sunnuntai 9. elokuuta 2015


Josef Stalin

Holodomor Hoax: Joseph Stalinin Crime Tämä Never TookPlace

(Päivitetty 17:46 08.9.2015)
Ekaterina Blinova
1539
Pelaa käsiin Ukrainan nationalistit, muistomerkki ns Ukrainan "Holodomor," yksi 20. vuosisadan kuuluisin myyttejä ja myrkyllinen kappaletta Neuvostoliiton vastaisen Propaganda, on pystytetty Yhdysvaltain pääkaupunki.
Merkillistä, juuret "Holodomor" ("tahallinen nälkään") myytti hajallaan pitkäaikainen kylmän sodan päättyi Neuvostoliiton Venäjän ja lännen. Kun tappio natsi-Saksan vuonna 1945, pahamaineinen natsien kanssa yhteistoiminnassa - järjestön jäseniä Ukrainan nationalistien (Õun) ja niiden puolisotilaallisten UPA (ukraina Insurgent Army) yksikköä - pakeni Länsi-Euroopassa ja Yhdysvalloissa, pakenevat rangaistus heidän hirveä rikoksista, lukien häikäilemätön terroria vastaan ​​rauhallinen juutalaista, Ukrainan ja Venäjän siviilejä.
Vuonna 1949 CIA ja Yhdysvaltain ulkoministeriö sponsoroi Õun-UPA johtajien maahanmuutto Yhdysvaltoihin, aikoo käyttää niitä kumoukselliseen ryhmät ja tiedustelupalvelun agentit kylmän sodan Neuvostoliittoa vastaan ​​Venäjää.
Yksi heistä, Mykola Lebed luonnehdittiin "tunnettu sadisti ja yhteistyökumppani saksalaiset" CIA mukaan ruotsalais-amerikkalainen historioitsija tohtori Per Anders Rudling kirjassaan "Õun, UPA ja Holocaust: Opiskele valmistus Historiallinen myyttejä. " Kuitenkin tämä seikka ei estänyt CIA rekrytoinnista entisen natsien yhteistyökumppanin.
"Mykola Lebed [kuka oli vastuussa murhasta puolalaisten Volhynia ja Itä Galicia] asui Queens, New York, 1990-luvulle asti, täysin tuettu CIA tai ulkoministeriö," USA asiantuntija Neuvostoliiton historian professori Grover Carr Furr of Montclair State University, kertoi haastattelussa Sputnik toukokuussa 2015.
CIA uskoivat, että Ukrainan nationalismi voitaisiin käyttää tehokkaana kylmän sodan ase.
Vaikka Ukrainan nationalistit tarjotaan Washington arvokasta tietoa sen kylmän sodan kilpailijat, CIA vastineeksi asetti nationalistinen veteraanien asemiin vaikutusvaltaa ja arvovaltaa, auttamalla niitä luomaan puoliksi korkeakoulut tai akateemisten nykyisissä yliopistoissa.
Käyttämällä näitä virallisia ja epävirallisia akateemista verkostoja, Ukrainan nationalistit oli levittämisestä Venäjän vastainen propaganda, luoda myyttejä ja uudelleen kirjoittaminen historian samalla kaunistelemaan sodan ajan rikokset Õun-UPA.
Veistos Holodomor Memorial Washington DC:
Veistos Holodomor Memorial Washington DC:
Yksi näistä myyteistä oli "Holodomor", joka väitti, että Neuvostoliitto ja sen johtaja Josif Stalin tahallisesti nälkään kolme-seitsemän miljoonaa ukrainalaista.
"Vuonna 1987 elokuva" Harvest of Despair "tehtiin. Se oli alku" Holodomor liikkeen. Elokuva oli kokonaan rahoittamia Ukrainan nationalistit, pääasiassa Kanadassa. Canadian tutkija, Douglas Tottle, altistuvat että elokuva otti valokuvia 1921-22 "Volgan nälänhätä", ja käytti niitä kuvaamaan 1932-33 nälänhätä. Tottle myöhemmin kirjoitti kirjan, "Petos, Famine, ja fasismi: Ukrainan Genocide Myth välillä Hitler Harvard," noin humpuuki " Holodomor 'kysymys, "professori Furr laadittu.
Romahdettua Neuvostoliiton Ukrainan diasporassa ollut merkittävä rooli luotaessa ideologian Ukrainan uuden valtion."Toisin kuin monet muut entisten neuvostotasavaltojen, Ukrainan hallitus ei tarvitse kehittää uusia kansallisia myyttejä tyhjästä, vaan tuodaan valmiina konsepteja kehitettiin Ukrainan diasporassa", tohtori Rudling painotti.
Kuitenkin, se oli alle Ukrainan presidentti Viktor Jushtshenko (joka sai valtaansa, kun Länsi-sponsoroima Maidanin kapina 2004, joka tunnetaan myös oranssin vallankumouksen), kun Venäjän vastainen myytti tekee kiinni toisen tuulen Ukrainassa. Alle Juštšenko, useita oppilaitosten "muistin hallinta" ja "myytti making" perustettiin vuonna maassa.
Sekä Venäjän ja Länsi-historioitsijat ovat kyseenalaistaneet "Holodomor" käsite sekä ilmeisesti liioiteltu uhrien määrän nälänhätään 1932-33 Ukrainassa.
Amerikkalainen historioitsija professori Mark B. Tauger, West Virginia University, suorittaa perusteellinen tutkimus nälänhätään 1932-33 Neuvostoliitossa, ja tuli siihen tulokseen, että katastrofi johtui ympäristön olosuhteiden ja ilmeisimmin eivät liity Neuvostoliiton politiikan alue.
"Suosittu media ja useimmat historioitsijat vuosikymmeniä ovat kuvanneet suuri nälänhätä, joka iski useimmat Neuvostoliiton 1930-luvun alussa nimellä" man-made, "erittäin usein" kansanmurha ", että Stalin syyllistynyt tahallisesti vastaan ​​ukrainalaisia ​​ja joskus muiden kansallisten ryhmien tuhota ne koska kansat ... Tämä näkökulma on kuitenkin väärä. nälänhätä, joka käytiin ei rajoittunut Ukrainaan eikä edes maaseudulla Neuvostoliiton, se ei olennaisesti tai yksinomaan ihmisen aiheuttama, ja se oli kaukana aikomusta Stalin ja muut Neuvostoliiton johto luoda esimerkiksi katastrofin. pieni mutta kasvava kirjallisuutta luottaen uusia arkistoasiakirjojen ja kriittinen lähestymistapa muista lähteistä on osoittanut puutteita "kansanmurha" tai "intentionalist" tulkinta nälänhätä, ja on kehittänyt vaihtoehtoinen tulkinta "Tauger kirjoitti tutkimustyöhön" Katsaus RW Davies ja Stephen G. Wheatcroft, Years of Hunger: Neuvostoliiton maatalous, 1931-1933 . "
Tauger korosti, että ilmasto-olot pelataan pääosassa nälänhätään 1932-33.
Paradoksaalista kyllä, kannattajat "Holodomor" myytti vaieta siitä, että Venäjä (mukaan lukien alueella modernin Ukraina) oli kärsinyt ajoittain tuhoisista nälänhätää lopulta lähtien 19th century, kauan ennen kuin bolshevikit tulivat valtaan vuonna 1917. He myös sivuuttaa Se, että oli vakavia nälästä 1920-21, 1924, 1927 ja 1928.
Kiinnostavaa kyllä, virallisten Neuvostoliiton Ukrainan ensisijaiset lähteet osoittavat, että 1928-29 nälänhätä, aiheuttama luonnonkatastrofi, lähinnä luonnos, oli erittäin vakava, ja Ukraina sai enemmän tukea neuvostohallitus, kuin se lähetetään muualle Neuvostoliittoon. Tämä tietenkin kumoaa väärän teorian Ukrainan nationalistit '"ilkeä" salaliitto Ukrainan talonpojat Neuvostoliitossa, totesi Grover Furr kirjassaan "Blood Lies: Evidence, että jokainen syytöksen Josif Stalin ja Neuvostoliitto vuonna Timothy Snyder Bloodlands Is vääriä. "
Azov pataljoonan taistelijat Kiovassa
Azov pataljoonan taistelijat Kiovassa
Vastauksena historioitsijat, jotka viittaavat siihen, että Ukrainan talonpojat nälässä ja kärsi etenkin siksi yhteisomistukseen - Stalinin politiikka 1930-luvun alussa, jonka tarkoituksena on lujittaa yksittäiset maat osaksi kolhoosien - Tauger korosti:
"Nämä tutkimukset minimoida tai jättää tosiasiallisen sadon tiedot, ympäristötekijät, jotka aiheuttivat alhainen sadot, toistuvat toipuminen nälän ja katovuodet, suuret sadot 1930, koneellistaminen Neuvostoliiton maatilojen näinä vuosina, Neuvostoliiton väestönkasvu, ja kasvua pitkällä aikavälillä elintarvikkeiden tuotannon ja kulutuksen aikana Neuvostoliiton aikana "(" Soviet Talonpojat ja yhteisomistuksessa, 1930-1939).
Mukaan tutkija, vaikka Stalinin hallinto toteutetaan yhteisomistukseen "coercively," politiikka "toi huomattavia nykyaikaistamiseen perinteiseen maatalouteen Neuvostoliitossa, ja loivat perustan suhteellisen korkeat ruoan tuotanto- ja kulutustapoja 1970 ja 1980" ("Stalin, Neuvostoliiton Maa- ja yhteisomistuksessa, 1930-1939 ").
Merkillistä, nälänhätään 1932-33 oli viimeinen nälänhätä, joka iski Neuvostoliiton poikkeus nälänhätään 1946-47 maan kärsi jälkeen toisen maailmansodan.
Vaikka "Holodomor" myytti ei koskaan perustuu uskottavia todisteita ja on tarpeeksi aitoja lähteitä osoittaa, että se on huijausta, se on yksinkertaisesti itsestäänselvyytenä. Ei ole yllättävää, Washington tukee myyttiä osana äskettäin kylmän sodan-tyylinen anti-Venäjän kampanja. Valitettavasti jopa toistetaan tuhat kertaa valhe ei koskaan tullut totta.


Read more: http://sputniknews.com/politics/20150809/1025560345.html#ixzz3iL7LChDZ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti