maanantai 25. heinäkuuta 2016

Sverdlovskin siirtomaa vanki, yksi tärkeimmistä "aktivisti" pilvessä

20160724_151809
Konflikti alueella. Yksi tärkeimmistä "aktivistit tuomittiin" kuolemaan. Tuomittu, joka työskenteli kulissien takana hallintoa, oli tehohoidossa.Mukaan haastatellut vangit, kidutus ja nöyryytys yritti vasara kivi.
Sunnuntaina ryhmä ihmisoikeusasiantuntijoita rahaston, "In puolustus oikeuksien vankien" Alexei Sokolov ja PMC jäsenten Sverdlovskin alueella ja Larissa Zakharova Svetlana Melnikova vieraillut saavuttamattomissa LIU-58, jossa vakava konflikti tapahtui kymmenen päivää sitten.
Jo läpäissyt osastojen testi siihen aiheuttaa vakavia vammoja vanhempi hallittu ShIZO, Susana ja irtoaminen "karanteeni". Jäseninä PMC ovat löytäneet yksi vankeja, väsynyt sietää kidutuksen ja väärinkäyttöä hallittu P, aamulla 13 heinäkuu 2016 käsitellyt häntä useita iskuja päähän, kun hän nukkui, aiheuttaen hänelle natsupili vakavia posledstivya ja "hätä" otettiin freestyle sairaalassa.
Muutaman päivän ajan pesäkkeiden toiminut FSIN edustajia Venäjän jäsenten CSS Penitentiary Service Venäjän varten Sverdlovskin alueella, sekä työntekijöiden operatiivisen osaston maakuntakirjastoa aluksella.
jpeg
Ennen leirin saada levoton
Julkinen tarkkailijat tuli tunnetuksi, että osuuskunnat GUFSIN yrittää syyttää järjestämistä hätänumeroon vankeja joka kokouksessa jäsenten kanssa PMC kerrottiin tästä, sanomalla, että mitään, että heillä ei ole.
Kuitenkin, kun "keskustelut" kanssa osuuskunnat vangeista pelätä henkensä ja terveyteen.
Katso myös kaikille tarkkailijoille tuomitsi jälleen vahvistanut tiedot olemassaolosta PKU LIU-58 SDIP kielletty, mutta ovat aktiivisesti läsnä rikosseuraamusalan siirtomaa Sverdlovskin alueella.
1
Larisa Zakharova, Svetlana Melnikova sen lähtö omistettu julkisen valvonnan
Facts pahoinpitelyt, fyysistä ja henkistä väkivaltaa, paine pakottaa jättämistä, uhkia seksuaalinen hyväksikäyttö vankien tuonut partaalle epätoivon, kun väsynyt sietää kidutuksesta ja pahoinpitelystä, mennään ääripäähän epätoivo ja mielenterveyden häiriöt.
Mukaan meidän lähteiden siirtomaa, jossa hän asui hallittu, kulunut obyskovye tapahtuma, jonka aikana todettiin kiellettyä käyttää alueelle DUT asioita ja esineitä suuri määrä (TV-plasma, muistitikut, puhelimet, kannettavat tietokoneet, arvoesineet, jne.) kuuluva uhri tuomittu.
Puolustajat Uralin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti