sunnuntai 24. heinäkuuta 2016





Israel auttaa terroristeja Syyriassa muuttaa verkkotunnus Golanin


Israelin hallinto tarjoaa taloudellista ja aseita terroristiryhmien toimivat Syyrian varmistaakseen sen valta-asema Golanin ilmoituksen mukaan Israelin tiedotusvälineet apua.
"Israel tarjoaa taloudellista tukea ja aseita terroristiryhmien Syyriassa vastineeksi tunnustaa Israelin sääntö Syyrian Golanin kukkuloilla," paljastaa arabia uutistoimisto Al-Ahd vedoten Israelin tiedotusvälineet.
Kautta artikkeli julkaistiin torstaina lähde julkaisuista lainattu Israelin päivittäinen Maariv ja muistaa, että suurin osa oppositioryhmien Damascus hallitus ovat nukkeja järjestelmän Tel Aviv.
Tältä osin se korostaa, että auttaa Israelin hallinnon Syyrian terroristit pyrkivät hyödyntämään vain Israelin etuja ja perustelevat laiton läsnäolo kyseisessä osassa Syyrian alueella.
Itse asiassa, se osoittaa luominen keskusten terrori tarjonnan Jemenin ja Syyrian juutalainen Yhdysvaltojen kansalainen nimeltään Moti Kahana tarvittaessa tukea terroristiryhmien tarjotaan.
Viittaa myös artikkelin Israelin päivittäinen Ynet News, jossa selitetään, että suhteet ja yhteyksiä Israelin hallinnon ja aseistetut ryhmät pyrkivät Israelin turvallisuuden takaamiseksi sen pitäisi rajojen.
Tältä osin todetaan, että yksikkö Israelin armeijan vastaa tutkii kasvua ja syventää suhteita hallinnon ja terroristiryhmien.
Useaan otteeseen, ne on julkistettu kuvia, videoita ja todisteet tukevat Tel Avivin hallintoa terroristeja Syyriassa.
Viime vuoden helmikuussa kunnes ne levitetään kuvia Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu, vierailevat terroristit sotilassairaalassa miehitetyillä Golan Heights.
Puolestaan ​​Syyrian hallitus on tuominnut lukemattomia kertoja Israelin tuki terroristeja ja on vaatinut koko kansainvälistä yhteisöä auttamaan lopettamaan tämän tilanteen.
HispanTV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti