tiistai 26. heinäkuuta 2016

NATO suurin Air Force Liikunta Toisen maailmansodan jälkeen uhkaa Venäjän


 67 
  24  3 

  170
nato_war
Britannian armeijan pyrkii toimimaan kautta panssaroitu joukot siirtyvät Itä-Euroopan tapauksessa konflikti Venäjän ja NATO.
Mukaan Daily Telegraph, Jordan on päätepysäkki tämän reitin, jossa 1600 brittiläiset joukot ja 300 sotilasajoneuvojen tullaan lähetetään.Shamal Storm liikunta voi olla "kuivakäynnin yhden päivän, jolla lähettää suuren panssaroitu voima British joukot Itä-Eurooppaan, jos koskaan on venäläinen yhteenottoon Nato".
Moskovassa puolestaan ​​tulkitsi NATO porat kuin ilmeinen signaalia."Suurin NATO Air Force harjoituksen jälkeen toisen maailmansodan pyritään lähettämään maailman ilmeikäs signaali Alliance peaceableness," Aleksei Puškov johtaja ulko-asioiden komitea duumassa, väitti hänen Twitter.
"Northern Storm ': NATO porat Britannian sodan varalta Venäjän kanssa.  Harjoitukset
REX Photo
Leonid Ivashov puheenjohtaja Akatemian geopoliittisten ongelmien, uskoo, että Nato sotaharjoitukset ovat provokatiivisia ykkösiä ja toteutetaan, jotta ne käynnistävät vastatoimia Venäjän. "Jos puhutaan näistä NATO porat Euroopassa, jotka ovat kaikkein laajamittainen ne kylmän sodan jälkeen, että on vain yksi harjoitus sarjasta Yhdysvaltojen ja Naton toimintaa tänä vuonna, ja se ei ole viimeinen. Siellä tehdään enemmän Ukrainassa. Koko monimutkainen Näiden harjoituksia ja toimintaa sotilaallinen voima rakentaa todisteita siitä, että NATO ja ennen kaikkea USA valmistautuu jotain vakavampaa ja yrittää provosoida Venäjän "Ivashov selitti.
Hän muistutti myös, että Yhdysvallat on jo toteutettu yhteisiä merivoimien  harjoitus Georgian  Venäjän rajalla sekä osallistuneet Baltops porat että  Baltiassa . Mukaan asiantuntija, kuusi operatiivinen NATO emäksiä ovat jo lähetettiin Luoteis-Venäjän.
Tästä huolimatta taistelut ennustaminen Bear Spear johtaman Yhdysvaltain Strategic Command, päätyi varsin valitettavasti. Tavoitteena oli simuloida nopea ja osittain ydiniskulla Venäjällä. Vuonna seurauksena maailma osoittautui raunioina, kun taas Yhdysvaltain pyyhittiin pois maan pinnalta, sekä Venäjällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti