sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

← Kärsimättömyys voi olla vaikutuksia #CubaSobre vaara ukkosta # Kuuba →
Löytää uusia esi ihmisten. # Kuuba
Lähetetty 30. heinäkuuta 2016 micubaporsiempre
Joukko Espanjan ja Intian tutkijat päätteli julkaistu tutkimus lehdessä Nature Genetics että isämme interbred tuntematon laji, jonka vaikutukset löytyvät edelleen genomissa asukkaiden Intian Andamaanien saarilla.

Koetta varten tutkijat analysoi genomin 70 intiaaneja, 10 niistä kotoisin Andamaanien saariston, jonka tarkoituksena on alkuperän määrittämisessä esivanhempiensa tarkoitetut Russia Today.

Tutkijat instituutin Evolutionary Biology (IBE), yhteinen keskus yliopiston Pompeu Fabra, ja Higher neuvoston tieteellisen tutkimuksen itse löysi uuden tyyppinen hominid jonka oletetaan nyt hävinnyt elivät Kaakkois-Aasiassa.

Tämä laji, ei ole kuvattu tähän mennessä, on esi ihmisten kuten Neanderthals tai denisovanihminen ja modernin ihmisen interbred kymmeniä tuhansia vuosia sitten.

Ensimmäinen laatijat tiedustella professorit Mayukh Mondal, Ferran Casals, ja Partha Majumdar, jälkimmäinen National Institute of Genominen Biomedical Intiassa.

Geneettinen analyysi joukko yksilöitä Andamaanien saarilla Intian valtameren, on paljastanut, että niiden DNA sisältää fragmentteja, jotka eivät vastaa nykyajan ihmisille, jotka lähtivät Afrikassa noin 80000 vuotta sitten.

Yllättävintä on, että genomi tästä väestöstä sisältää fragmentteja, jotka eivät vastaa mitään todellista ihmisen. Tutkijoiden mukaan se pysyy genomissa sammunut esi kanssa Homo Sapiens joka kokoontui ja oli jälkeläisiä.

Identiteetti Tämän hominid ei vielä tiedetä varmasti. Mukaan Jaume Bertranpetit, päätutkija IBE, lähitulevaisuudessa odotetaan saada koko genomin sukupuuttoon hominid fossiilisista jäänteitä. Itse asiassa eri tutkijat ovat jo analysoida tiettyjä luita, jotka voisivat vastata että Hominid.

Ote: http://www.juventudrebelde.cu/ciencia-tecnica/2016-07-29/descubren-nuevo-antepasado-de-los-seres-humanos/

Näistä mainokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti