21
 
0
 
Äänesi postitse

Se on tieteellisesti tunnettua, että MH17 matkustajakone, jossa 298 matkustajaa, ammuttiin alas sirpaleita ja (tai) ohjus SU-25 hävittäjän kuuluva Ukrainan ilmailualan.

Tieteellisesti on todistettu, että laite purettiin sirpaleita TAI Missile SU-25 hävittäjän Ukrainan armeija
Tieteellisesti on todistettu, että laite purettiin sirpaleita TAI Missile SU-25 hävittäjän Ukrainan armeija

Kiistattomasti vahvistaa rungon lentokoneen, jossa reiät johtuvat siitä.Mikä on outo tunne on, että voimat, jotka ovat kaikki saatavilla oleva näyttö " vielä tiedä " .

Vaikka hypoteesi, että se voisi olla Buk ohjus käynnisti armeija Kiovan maalta, koska se on ainoa, jolla oli ase, kaikki liuotin asiakirjat osoittavat Ukrainan hallitus on suoraan vastuussa ja siksi syyllinen.

Lähettäminen mainitun laitteen tietylle alueelle, jonka torni Ukrainan valvonnan olemassaolosta sotilaskoneet alueella, tietämys liikenteen että aluksen, tuntematon miliisi Donetsk-, paluu pilotti ilman ohjuksia ja toteutumista virheensä, vahvista totuus.

Kuitenkin harhaanjohtamiseen toistetaan kun alkuperäinen kuljettajien keskusteli Malesian lentäjien ei toimiteta tai Yhdysvaltain satelliitti karttoja selvästi osoittaa aluksen hyökkääjä, vaikka tulokset komission, joka vahvisti jotain jo tunnustettu maailmanlaajuisesti, ja jolle ei tarvitaan enemmän kuin järkeä: se oli hyökkäys ja murhan Alankomaiden kansalaisten, muiden muassa, syy on määritelty abstraktisti kuten "ilma rakenteellinen aiheuttamia ulkoisia toimia."

Voimme sanoa, että pääministeri Mark Rutte, HOLLANTILAINEN KANSANPUOLUEEN JÄSEN, piilottaneet Totuuden kansaansa ei heikennettäisi SYSTEM Poroshenko.  Mitä enemmän kurja nauraa moraalinen uhrien omaisille hyökkäyksen?
Voimme sanoa, että pääministeri Mark Rutte, HOLLANTILAINEN KANSANPUOLUEEN JÄSEN, piilottaneet Totuuden kansaansa ei heikennettäisi SYSTEM Poroshenko.
Mitä enemmän kurja nauraa moraalinen uhrien omaisille?

Siksi ei ole kohtuutonta vaatia, että YK: n (YK) suoritetaan luoda uuden komission tutkimaan asian ... Nyt, kumma Alankomaiden pyytämän, jotka ovat vastuussa etu- ja jo ovat valoon subjektiivisesti ja kiinnostuneita toimii, erityisesti hallitseva perustekijät ja ei vaadi merkittäviä todisteita, lisäksi tarkkoja tietoja piilottaminen voisi kääntää "tutkimus".

Eli tämä on epäluuloinen oman etsivän työtä, josta tuli kansainvälinen vitsi.

Kysymykset, jotka on suoritettava, jotka haluavat Malesiassa ja Australiassa ehdotetulla tavalla, ovat:

1. - Eikö ole selvää, että jos he tietävät kaikki asiakirjat on tiedossa syyllinen?

2. - miksei ehdottaa oikeudenmukaista tuomioistuin neljää turvallisuusneuvoston jäsentä, mukaan lukien Venäjä ja Venezuela, esimerkiksi?

3. Onko minun, koska komissio nimitetään nyt, kun monissa yhteyksissä on kieltäytynyt esimerkiksi pommitukset Kuuban matkustajakone Luis Posada Carrilesin?

4. - Onko ajatus pitää Venäjälle ja myös soveltaa seuraamuksia raakaöljyn pelata?

Tältä osin tavoitteena on yksinkertaisesti elvyttää tilannetta, pitää tuoretta tietoisuutta hän, joka vastustaa, koska se pelkää, että totta puhutaan muka.

Poroshenko tiedossa, että sekä Alankomaiden hallitus, kuten Yhdysvalloissa  TALKS OVAT REKISTERÖITY BLACK laatikot ja kuvia, jotka osoittavat, että OLI Ukrainan lentoliikenneala että kaatoi MH17
Poroshenko tiedossa, että sekä Alankomaiden hallitus, kuten Yhdysvalloissa . TALKS OVAT REKISTERÖITY BLACK laatikot ja kuvia, jotka osoittavat, että OLI Ukrainan lentoliikenneala että kaatoi MH17

Paha on, että, jos hyväksytty tämän paineen, "rikollinen" on jo määritelty, ja vain puuttuu kirkollinen seuraamus mestata hänelle.

Mikä ei välttämättä ole ehdottanut, sillä ei sovi syylliset ja viranomaisten, on, että komissio antaa todisteita tilata haltijan, kuten Ukrainassa ja Yhdysvalloissa, jotka ovat kopioita ja todellisia signaaleja toimijat teurastusta.

Toisin sanoen, kannattajat uskovat, että tutkinta olisi osittain oltava luotettavia, mikä on räikeä poikkeama arvoja, jotka perustuvat avoimuuteen ja tieteellinen toiminta.

On erittäin huolestuttavaa, että Alankomaiden hallitus ei ole vastannut oman kansalaisuuden, objektiivisesti tarkistamalla tiedot ja antaa hänen tuomionsa rangaista vastuussa. Syy on selvä: ne on tilattu piiloutua perustavanlaatuisia tietoja kuin "kumppanit" olisi haitallista .

Tarkasti ottaen ehdotus oli väärä lippu toiminnan, ideologisia, vastaan ​​suvereeni maita, jotta mediakampanjalla jotka muka "haluavat peitellä totuutta", sanoo etsijä vastakkaisen ryhmän.

Säännöt YK ei ole tyhjentävä, ja sallii ellei se oma kansainvälistä toimintaa, joka vaikuttaa turvallisuuteen kansojen. Pikemminkin, valtuuksia, jotka heikentävät itsemääräämisoikeutta kansojen olisi ilmoitettava tässä organisaatiossa.

Huomioita

Venäjän ehdotettu päätös ei ole vain älykäs, mutta välttää on tykki rehua länsivallat, yhä ympäröi uusliberalismin he loivat, itsenäisyyttä monien kansojen, jota talouskriisi ja koska maanosa Amerikka , ei ole enää takapihalle Washington, ja missä on vielä kansalaisuudettomia hallituksia, niiden ihmiset ovat siirtymässä tuloksia hyväksi Latinalaisen Amerikan osallisuutta.

Sitä pidetään vakavasti rikottu etiikan ja uhrien, ettei ihmisarvoa hallitusten niillä olisi pyrittävä syylliset ja piiloutua tietoja.

Valitettavasti omaa kansalaisuutta ei tarvitse työskennellä objektiivisuuden, nopeuden ja avoimuuden, joka pelottelee ihmisiä arvokkaasti maailmassa.

Pikemminkin, kun klassinen esimerkki eurooppalaisen kulttuurin, nyt poistettu ihmisarvoa näiden viranomaisten, näyttää laboratoriossa marsut manipuloidaan puppeteers mielensä, jotta Euroopan kansalaisuus ei ole itsenäistä merkitystä.

Valitettavasti, Hollannin hallitus on suosinut erityisesti poliittisen kiinnostuksen aikana sen kansalaisten elämän, surmattiin vuonna hirvittävän murhan harkiten aiheuttama Ukrainan armeija.

Ehkä on aika miettiä uuden maailmanlaajuisen laitos edistää maailmanrauhaa kuten WHO-S (Maailman Organization Solidaarisuus-Sovereign), internationalistinen, jossa equicracia sääntöjä, että kaikki alueelliset maissa ja jopa avata oven kansakunnat, jotka eivät omaa itsenäisyyttä itsemääräämisoikeus kuten Kanadassa, Australiassa, Hollannissa, Ranskassa, Saksassa itse.

JA MIKSI USA  Pidä vapaus ja suojattava terroristi Posada Carrilesia, joka määräsi purkaminen räjähteiden CU-455 LENNOLLA 6. lokakuuta 1976 tappaen kaikki 73 ihmistä MATKALLA THERE
JA MIKSI USA . Pidä vapaus ja suojattava terroristi Posada Carrilesia, joka määräsi purkaminen räjähteiden CU-455 LENNOLLA 6. lokakuuta 1976 tappaen kaikki 73 ihmistä MATKALLA THERE

YK on osoittautunut yleisesti, organisaatio, joka on palvellut korporatokratia toiminnallisesti, jolloin planeettojen rankaisematta läpi valitustemme, tuomioita, hylkää kaikki sanallisia ja keinotekoisuus, joille täytäntöönpano on välttämätöntä in nopea, johdonmukainen, tehokas ja tasa-arvoisissa rakenne, anastaa inhimillistäminen jonka keskeisenä hanke.

Ilmeinen päätelmä sukupolven palkkioita on, että vuodesta terävä optinen kirkkaus on syntymässä kanssa häikäilemätön tavoite: luoda noitavaino tuomioistuin inkvisitio, jotta polttaa roviolla seuraamusten on puolustaja maa oma suvereniteetin, "joiden ainoana tarkoituksena rikossyytteen vastaavien henkilöiden rikoksista hävittämiseen liittyvät lentokoneen Malaysia Airlinesin lento MH17 suorittamista".

Jos sillä epävirallisesti tietää, että ajatus olisi veto-oikeutta yrittää ilmeisiä ideologisista syistä, miksi hän piti vaatii. Syynä on media ja yksinkertaisesti kieroutunut.

Eri tiedotusvälineissä on asennettu keskustelua väittäen, että sen ei pitäisi olla pelkää, korkea harhaluulo kansan Latinalaisessa Amerikassa, esimerkiksi, ei ota ikuista velkaa se löytää itsensä, vaan on maksettava työhön kansainvälisten kleptokratiaksi.

Olisi tärkeää antaa vahvat perusteet ja Alankomaissa ei ole, miksi piilottaa tiedot on todettu olevan vastuussa Kiovassa. Arvojen puutetta on nimenomainen ja vasen hankalassa asemassa hänen hallitustaan.

Osa kysymyksistä, joka on kieltäytynyt harkita todellisen palkkion Alankomaiden, koska se määrittelee vastuun ja myöntää mitään olettamuksia ovat:

Miksi ei oteta huomioon oikeudellisen lausunnon armeijan mekaanikko ilmavoimat Ukrainan, Jevgeni Agapov, joka palveli lentotukikohdan josta se lähti Su-25 Ukrainan varustettu kahdella ilmasta-ilmaan ohjuksia, Viime heinäkuussa 17, kun MH17 on synkkä?

Ei kiistää Ukrainan presidentti, Piotr Poroshenko, joka kategorisesti totesi, että Ukrainan lentokoneet eivät lennä päivä katastrofi?

Miksi ei ole tietoa kuulustelujen Captain Voloshin, lentäjä siinä aluksen?

Ei mainintaa on perusperiaate tieteen, koska 09 syyskuu 2014 professori Michel Chossudovsky sanoi, että kaikki todisteet viittasivat plane Su-25 ja että BBC: n raportti 23 heinäkuu-all poistetaan nopeasti ennätykset-jossa kaikki todistajia haastatteli vahvisti läsnäolo Ukrainan sotilaallinen lentokone lentää läheisyydessä Malesian Lentoyhtiöt kun se ammuttiin alas, ratifioi sen läsnäoloa.

Kiistatonta näyttöä on poraus mökki 30 mm kaliiperi ammuksen, jonka mukaan Boeing 777 ei kaatoi ohjus lakko. Vaikka joukkue Etyjin seuranta on löytänyt todisteita ohjus ammuttu maasta.

Kansainvälinen yhteisö suostuu ja maineikkain älymystön hyväksyä, että kansainväliset tuomioistuimet uskotaan tutkia ja rangaista.

Kuitenkin ensimmäinen tuomioistuin on asennettava arvioida George W. Bush sotarikosten Irak, tuomiten molemmat terrori Luis Posada Carrilesia dynamiittia Kuuban DC-8 ilma vuonna 1976, koska kapteeni risteily USS Vincennes ampui alas Iran Air Airbus, tappaen 290 ihmistä vuonna 1988, kriminalisoida tappaminen lasten ja naisten Gazassa tai Jemenissä, mm.

Niinpä, johdonmukaisuus olisi lähde päätöksiä YK eikä etujen sotilaallisen taloudellisen itsekkyyden