maanantai 25. heinäkuuta 2016

  • Entinen komentaja Naton joukot Afganistanissa, John F. Campbell.

    Entinen komentaja Naton joukot Afganistanissa, John F. Campbell.

Entinen komentaja Naton joukot Afganistanissa, Yhdysvaltain armeija John F. Campbell oli sielu epäonnistuneen sotilasvallankaappauksen Turkissa, mukaan turkkilainen sanomalehti.
Entinen kenraali John F. Campbell (59 vuotta) oli " yksi tärkeimmistä lukujen joka järjesti ja johti sotilaat takana epäonnistunut vallankaappaus Turkissa , ", hän sanoi maanantaina sen verkossa painos Englanti Turkki konservatiivinen päivittäin  Yeni Safak .
Turkki on elävät hätätilan äskettäisen  vallankaappausyrityksen  järjestäisivät ryhmittymän armeijan. Maassa on todistamassa kuinka presidentti kansakunnan, Recep Tayyip Erdogan  "on tehnyt clean" valtion laitoksia , joka katsoo pettureita.
Entinen kenraali John F. Campbell oli yksi tärkeimmistä lukujen joka järjesti ja johti sotilaat takana epäonnistunut vallankaappaus Turkin ", hän sanoo sen painos Englanti kielellä turkki sanomalehti Yeni Safak konservatiivinen.
Lehden mukaan, Campbell oli saanut yli 2 miljardia dollaria liiketoimet pankin United Bank for Africa (UBA) Nigeriassa käyttäen linkit CIA US (CIA), jakaa niitä kesken sotilasvallankaappauksen Turkissa.
Campbell oli tullut ainakin kaksi kertaa Turkin salaa tavata järjestämiseen Fethullah Gülen, ennen sotilaallista kansannousun.
Lisäksi sanomalehti on kiinnittänyt erityistä huomiota siihen, että Campbell piti salaisia ​​kokouksia Erzurum ja sotilastukikohta Incirlik lentotukikohdan Turkissa. Sekä henkilökohtaisesti hän ohjasi koulutusta sotilasvallankaappauksen perusteella liiton Pohjois-Atlantin liiton (NATO).

Presidentti Erdogan  on vakuuttunut , että ulkomaiset hallitukset voisivat olla takana viimeaikainen sotilaallisiin kapinaan häntä Samaan aikaan Turkin työ- ja sosiaaliturva, Süleyman Soylu sanoi, että Yhdysvaltain suunnitelleet putschin epäonnistui.
KRD / ctl / RBA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti