maanantai 17. elokuuta 2015

USA lähettää ulkomaisia ​​palkkasotilaita Syyriaan kaatamaan maan laillista hallintoa

2015-07-04 15:10:18

Teheran 4.7. (Press TV) -- Yhdysvaltain kongressin entinen virkamies Rodney Martin on sanonut, että Yhdysvallat lähettää ulkomaisia ​​palkkasotilaita Syyriaan kaataakseen presidentti Bashar al-Assadin hallituksen. 

Hän puuttui asiaan Washington Post -lehden kerrottua raportissaan, että Pentagon valmistautuu lähettämään ensimmäisen erän kouluttamiaan militantteja Syyriaan ja että näiden palkkasotilaiden odotetaan seuraavien viikkojen aikana tulevan taistelemaan jalkaväkenä ISIS-terroristeja vastaan. 

Yhdysvaltain asevoimien edustaja sanoi, että Yhdysvallat liittolaisineen on päättämässä ensimmäisen ns. maltillisista militanteista koostuvan ryhmän koulutuksen Turkissa. 

Taistelijat, joita on alle sata, lähetetään etelään Syyriaan rajan tuntumaan kesän lopulla, kertoi nimeltä mainitsematon virkamies. 

Yhdysvaltojen armeijan väite, että he lähettävät kouluttamiaan ns. maltillisia kapinallisia taistelemaan ISIS-joukkioita vastaan ei ole uskottava, sanoi Martin Press TV -kanavalle perjantaina. 

Kyse on amerikkalaisten valheista. Tosiasiassa Syyriaan tuodaan ulkomaalaisia ​​sotilaita ja ulkomaisia ​​palkkasotureita taistelemaan presidentti Assadia ja hänen hallitustaan vastaan, vaikka juuri Syyrian hallituksen joukot ovat muodostaneet ainoan tehokkaan taisteluvoiman ISIS-terroristeja vastaan, jotka ovat syyllistyneet Syyriassa hirvittäviin rikoksiin ihmisyyttä vastaan samalla kun Yhdyavallat on antanut näille joukkioille tukensa. hän lisäsi. 

Martin sanoi, että Yhdysvaltain hallituksen päätavoite on Syyrian epävakauttaminen. 

Näemme, että Yhdysvallat lähettää kouluttamiaan, aseistamiaan ja rahoittamiaan palkkasotilaita horjuttamaan laillisesti valittua presidentti Bashar al-Assadin hallintoa, sanoi Martin. 

Pentagonin johtajat kertoivat keskiviikkona ongelmista, joita Yhdysvaltain on kohdannut rekrytoidessaan ja kouluttaessaan Syyriaan lähetettäviä militantteja. 

Yhdysvaltain asevoimien komentajaneuvoston puheenjohtaja kenraali Martin Dempsey sanoi, että kymmenet koulutettavat lopettivat koulutuksen kesäkuun puolivälissä Ramadan-kuukauden paaston aikana. 

Press TV KOMINFORM 

http://www.presstv.ir/Detail/2015/07/03/418648/US-foreign-mercenaries-Syria-Assad-Rodney-Martin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti