tiistai 25. elokuuta 2015

Sivustot säästävä Poistetaan tweetit poliitikkojen 30 maasta estänyt Twitter

© Dado Ruvic
Vuonna isku hallituksen avoimuuden, Twitter, sosiaalinen media verkosto, on suljettu sivustoja, jotka seurata poliitikot 30 maasta säilyttämällä niiden poistetut tweets. Hallituksen vahtikoira ryhmät sanoi liikkua poistaa julkista tietoa.
Twitter sanoi, että se kielsi työkalu jälkeen " huomaavaista sisäinen käsittely . "
Kuvittele, kuinka hermoja raastava - pelottavan, jopa - tweeting olisi, jos se oli muuttumaton ja peruuttamaton?"Twitter  kertoi avoimessa tilassa säätiö, Alankomaissa toimiva digitaalinen avoimuutta asianajo ryhmä, joka auttoi luomaan sivustot kyseessä lausunnossaan.
Ei yksi käyttäjä on enemmän ansaitsee että kyky kuin toinen. Todellakin poistaminen piipittää on ilmaus käyttäjänääni. "
Sivustot, nimeltään Politiwoops ja Diplotwoops, oli luonut hallitus vahtikoira ryhmät Avaa valtion säätiö ja yhdysvaltalaisen Auringonvalo säätiön käyttää kimittää oma hakemus ohjelmointirajapinta yhtiön hyväksyntää.Ryhmät kerätyt tweetit diplomaatit, kuuluvat Euroopan parlamentin, ja Vatikaani, mukaan lukien poliitikot 30 maasta .
Twitter oli puoltaneet Sunlight säätiön Politwoops sivuston vuonna 2012, mutta sammuta se kesäkuussa varjolla "kunnioittaa odotuksia käyttäjien yksityisyyttä. "hallitus vahtikoira ryhmät ovat kuitenkin huolissaan kehitystä.
Mitä vaaleilla valitut poliitikot julkisesti sanoa on yleisesti tiedossa " , sanoo Arjan El Fassed, johtaja Open valtion säätiö, lausunnossaan .
Vaikka tweets poistetaan, se on osa parlamentin historiaa. Nämä tweetit olivat kerran kirjoittaneet ja myöhemmin poistaa. Mitä poliitikot sanovat yleisölle olisi kenen tahansa käytettävissä. "
Avoin Valtion Säätiö sanoi, että se edelleen tutkia ja osallistua muiden kanssa pitää julkiset viestit tekemät valittujen poliitikkojen näkyvissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti