lauantai 30. heinäkuuta 2016

Jälleen tappoi perheen Kuban

Tulosta ]
Lisää Facebook Lisää Twitter Lisää Facebook Lisää Luokkatoverit
Sivut: (7)  [1]   3  ...  Viimeinen »  Mene kestää lukemattomatVASTAUS ] [ uusi teema ]
Igor000
07.29.2016 - 09:47
Tila: Offline Merry




Liittynyt: 12.05.16
Viestejä: 110
227
Krasnodar omakotitalossa kolme nuorta lasta ja iäkäs nainen murhattiin raa'asti.

Crime Investigation käsittelee reunan tutkiva komitea. Siihen verilöylyn syytteeseen.

Tragedia tapahtui tänään, 28. heinäkuuta iltapäivällä. Omakotitalossa ensimmäisellä passage Shevchenko löysi ruumiit kolme kuollutta lasta ja iäkäs nainen. Tutkintatehtävää komitea niukka yksityiskohdista. Vuonna puhelinkeskustelun, meille ilmoitettiin, että Murha äärimmäisen julmuuden. Mukaan tutkijat, rikollinen puukotti uhrinsa.

"Ennakkotietojen mukaan, kuolleet ovat syntynyt nainen vuonna 1950 ja on kolme lasta: kaksi tyttöä ja poika. Tällä hetkellä paikan päällä työtä, ja tutkijan SK Task Force. Nimitetty joukosta tutkimuksia, toteutetaan monimutkainen tutkimus ja etsintä, joilla vahvistetaan kaikkien olosuhteiden murhan, hänen motiivit, sekä henkilöt osallistuvat tämän rikoksen "- sanoi Natalia Smyatskaya, vanhempi apulaisjohtaja SU IC Venäjän Krasnodarin.

Senior lapsista, jotka kuolivat olivat 12, 9 ja 7. loput He tulivat käymään isoäitini. Kaikki kolme tänä aamuna tässä talossa toi tytär kuolleen naisen. Myöhemmin selvisi, ja ruumiin. Naapurit sanovat, että väitetty murhan aikaan kuullut kauhean itkee.

"No, kyllä, mistä huudot itkun. He menivät ulos, todettiin, että tämä on tapahtunut. Kolme lasta ja naisen, isoäiti, ja tappoi sen. Lapset täällä ole asunut täällä yhden isoäiti asui, vain lapsia tuli käymään isoäitini, "- sanoi Gregory Malyan, naapuri.

Alla epäily tutkijat olivat naapureita kuoli. Nyt asiantuntijat työskentelevät kotonaan. Pihalla ja kadulla talon lähellä epäillään valvontakameroita, mutta toistaiseksi ei tiedetä tarkalleen, oliko ne töissä rikoksen tekohetkellä. Sen jälkeen tutustuttaessa murhenäytelmä paikassa tuli pään kaupungin. Vladimir Evlanov ilmaisi surunvalittelunsa uhrien omaisille ja puhui poliisia.

"Asukkaat lähellä taloa kertovat, että uhri oli perheen ristiriita naapuriensa kanssa. Ne usein uhkaa fyysistä väkivaltaa yli emäntä. Ja tänään, kun kerroimme ihmisiä kadulla, uhrien ja epäiltyjen ollut toisen tuomioistuimen ", - sanoi Anastasia Deshin, kirjeenvaihtaja.

" He arvioidaan kuinka monta vuotta. Eternally tyytymätön. Täällä et pidä minusta, että et asu, että teit jotain väärin, se on väärin, "- sanoi Gayane Avanesyan, naapuri.

Kaikki asiantuntijat ovat edelleen työtä paikalle tragedia. He etsivät johtolankoja, jotka voisivat jättää tappaja. Tutkinnan raakaa väkivaltaa jatkuu. Http://tvkrasnodar.ru/news/stali-izvestny-...jv-krasnodare/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti