highwaymen vahingoittanut Ukraina sodan aikana ja nyt jalkoihin ...
Uusnatsi järjestö "Vapaaehtoistoiminta õun" johdolla Nikolai Kohanivskim, leiriytyivät on Zhitomir moottoritietä, Lähellä Kiev ennakoiden Ukrainan kulkue rauhaan järjestämä Ukrainan ortodoksisen kirkon.
Noin 30 ihmistä useissa pakettiautojen saapui tarkistuspiste on Zhitomir tiellä, jonka tarkoituksena laittaa teltta kaupunki. Ajatuksesta kuitenkin luovuttiin ottaen superior poliisivoimien (paikallaan etukäteen oli ainakin seitsemän poliisin linja ja kaksi paddy vaunuja).Tämän seurauksena päätettiin perustaa leirin keittiö, mutta ei laittaa teltan.
Tällainen kompromissi antoi poliisille, jonka jälkeen mellakkapoliisi, joka seisoi lähellä tarkistuspiste vasemmalle.
Sam kulkue sijaitsee alueella Makarov. Se on noin 40 kilometriä Kiovasta. Huomenna maaliskuu Ortodoksinen täytyy päästä kylään Kolonschyna, sitten Dmitrovka, ja 26. heinäkuuta - Kiovaan.27 heinäkuu on uskollisten kehätie Vladimir n Hill.
Ukrainan nationalistit - highwaymen vahingoittanut Ukraina sodan aikana ja nyt jalkoihin ...
Toinen osa kulkue, joka nyt on tarkoitus olla jossain alueella Yahotyn, 27. heinäkuuta menee Kiev päässä metroasemalta "Borispol". Mukana on myös uusnatsien suunnittelevat leiriin, jotta tilalla kulkue.
Ukrainan nationalistit - highwaymen vahingoittanut Ukraina sodan aikana ja nyt jalkoihin ...
Recall Kulkue alkoi 3. heinäkuuta idässä Ukrainan Svyatogorsk laakereillaan, ja 9. heinäkuuta - in länteen Pochayiv Lavra. 27. heinäkuuta aattona juhla kasteen Venäjän osallisina olevat näyttöjen määrä kokoontua Kiovassa Pyhän Vladimirin Hill ja kulkea pitkin Kiovan-Pechersk Lavra, joka on tarkoitus juhlallinen liturgian.

Lähde:

Puna-armeija in TWITTER - Red Army in  VKontakte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti