lauantai 15. elokuuta 2015

Госдеп: Россия испытала сверхсовременную ракету, угрожающую Европе и Северо-Восточной Азии | Русская весна RusNext.ru

Ulkoministeriö: Venäjä kokenut ultramoderni ohjuksia uhkaavat Euroopan ja Koillis-Aasiassa | Venäjän kevät RusNext.ruUlkoministeriö: Venäjä koki ultramoderni ohjuksia uhkaavat Euroopan ja Koillis-Aasiassa



Ulkoministeriö: Venäjä koki ultramoderni ohjuksia uhkaavat Euroopan ja Koillis-Aasia | Venäjän Kevät

Venäjä rikkoo INF-sopimus (INF) koki ultramoderni risteily ohjusten uhkaa suurimman Osan Eurooppaa ja Yhdysvaltain liittolaiset Koillis-Aasiassa, Eli Japanin ja Korean Tasavallan.



Väitetään keskiviikkona haastattelussa Trend. TASS edustaja Yhdysvaltain Ulkoministeriö.



HAN vahvisti, Että Yhdysvallat jatkaa syyttää Venäjää loukataan INF perustamissopimuksessa. Julkisesti, Yhdysvallat ensimmäisen Kerran Liikkeellä viime Vuoden heinäkuussa. Sitten Yhdysvalloissa Useita kertoja toisti Taman päätelmän, jonka KANSSA Venäjä on ilmaissut ERI mieltä.



"Olemme edelleen kiinni siitä, Että Venäjä on täyttänyt Oikeudelliset velvoitteensa ja palautettava täytäntöönpanon INF perustamissopimuksen," - sanoi työntekijä Yhdysvaltain Ulkoministeriö.



Moskova, Washington kriminalisoida kehittämistä maalla risteilyohjus, INF perustamissopimuksen, jollei olevissa asioissa kieltävät tuotanto ja testaus kantama on 500 km 5500 km.



Puhumme "Venäjän järjestelmä, JOKA on uusin teknologian saavutuksia maalla risteilyohjus", Yhdysvaltain Diplomaatti sanoi. Hanen versiossa "Venäjä on kokenut (Ohjus) etäisyyksillä, olevissa asioissa voivat uhata Paljon Euroopan Mantereen ja liittolaistemme Koillis-Aasiassa."



Mitkä Ovat tosiasiat liidit Washington



Millainen kehitys ymmärretään Yhdysvaltain hallitus, mutta EI mainosta. Puhuessaan viime Vuoden joulukuussa Brookings Institution on Yhdysvaltain pääkaupunki, Yhdysvaltain Alivaltiosihteeri asevalvonnan ja kansainvälisen turvallisuuden Rose Gottemoeller kieltävä Vastaus kysymykseen, Onko Washington syytökset Taktinen Ohjus monimutkainen "Iskander" Tai risteilyohjukset X-101.



SE Diplomaatti selitti, on "maalla risteilyohjus, EI Mainittu molemmissa järjestelmissä -" Iskander "ja muita". "Olen nähnyt joitakin kuvastaa: Tätä kysymystä lehdistössä, mutta ajaa siellä tietoja: ei vastaa todellisuutta," - sanoi Gottemoeller. Ei LISÄTIETOJA TÄSTÄ asiasta, SE Ei ole johtanut.



Mukaan Yhdysvaltain ulkoministeriö, Yhdysvallat TÄSSÄ tilanteessa, "neuvotella liittolaisten KANSSA ja harkitsee asianmukaisen valikoiman vaihtoehtoja - diplomaattiset, taloudelliset ja sotilaalliset, vastata loukattiin jatkuvasti Venäjän velvoitteiden nojalla." "Korostamme, Että Mitään päätöksiä sotilaallinen toimintamuoto Venäjän rikkomisesta: ei Hyväksytty," - Diplomaatti jatkui.



Kuten han lupasi Yhdysvaltain "noudattaa velvollisuuksiaan" alla DRMSD "Niin kauan Kuin Sir, on voimassa." Lisäksi Washington vastustaa romutettavaksi INF perustamissopimuksen, sanoi edustaja Yhdysvaltain Ulkoministeriö. Sen tavoitteen mukaisesti Tietoa hän Palvelevat Yhdysvaltain hallinto uskoo EDUT Seka Venäjän Että Yhdysvaltojen vastaa "säilyttäminen INF-sopimuksen voimassa, Seka täytäntöönpanon kaikkien osapuolten velvoitteistaan."



Näkemyksen mukaan Washington, "INF Sopimus on Hyvä Yhdysvaltain turvallisuus, Senin liittolaiset ja Venäjän federaation", sanoo asiantuntija. Hanen mukaansa, Washington tietoon Moskovan mieltä, ja siitä toistuvasti vaatinut vuoropuheluun hanen Venäjälle "rakentavasti Yhteistyössä" Yhdysvaltojen KANSSA TÄSTÄ asiasta ", ja palasi noudattamista" DRMSD. "Emme halua toistoa kasvuvaiheen" toiminta-torjunnassa ", JOKA ominaista Suuri kylmän sodan", - han vakuutti Yhdysvaltain Diplomaatti.



Moskovan asema



Mitä syytökset Venäjän vastaisesti INF-perustamissopimuksen, Yhdysvallat puhuu se Ei ole ensimmäinen vuosi, ja muistutti hiljattain seuraavassa Ulkoministeriön raportissa, Että Moskova on kehittää Uusia risteilyohjuksia Kielletty kahdenvälistä sopimusta. Venäjän viranomaiset kieltävät NAMA väitteet ja puolestaan ​​viittaa siihen, Että Yhdysvallat Itse rikkovat sopimusta.



Venäjän Ulkoministeriö sanoi aiemmin, etta "päätarkoituksena laajennetun Yhdysvaltain propagandakampanjaa yhteydessä INF perustamissopimuksen - halu horjuttaa Venäjän puolelle samalla viedä huomiota toimista Yhdysvallat on äärimmäisen löyhästi tulkitsee perustamissopimuksessa tapauksissa, joissa ne estävät luomista tärkeitä Washington Tykit."



Kuten ministeriön vakavan huolen yhteydessä INF perustamissopimuksen, "aiheuttaa Yhdysvaltain suunnitelmat sijoittaa ohjuspuolustusjärjestelmän alustalle Romaniassa ja Puolassa, where pystysuora käynnistää ohjusten, mukaan arviomme, ohjusten Kuin" Standardi-3 "ja risteilyohjuksia, keskipitkän kantaman" tomahawk. "



"Tällainen käyttöönoton olisi suora loukkaus INF perustamissopimuksen," - sanoi Kommentit dipvedomstva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti