perjantai 29. heinäkuuta 2016

Lisää  newsletter@globalresearch.ca  osoitekirjaasi Vältä roskapostin suodattimien                                                             Katso Ota tämä sähköpostilla osoitteeseen selaimessasi
Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä Twitterissä
Global Research TV
Käy verkkosivuilla
Neo-Con "West" Ja Global Destruction. "Uusi maailmanjärjestys" globalisoituneen Despair
By  Global Research, uutiset,
Global Research ,, 29 heinäkuu 2016
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-the-neo-con-west-and-global-destruction-a-new-world-order-of-globalized-despair/5538782

Valitut Artikkelit:

Lähi-idän-Map-460x319Neo-Con "West" Ja Global Destruction. "Uusi maailmanjärjestys" globalisoituneen Despair
Vuoteen  Mark Taliano , 29 heinäkuu 2016
Neo-con "West" ja sen liittolaiset haluavat tuhota Lähi-idässä, jotta he voivat hallita Lähi-idässä.Alaisuudessa niiden imperial "New Middle East" projekti, rikolliset (Yhdysvaltain johtama Nato Persianlahden yhteistyöneuvoston (GCC), ja Israel, kohdistuvat kaikki ne virheellisesti tunnustavat vaalia.
Kartta-Ocean-World
By  Graham Vanbergen , 29 heinäkuu 2016
Mukaan Wikipedia, Globalisaatio on prosessi kansainvälisen integraation johtuvat telemaattinen maailmankuvaa, tuotteita, ideoita ja muita näkökohtia kulttuuriin. Kuitenkin viimeisten kymmenen vuoden aikana on tapahtunut suuri muutos lasku kaikissa indikaattoreita, jotka mittaavat onnistuminen tämän mallin.
hillary-clinton-for-sota
By  Stephen Lendman , 29 heinäkuu 2016
Voitelu häntä vaalivilppi johtaa siiven Amerikan Duopolin järjestelmä paljastaa valitettavasta kansakunnan - tyrannia poseeraa kuin demokratia. Uusi alhainen presidentin politiikkaa saavutettiin ehdokkaan edustaa Washington n ääriryhmä, joka on uuskonservatiiviset sota jumalatar kuolasi loputon konflikteja.
Sino-filippiiniläinen riita
By  Mahdi Darius Nazemroaya , 29 heinäkuu 2016
Filippiineillä oli amerikkalaisten siirtomaavallan välillä 1898 1946. Huolimatta saamassa itsenäisyyden, saarivaltio on nyt käytetty keinona painostaa Kiinaa, Amerikan suurin kilpailija Etelä-Kiinan merellä.
sugar_pile_735_350
By  Colin Todhunter , 29 heinäkuu 2016
Yli puolet väestöstä Euroopan unionin (EU) on ylipainoisia tai lihavia. Tehokas on toiminta Ilman, this numero on kasvavan merkittävästi seuraavan vuosikymmenen varoittaa tärkeät uudet lusikallinen report.'A Sugar: Miten Ruoka aulan Taistelee Sugar asetus  on EU ", jonka tutkimus ja kampanjaryhmässä Corporate Europe Observatory (toimitusjohtaja), toteaa, että lihavuuden nousu nopeinta keskuudessa alimpiin sosioekonomisiin ryhmiin.
Uskonnot dans le monde
By  Robert J. Burrowes , 29 heinäkuu 2016
Kaksi kuljettajien maailman asioiden jotka ilmenevät päivittäin päätöksiä, jotka vaikuttavat elämäämme ovat ideologia ja religion.Ideology on termi yleisesti käytetty kuvaamaan taustalla arvomaailmaan, myyttejä, ajatuksia, asenteita, uskomuksia ja oppi jotka muokkaavat käyttäytymisen lähestymistapaa poliittisia, taloudellisia, sosiaalisia, kulttuurisia ja / tai ekologista toimintaa yksilön tai organisaation.
Disclaimer:  The Sisältö on tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
© Tekijänoikeus  Global Research, uutiset, , Global Research ,, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti