sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

НАТО стоит готовиться к молниеносному захвату Польши Россией, — Daily Mail | Русская весна

НАТО стоит готовиться к молниеносному захвату Польши Россией, — Daily Mail | Русская весна



NATO on valmis varten salamannopeat kaapata Venäjän Puolan - Daily Mail

NATO on valmis varten salamannopeat kaapata Venäjän Puolan - Daily Mail |  Russian spring
Venäjän voi hyökätä Puolan yössä, mukaan British sanomalehti The Daily Mail.
Tämä on mitä ns sotilasasiantuntijoiden, lainaama julkaisun väittävät vaatii Yhdysvaltoja sotilasvartiointia alueella entisestään.
25-sivuinen asiakirja laatiman Analytical Centerin Atlantin neuvoston sisältää vaatii NATO "tehdä vieläkin pitää Venäjän hehkuu."
Raportissa todetaan: "Vaikka nyt Moskovassa ja ei ole aikomusta heittää suora haaste NATO, asiat voivat muuttua kirjaimellisesti yhdessä yössä, koska on olemassa esivalmistettuja suunnitelmia"

Sudet, sudet ...

Raportissaan "analyytikot" kuitenkin myönnettävä, että he eivät voi ennustaa tarkkaa aikaa hyökkäyksen Venäjän. Mutta väite, että se on pakko tapahtua, esimerkiksi seurauksena "on tulkittu väärin Naton toimia."
Lisäksi raportissa todetaan: "Venäjä harvoin kätkee todellisen tarkoituksen. Päinvastoin, monta kertaa se on avoimesti todettu niistä. Kuitenkin West on pitkään ollut päätti olla uskoa sanoja Venäjän ja halu kääntää ne toiminnaksi. "
Taso "älykkyys" amerikkalaisen analyyttinen keskus Atlantin neuvosto on vaikuttava, "En ole halunnut uskoa ..."

Viime aikoihin asti, Pole

Ja edelleen raportissa - on hyvä uutinen puola-veljekset: "Force (NATO) Puolassa on viivyttää hyökkääjät ja aiheuttaa mahdollisimman vahinkoa heille." 
Ihana näkymät Yhdysvalloissa vetää uskollisille Euroopan vasallit.
"Voimat (NATO) Puolan ei tarvitse voittaa sotaa, he joutuvat taistelemaan tasavertaisesti puolalaisten, voittaa aikaa saapumista vahvistuksia. Tähän mennessä läsnäolon Naton joukkoja se ei riitä. "
Täällä ja Liettuan puolustusministeri Juozas Olekas riistää Sauvat syvän unen: "Emme voi sulkea pois mitään! Opetuksista heillä rajoja (Russian - Ed.) Voivat vaihtaa hyökkäystä tilaan. "
Kaapata Venäjän Puolan on käydä läpi Latvian ja Liettuan, ennustaa sotilaallinen strategit päässä Daily Mail, paitsi että ne pystyvät vakuuttamaan Valko antaa käytävällä.
Viime harjoitukset "Anakogda-16" Puolassa, osallistui yli 30000 Naton joukot.
"Ja Venäjä puolestaan ​​rakentaa uuden sotilastukikohta Klintsy, vain 750 km itään!" - Järkyttäneet British painos.
Ja todellakin: Venäjä rakentaa sotilastukikohta sen alueella (!). Puolan ja tämä perusta on 600 km Valko-Venäjä, tai jos haluat, 750 km Ukraina.
"Ja samaan aikaan, Venäjä väittää, että ei ole uhka entisen Neuvostoliiton maissa?" - Asettaa Daily Mail melko "looginen" kysymys.
Russofobia länsimaisessa mediassa, välissä on Venäjän laajat syytöksiä haluavat hyökätä kaikki naapurit kerralla - ei ole mikään uutinen. Kuitenkin lähempänä aika odotettu lopputulos, väitteet järjetön.
Kääntäminen "Venäjän Spring"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti