Donald Trump oli hänen elementti, tilan jakamiseen kauneuskilpailu kilpailijoita ja liiketoiminnan tycoons kuten hän toi Miss Universe näytelmä Venäjälle paljon odotettua Moskova debyytti. Kuitenkin Trump oli erityisen innokkaasti läsnäolo toisen kunniavieraana: Venäjän presidentti Vladimir Putin.
Trump tweeted Putin henkilökohtainen kutsu näytelmä, ja yksi-on-one tapaaminen New Yorkin liikemies ja Venäjän johtaja oli määrä päivää ennen esitystä.
Putin peruutettiin viime hetkellä, mutta hän lähetti koristeellinen lakattu laatikko, perinteinen venäläinen lahja, ja lämmin huomata, mukaan Aras Agalarov, Moskovassa miljardööri joka toimi yhteyshenkilönä Trump ja Venäjän johtaja.
Silti viikonloppu oli hedelmällinen Trump. Hän sai osa $ 14 miljoonaa maksama Agalarov ja muiden sijoittajien tuoda näytelmä Moskovaan. Agalarov sanoi ja Trump allekirjoittivat sopimuksen rakentaa Trump Tower sydämessä Moskovan - ainakin Trump viides yritys niin suureen hankkeeseen. Ja Trump näytti energisoi hänen vuorovaikutus Venäjän taloudellinen eliitin pageant ja glitzy jälkimainingit on Moskovassa yökerho.
"Lähes kaikki oligarkit olivat huoneessa," Trump bragged Real Estate Weekly palatessaan kotiin.
Trump suhde Putinin ja hänen lämmin näkymät kohti Venäjä, joka alkoi 1980-luvulla, kun maa oli vielä osa Neuvostoliittoa, on tullut yksi enemmän utelias näkökohtia hänen presidentinvaalikampanjan.
Ylivoimainen yksimielisiä Amerikan poliittisen ja kansallisen turvallisuuden johtajia on todennut, että Putin on hylkiö, joka ei ota huomioon ihmisoikeuksia ja on rikkonut kansainvälisiä normeja pyrkiessään saamaan takaisin vaikutus ja alueen entisen itäblokin. Vuonna 2012, vuosi ennen Trump toi kauneuskilpailu Moskovaan, silloinen republikaanien presidenttiehdokas hallintarekisterissä Mitt Romney kutsutaan Venäjä Yhdysvaltojen top geopoliittisesta uhka - arvio, joka on saanut vain valuutta jälkeen.
Trump on välittänyt eri mieltä, ilmoitti osittain läpi hänen liiketoiminnan tavoitteita. 1980-luvulta lähtien, Trump ja hänen perheenjäsenensä ovat tehneet useita matkoja Moskovaan etsimään liiketoimintamahdollisuuksia, ja he ovat luottaneet Venäjän sijoittajat ostamaan niiden ominaisuuksia ympäri maailmaa.
"Venäläiset muodostavat melko suhteettoman poikkileikkaus paljon meidän omaisuuden" Trump poika, Donald Jr., kertoi kiinteistöjen konferenssissa vuonna 2008, mukaan tilille lähetetty verkkosivuilla eTurboNews, kaupan julkaisu. "Näemme paljon rahaa virtasi Venäjältä."
Dynaaminen havainnollistaa, missä määrin Trump maailmankuva on muodostettu linssin läpi kaupan sijasta aivoriihet, hallituksen käsittelyyn ja kansainväliset diplomaattikonferenssien että tyypillisesti muokkaavat ulkopolitiikan kannat presidenttiehdokkaiden.
Se kuvastaa myös Trump halukkuudesta nähdä maailman johtajille läpi oman henkilökohtaisen yhteyksiä. Vuonna republikaanipuolueen joka kyky nousta Putin on nähty testi sitkeys, Trump suhde Venäjän johtaja on sen sijaan yksi keskinäinen imartelu. Putin sanoi joulukuussa, että Trump oli "värikäs ja lahjakas" henkilö, kohteliaisuuden joka Trump sanoi tuolloin oli "kunnia."

Donald Trump ja Vladimir Putin A bromance

Upottaa  Jakaa 
Toista video 01:19
Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on sanonut paljon mukavia asioita Venäjän presidentti Vladimir Putin.Putin lopulta vastasi. (Gillian Brockell / The Washington Post)
Selkä-ja edestakaisin on jatkunut. Vuonna kesäkuun puolivälissä ralli, Trump mainittu nämä huomautukset syyksi hän ei hylkää Venäjän johtaja. "Mies kutsuu minua nero, ja aion luopua?" Trump sanoi. "En aio luopua hänestä." Seuraavana päivänä Pietarissa, Putin jälleen kutsutaan Trump "värikäs henkilö", ja sanoi, että hän oli tyytyväinen Trump ehdotus "täysimittainen uudelleen" Yhdysvaltain ja Venäjän suhteita.
Kampanjan trail, Trump on vaatinut uutta kumppanuutta Moskova, uudistamaan NATO, liittoutuneiden sotilaallinen voima nähdään tärkein suojelija pro-länsimaat lähellä Venäjällä. Ja Trump on ympäröinyt itsensä tiimi neuvonantajia, jotka ovat joutuneet taloudelliset siteet Venäjään.
Tämä huomioon Trump 30-vuotisen historian Venäjän liiketoiminnan - ja että hänen neuvonantajien - on haastateltu sekä katsaus laskeuman selostukset ja muut rikosrekisteriä, jossa Trump ja hänen työtoverinsa ovat keskustelleet ulkomailla työtä. Trump laski kuultaviksi tämän artikkelin, samoin ylhäältä kampanja aides ja useimmat jäsenet hänen ulkopolitiikan joukkue. Kreml myös kieltäytyi kommentoida Trump vierailun Moskovaan.
Yhteen tuleminen Trump liiketoiminta ja poliittisten ohjelmien näkyi hänen 2013 Moskovassa matkan, jossa hän vaati käsitellään samaan aikaan hän alkoi pohtia presidentin aikavälillä.
Agalarov ja hänen poikansa, venäläinen pop muusikko Emin Agalarov, kertoi Washington Post, että he ystävystyivät Trump jälkeen näytelmä ja kuunteli, kun hän kuvaili näkymät Yhdysvaltain ja Venäjän suhteita.
"Hän jatkoi sanomalla," Aina kun on kitkaa välillä Yhdysvallat ja Venäjä, se on haitallista molemmille maille. Jotta ihmiset voisivat hyötyä, tämä olisi vahvistettava. Meidän pitäisi olla ystäviä, '' Emin Agalarov muistutti.
Venäjä on ilmaissut erittäin kiinnostunut Yhdysvaltain vaaleissa ja Trump, erityisesti.Venäjän suurlähettiläs Yhdysvaltoihin, rikkomatta peräisin perinteenä, että diplomaatit vältellä sisäpolitiikkaan, osallistui Trump huhtikuun ulkopolitiikan puheen, jossa hän vaati päättyy "tämä kamala sykli vihamielisyyttä" kahden maan väliseen.
Ja viime viikolla, Post raportoi, että hakkerit sidottu Venäjän hallitus oli saanut käyttöönsä demokraattisen kansallisen komitean vastustus tutkimus tiedosto Trump.
Tiedottaja Venäjän suurlähetystössä sanoi suurlähettiläs Sergei I. Kislyak n läsnäolo Trump puhe ei tule pitää merkkinä siitä, että Venäjä on osittainen Trump. "Ei ole parempana", tiedottaja sanoi.
Silti suhde on kuittaamalla hälytykset pro-Länsi pääkaupungeissa - ja Yhdysvaltojen ulkopolitiikka yhteisöä.
Trump kampanja retoriikka on "suurin unelma kaikkien Kremlissä," Tina Khidasheli, puolustusministeri Georgia, USA liittolainen, kertoi The Post. "Se on pelottavaa, se on vaarallista, ja se on vastuutonta."
Hänen mukaansa on jaettu Yhdysvalloissa johtavat Venäjä asiantuntijoita sekä puolueiden.
Michael McFaul, joka astui alas vuonna 2014 Yhdysvaltain suurlähettiläs Venäjälle, sanoi Trump kanta kohti Venäjä "saa kaikki puhun ympäri maailmaa hermostunut - ja se hermostuttaa minua."
David J. Kramer, joka toimi sijaisena apulaisulkoministeri käsittelevät Venäjän aikana George W. Bushin hallinnon, sanoi olevansa "järkyttynyt" by Trump lähestymistapa.
Trump tiedottaja ei vastannut yksityiskohtainen kirjallinen kysymyksiin.
Yksi hänen ulkopolitiikan neuvonantajia, eläkkeellä kenraaliluutnantti Michael Flynn, joka johti Defense Intelligence Agency Obaman hallinto, sanoi Trump olisi "erittäin vahvempi" kuin Hillary Clinton, oletetut demokraattiset presidentin ehdokas, kuka hän sanoi oli " täydellinen epäonnistuminen "hänen tavoite kuin valtiosihteeri" nollata "Yhdysvaltain ja Venäjän suhteita.
Trump on pitkään pyrkinyt rakentamaan Trump Tower Venäjällä - markkinoilla, jotka ensimmäinen saavutti huomiota 1980-luvulla kylmän sodan oli päättymässä ja Neuvostoliiton alkoi avata enemmän ulkopuolisille.
"Venäjä on yksi kuumimmista paikoista maailmassa investointeihin", Trump sanoi 2007 laskeuman. "Tulemme Moskovassa jossain vaiheessa", hän lupasi.
Osa Allure oli mitä Trump ja hänen liittolaistensa näki valtava tilaisuus - mahdollisuuden markkinoida amerikkalaistyylinen luksusasuntoja varakkaille eliitin paikka, joka edelleen tarjotaan useimmiten utilitaristisen Neuvostoliiton tyyliin rakentamista.
Venäjän markkinat olivat "luonnon voimaa, erityisesti high-end-alalla", sanoi Donald Trump Jr. hänen 2008 kiinteistöjen konferenssissa puheen. Moskova järjestetään erityinen valitus, koska rikkaat ihmiset koko alueella halunnut omistaa kiinteistöjä pääkaupungissa, hän sanoi.
Trump 1987 matka edustaa hänen ensimmäinen julkinen etsintä liiketoiminnan näkymiä Moskovassa. Hän meni hänen silloisen vaimonsa Ivana, laajuuteen pois sivustoja luksushotelleihin toivoi rakentaa yhteisyrityksen Kremlin hotelli ja matkailuvirasto, mukaan Trump muistelmateos, "The Art of the Deal", joka julkaistiin samana vuonna.
Projekti ei koskaan päässyt vauhtiin - lopputulos, joka toistaa itseään useita kertoja välillä sitten ja hänen 2013 matkaa.
Vuonna 1996 Trump yritti kumppani Yhdysvaltojen tupakkaa avainhenkilöt rakentaa ylellinen asunto monimutkainen Moskovassa. Ted Liebman, arkkitehti, joka työskenteli Trump, muistutti piirtämällä luonnoksia ehdotetun Trump International varten liikemies käyttää tapaamisia Moskovassa virkamiehiä.
Vuonna 2005 Trump allekirjoitti yhden vuoden sopimuksen kanssa New York kehitysyhtiö tutkia Trump Tower Moskovassa. Bayrock Group löytänyt sivuston - vanha kynä tehtaan - mutta vaivaa fizzled uudelleen.
Trump väitti myöhemmässä tuomioistuinmenettelyn että Venäjän sijoittajat spooked kun 2005 kirjan kyseenalaistivat hänen nettovarallisuus.
Mutta Venäjä Quest jatkui. Hänen 2008 puheessaan, Donald Jr. ilmoitti, että hän oli matkustanut Venäjälle kuusi kertaa edellisten 18 kuukauden aikana. Mutta hän sanoi, Venäjä esitti valtavia haasteita.
"Niin paljon kuin haluamme ottaa liiketoimintamme tuolla, Venäjä on vain erilainen maailma," nuorempi Trump sanoi. "Kyse on siitä, kuka tietää, kuka, jonka veli maksaa pois kuka. Se on todella pelottava paikka. "
Vanhempi Trump liiketoiminnan tavoitteita ovat laajentaneet kaikkialla entisen Neuvostoliiton ja itäblokin. Hän on tutkinut tarjoukset Kiovassa Jaltan ja Varsovassa ja lisensoitu nimensä rakentamiseen viiden tähden hotelli Baku, Azerbaidžan, joka on enimmäkseen rakennettu, mutta ei ole vielä auki.
Kuten Trump etsinyt käsitellään Venäjällä, Venäjän kuluttajat tuli keskeinen markkina hänen kiinteistöjen hankkeita Yhdysvalloissa ja muualla.
Trump kumppaneiden kanssa Panama matkusti Moskovaan vuonna 2006 myydä asunnot venäläisille sijoittajille, mukaan riita jätetty Floridassa. Trump myös myydään kartanossa Palm Beach vuonna 2008 $ 95 miljoonan Englannin Venäjän oligarkit Dmitry Rybolovlev mukaan omaisuuden kirjaa. Trump oli ostanut kartanon at konkurssihuutokaupasta vähemmän kuin neljä vuotta aikaisemmin $ 41,4 miljoonaa Tietojemme.
Vuonna 2013 Trump löytänyt uuden venäläinen kumppani Moskovassa kiinteistöjen projekti, Aras Agalarov, joka on azeri syntynyt kiinteistöjen kehittäjä, joka on joskus kutsutaan "Trump Venäjän" hänen taipumus -rusetit koristavat hänen nimensä hänen kehityshankkeisiin.
Agalarovs ovat varakkaita kehittäjille, jotka ovat saaneet useita sopimuksia valtion rahoittamien rakennushankkeita, osoituksena niiden läheisyys Putinin hallitus. Pian näytelmä, Putin myönsi vanhempi Agalarov "Tilaa of Honor Venäjän federaation," arvostetun nimitys.
Agalarov ja hänen poikansa Emin puhui Post aiemmin tänä vuonna trendikkäässä Nobu ravintolan sisällä Crocus City Mall, niiden hohtavan ylellisyyttä kehitystä.
He sanoivat, että he tapasivat ensimmäisen kerran Trump jälkeen palkata Miss Universe kilpailijat yhden Emin n musiikkivideoita. Trump lopulta ilmestyi video yhdessä missit. Kun videon ja 2013 näytelmä The Agalarovs sanoivat kehittänyt syvempää suhdetta Trump.
"Olen vakuuttunut isäni olisi siistiä olla vierekkäin Trump Tower ja Agalarov torni, ja hän oli tavallaan siihen jossain vaiheessa", Emin Agalarov sanoi.
Trump Tower Kaupan koskaan siirtynyt ohi alustavia keskusteluja. Mutta Agalarov sanoi perhe on kiinnostunut mahdollisen tulevan venture.
Trump top avustajansa myös pitänyt siteet Venäjään. Kampanja puheenjohtaja Paul Manafort on tehnyt multimillion dollarin liiketoimintaa käsittelee pro-Venäjän oligarkit ja oli pitkäaikainen neuvonantaja Venäjä-linjassa Ukrainan presidentti jonka 2014 ouster laukaisi Venäjän väliintuloa Ukrainassa, merkittävä lähde jännitteitä Venäjän ja Yhdysvalloissa sekä koska sen Nato-liittolaisten.
Manafort ei vastannut pyyntöihin kommentoida.
Neuvonantajalla joka auttoi ajaa Trump pyrkimykset New Yorkin ensisijainen, Michael Caputo, asui Venäjällä 1990-luvulla. Caputo oli myös sopimus useita kuukausia vuonna 2000 Venäjän monialayhtiö Gazprom Media parantaa Putinin kuva Yhdysvalloissa.
Caputo laski kommentoida, mutta kertoi Buffalo News, kotikaupungissaan paperi, että hän oli "ei ylpeä työstä tänään. Mutta tuolloin, Putin ei ollut niin paha. "
Flynn, entinen puolustusministeri Intelligence Agency päällikkö, joka neuvoo Trump ja on mainittu mahdollisena varapuheenjohtaja presidentin varapresidenttiehdokas, hämmästytti diplomaattikuntaa istumalla lähellä Putin klo 2015 Moskovassa illallisen kunniaksi RT, Englanti-kielen verkko linjassa Kremliin joka lähettää Yhdysvaltoihin.
Flynn sanoi hän puhui Venäjällä kuinka hän ajatteli Washington ja Moskova pitäisi tehdä tiiviimpää yhteistyötä, erityisesti hillitsemään Iranissa.
Carter Page, myös Trump ulkopolitiikan neuvonantajana, kun juoksi Moskovan toimisto Merrill Lynch, mukaan lukien lausunnot Venäjän energia Gazprom mukaan hänen elämäkerta lähetetty työnantajan verkkosivuilla.
Page ei vastannut kysymyksiin Posti. Haastattelussa tänä vuonna Bloomberg News, hän vihjasi, että Trump vaalit voisivat olla sysäys joitakin hänen venäläisen osakkuusyrityksiin, jotka ovat kärsineet Yhdysvaltojen pakotteiden jälkeen Venäjän intervention Ukrainassa."On paljon jännitystä kannalta mahdollisuuksia luoda parempi tilanne," Page kertoi uutispalvelu.
Agalarovs myös ilmaisi innostus mitä Trump on kertonut heille.
"Hän alleviivaa, että hän ajattelee presidentti Putin on vahva johtaja," Emin Agalarov sanoi."Tämä voisi olla hämmästyttävä läpimurto. Jos [Trump] tulee presidentti ja todella ystävystyy Putinin, olisimme välttää 10 sodat vuosittain ainakin. "
Toimittajan huomautus: Aiemmassa tämän tarinan sanoi Agalarovs 'onni on rakennettu osittain valtion rahoittamien rakennushankkeet; se on päivitetty vastaamaan Agalarovs toteamuksen, että heillä on vielä tehdä rahaa sopimukset valtion rahoittamia hankkeita.
Birnbaum raportoitu Moskovasta. Alice Crites, Sean Sullivan ja Steven Mufson osallistuneet tämän raportin.