maanantai 25. heinäkuuta 2016

Doping-skandaali: Putin Toistaa Strategisesti vastaan ​​Russophobes

KOK päätös kieltää WADA-tiedottajana Stepanova olympialaisissa lähettää signaalin, joka ei petturi jäävät rankaisematta
Na linii )Tilaa Na linii
8 tuntia sitten | 1661 6
Perin ilmestynyt at Na linii
Kirjoittaja on nouseva tähti Venäjän blogosphere

KOK: n päätös Venäjän osallistuminen olympialaisiin Rio on aiheuttanut vakavia pettymyksiä Venäjän patriootteja, ilmeisistä syistä.
Viime kuukausina, poliittisin hajoamista kansainvälinen urheilu on saavuttanut Pinnacle, joka kuolee globaalin järjestelmän keskeisten laitosten, kuten IMF ja YK. Onko järkeä osallistuu tähän spektaakkeli, paitsi kun syntipukki?
Venäjä jatkaa aulaan saa osallistua olympialaisiin Rio, välittämättä likaisia ​​temppuja ja solvauksia. Mutta monet pitävät sitä heikkouden kun Venäjä sallii muiden nöyryyttää häntä. Paiskautuvista oven ja kieltäytyy osallistua olympialaisiin näyttäisi tehokkaamman reaktion.
Tilannetta pahentaa yhteiskunnan suurta tyytymättömyyttä Venäjän urheilu byrokratiaa.Tämä valtava kokonaisuus, jolla on armeijan jalka sotilaat, elää edelleen valtion kustannuksella kodikkaassa yritysmaailmaan. Heillä ei ole aikomusta muuttaa heidän kalliita, hyödytön tottumukset, kun maailma heidän ympärillään on hajoamassa.
Syytökset ovat vanhurskaita, mutta siellä on enemmän sitä. Tärkein panos KOK: n päätös ei tehnyt urheilu virkamiehiä, mutta Venäjän hallituksen, mukaan lukien sen puheenjohtaja, joka puhui henkilökohtaisesti Thomas Bach ja ajoi Venäjän asemaa.Venäjän urheilu johtajat ovat täysin syyttää, mutta motiivit maan johtaja on vaikeampi ymmärtää.
Kreml on pelissä monimutkainen ja armoton poliittinen peli. Yksi ei voi syyttää sitä käyttäytyy piittaamattomasti länteen päin, koska takana jokainen kuviteltavissa ja todellinen kompromissi siellä vahva asema. Kun kyseessä on olympialaisten kuitenkin Venäjän hallitus asento pidetään heikkona useimmat ihmiset.
Ensimmäinen askel kohti ymmärrystä Kremlin motiiveja on lakata ajattelemasta koko tilannetta "Venäjän nöyryytystä". Nöyryytys olemassa vain ihmisten päissä - Kukaan mutta voit nöyryyttää itse. Lisäksi syytökset "nöyryytystä" tehdään epäpätevä sohva-peruna urheilun ystäville ja ihmisiä, jotka ovat enemmän kiinnostuneita politiikasta kuin urheilu, vaikka asiantuntijat jonka mielipide etsittävä ensinnäkin, ovat meidän urheilijat.
Jos he ovat valmiita osallistumaan olympialaisiin ja kilpailla epäystävällinen ilmapiirissä ennakkoluuloinen tuomareita ja mahdollisuudet provokaatioita (voit odottaa kaikki nämä Rio), niin se on heidän valintansa tehdä. Jos tämä ei ole nöyryyttävää, vaan haaste niille, ja jos he ovat valmiita ottamaan tämän haasteen, meidän on oltava ylpeitä niistä ja tukea heitä kaikin tavoin.
Mitä asemaa Kremlin, kokemus osoittaa, että siellä on vähän tai ei lainkaan emotionaalista sisältöä päätöksensä. Ymmärtää sen motiiveja ja tavoitteita, sinun täytyy harkita tilannetta puolueettomasti. Miksi Kremlin vaatia niin itsepäisesti Venäjän joukkue on olympialaisissa?
Ainakin kolme ilmeisistä syistä:
Ensinnäkin, Venäjä ei voi kieltäytyä osallistua olympialaisten takia perusperiaate Venäjän ulkopolitiikan: Venäjä ei tuhoa mitään. Maailma on hajoamassa, mutta Venäjä ei ole millään tavalla edistää tätä prosessia, vaan se yrittää hidastaa sitä.
Tämä ei ole PR asema, mutta todellinen. Kun maailma on menossa kohti, hirmuiset, meidän aikaa valmistautua. Siksi enemmän aikaa Venäjä voittaa nyt, sitä parempi. Ovi-paiskautuvista olympialaisten vain nopeuttaa tuhoisa prosessi, ja Venäjä ei tarvitse tätä.
Toinen syy on, että Venäjä pyrkii aktiivisesti kumppanuuksien ympäri maailmaa suojellakseen sen ihmisiä. Maailma näkee miten, mistä eri asemaan ja jatkuvasti ankara hyökkäyksiä, Venäjä kiivaasti suojelee hänen urheilijoille. Venäjän kanta on, että niin kauan kuin hän pystyy seisomaan, hän käyttää kaikki keinot hyväksi hänen kansalaisten.Rohkea, näennäisesti triviaaleja siirto, joka osoittaa suurta voimaa.
Kolmas ja luultavasti tärkein syy on se, että Venäjä osoittaa koko maailmalle, että se voi pelata ja voittaa jopa sellaisissa epäoikeudenmukainen olosuhteissa. Eilen, Daily Mail trumpeted kaikkialla maailmassa, että KOK varmasti kieltää Venäjä osallistumasta tuleviin olympialaisiin ja mahdollisesti jopa seuraavien talviolympialaisten, mutta tänään KOK päätti Venäjän hyväksi.
Pitää kyllä ​​paikkansa, meidän "kumppanit" valvoa WADA ja IAAF, joka on myöntänyt ankara venäläisvastaisia ​​päätöslauselmia. Mutta Venäjä menestyksekkäästi tuotu KOK kyljellään ja luultavasti suurin osa muiden urheilujärjestöjen. Epäilemättä pian voimakas salaliitto tarina läntisessä mediassa, miten Putin henkilökohtaisesti osti / pelotella KOK äänestää Venäjällä.
Muuten, todella loukkaamatta päätöksen KOK kieltämisestä WADA-Tiedonantajan Yulia Stepanova osallistumasta olympialaisissa kääntämään IAAF ja jonka ansiosta hän voi tulla Rio vieraana vain, todella näyttää läpinäkyvä vihje päässä Kremlistä, että meidän varsi on riittävän pitkä saada käsiinsä petturi missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti