sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Soldiers Of Odin on osa kansainvälistä FASISTI Liikettä!



Sotilaat Odin Lohkovaihe vastustaakseen Trooppiset kalat At Galway Aquarium

 Jakaa
OSAKKEET
dopesGalway haara islamilaisvastaisia ​​ryhmä Soldiers of Odin ovat ryhtyneet akvaario kaupungin ulkopuolella tänään protestoimaan "trooppisia kaloja", jossa he pitävät partioivat säiliön niin kauan kuin se kestää.
Jengi, pukeutunut musta huppari ja äreä taistelulajit tehty Intian hikipajat tuijotti akvaario uhkaava tavalla useita tunteja, samalla töykeä eleitä ja ikäviä kommentteja kulkee kala.
"Häivy sinulle iso värillinen pilu," yksi rohkea sotilas Odinin haukkui, lähettämällä yhden kalan uinti toisinpäin pelossa, "Juuri! Vittu takaisin Syyriaan ja uida omassa meri, minne kuulut ".
Sen jälkeen useita valituksia henkilökunta akvaariossa, anti-islamilainen ryhmä oli pakko siirtyä mennessä Gardai.
"He viettivät noin kolme tuntia uhkaava kala," yksi henkilökunnan jäsen kertoi WWN, "Me ei ole mielessä, mutta kala ei voi edes nähdä ne säiliön sisällä, ja ne eivät ole edes trooppisia kaloja, ne ovat kaikki Irlannin vesiä ".
Lausunnossaan vapautuu Odinin Irlannin johtaja, Samuel Sogo Obadia, joka on myös ulkomaalainen, ryhmä lupasi pitää partioivat Irlannin kaduille ja akvaarioissa, kunnes islamilainen uhka on poistunut.
"Sotilaat Odinin tuijottavat Islam Irlannista, jos se on viimeinen asia, mitä teemme", Suago Obadia lausuma lukee: "Jos joku haluaa liittyä meihin, käy Soldiers Odinin Facebook-sivun, josta voi ostaa sotilaat Odin kauppatavaraa niin vähän kuin € 19: 99 varten huppari, ja 12 €: 99 erityistä pari ylimääräistä tummia aurinkolaseja, joka estää ihmisiä näkemästä häpeä silmiin, "lisäten," Olemme myös saatavilla häät ja lapset osapuolet " .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti