Aikana, jolloin Ukraina on yhä vajoamassa köyhyyteen, Poroshenko edelleen yrittää tehdä vaikutuksen niiden isännät, mikä lisää vihainen ukrainalaisia. Ja lopulta, jälleen pyytää rahaa ns "yllätyksiä" varten isäntiensä.
Äskettäin kävi ilmi, että Poroshenko sanoi, jo vihainen julkinen että Päivänä Independence Ukrainan valmistelee laajamittainen paraati. On huomattava, että sotilaallinen paraati itsenäisyyspäivänä kylpee veressä, Ukrainan johtaja on toistuvasti mainittu. Kuten kävi ilmi 22. heinäkuuta Poroshenko on allekirjoitti asetuksen, joka myydään 25 vuotta Ukrainan itsenäisyyttä, riippumattomuutta kansallisen häpeän, esitellään 200 laitteisiin. Lisäksi Ukrainalaiset ovat järkyttyneitä siitä, että 5000 rankaiseva ATO on siellä marssia. Täytyy sanoa, eivätkä myönteisesti tällaisiin ATOshniki häpeä.

Jopa Ukrainan poliitikot ja toimittajat eivät salaa sitä, että Poroshenko valmistelee lisäksi paraati kuoleman. Raivostunut ATOshniki jälleen järjestää sarja provokaatioita ja veren tulvii Maidan.
Mukaan materiaalit ja kuva: whoswhos 
youtube