maanantai 25. heinäkuuta 2016

Lisää  newsletter@globalresearch.ca  osoitekirjaasi välttää roskapostisuodattimet                                                             Tarkasta tämä sähköpostilla selaimessasi
Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä Twitterissä
Global Research TV
Käy verkkosivuilla
Samaan The Democratic National Convention In Philly ...
By  Global Research News
Global Research, 25 heinäkuu 2016
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-meanwhile-at-the-democratic-national-convention-in-philly/5537947
Vuoteen  Tyler Durden , 25 heinäkuu 2016
Kuten LA Times reportteri Matt Pearce twiitannut ...
Vain käveli väkijoukon läpi ainakin pari sataa liberaalit ja silti ole nähnyt yhden Clinton merkki.
rs_560x415-150428150210-1024.Hillary-Clinton-Bernie-Sanders.jl_.042815-530x393
DNC puheenjohtaja Debbie Wasserman Schultz jäi kiinni itse teossa, takila vaaliprosessia Clinton, varmistaa hän tulee olemaan osapuolena lipunkantaja marraskuussa. Hän eroamalla jälkeen tämän viikon puoluekokouksessa, jatkuvat edustamaan Floridan 23. alueella - päin ei rikossyytteisiin huolimatta vakavasta kiristyksen rikos.
Mr_Donald_Trump_New_Hampshire_Town_Hall_on_August_19th,_2015_at_Pinkerton_Academy,_Derry,_NH_by_Michael_Vadon_02
By  Jon Hecht , 25 heinäkuu 2016
Tee Amerikka Safe Again! Tee America Work Again! Tee America First Again! Nämä olivat virallisia teemoja Donald Trump republikaanien kansalliskokous. Puhujakorokkeelta vasta voideltu GOP lipunkantaja keskittyi lain ja järjestyksen puolesta virkistämään taloutta, on amerikkalainen ulkopolitiikka perustuu rajoittamiseen ulkomaisia ​​sotkuisia, ja rajoitetaan edelleen maahanmuuttoa.
Wall Street
By  Eric Draitser , 24 heinäkuu 2016
Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran 31 toukokuu 2016 ja Global Research 2. kesäkuuta. Eric Draitser analyysi on erinomainen ja terävästi Aiemmin tällä viikolla, Bernie Sanders varoitti, että Hillary Clintonin lopulta varapresidenttiehdokas pick saa olla joku miljöö Wall Street ja Corporate America. Ja vaikka Sanders taistelee edelleen voittaa puolueen ehdokkaan mitä monet ovat väittäneet on väärennetty järjestelmä selviö, näyttää siltä, ​​että Sanders on myös aikomus vaikuttavista aikana Clintonin kampanjan ja puolueen itse.
By  Jack Rasmus , 23 heinäkuu 2016
Republikaanien ja demokraattien puolue yleissopimusten käynnissä tai tulevissa, se on tullut selväksi, että 2016 USA presidentinvaalit on toisin edellisessä vaaleissa viime vuosikymmeninä. Suuri prosenttiosuus, jotka pitävät itseään jäseniä kummankaan osapuolen ei hyväksy niiden presidenttiehdokkaat, yksi asia. Se sisältää yli kolmasosa sekä republikaanien että demokraattien äänestäjiä. Toiselle, molemmat ehdokkaat ovat ottaneet kantaa kysymyksiin, jotka edellisissä vaaleissa olisi katsottu vastenmielistä hallitseva hallitsevan taloudellisen ja poliittisen eliitin.
Disclaimer:  sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright ©  Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti