lauantai 25. huhtikuuta 2015

Ukrainan natsijoukkojen raakuus videolla: Sotavangin polttaminen elävältä ristille (K-18)

Kiovan joukkojen Azov-pataljoonan sotilaat ovat syyllistyneet jälleen äärimmäisiin julmuuksiin. TVZvedan mukaan hakkeriryhmä Cyber Berkut on esitellyt videon julkisuuteen perjantaina, jossa nähdään Donbassin aluejoukkojen sotilaan raaka polttomurha ristiin kiinnitettynä.
Lähde: TVZveda
Toimittaja: Janus Putkonen
25.4.2015. Verkkomedia.org

Ukrainan natsijoukkojen raakuus videolla: Sotavangin polttaminen elävältä ristille
Sotavangin polttomurhan kerrotaan suoritetun Azov-pataljoonan toimesta varoituksena kaikille Novorossiyan aluejoukkojen sotilaille. Natsitunnuksin Donbassin rintamalla taistelevan Azov-pataljoonan sotilaat polttavat elävältä ristiin kiinnitetyn sotavangin. He kutsuvat vihollisiaan "Ukrainan separatisti-pettureiksi".
Videolla nähdään kuinka mies kiinnitetään ristiin maassa ja nostetaan sitten pystyyn. Tämän jälkeen risti roihahtaa liekkeihin ja uhri karjahtaa tuskasta. Tähän video päättyy (toim. huom. täyspitkien videoiden kerrotaan joutuneen välittömästi sensuuriin videojakopalveluisssa).
Video on kuvattu Shirokovon kylän lähistöllä.


Azov-pataljoona on yksi pahamaineisimmista ns. Ukrainan vapaaehtoispataljoonista, jotka taistelevat Donbassin rintamalla. Joukot on vastikään virallistettu osaksi Ukrainan armeijaa, mutta ne eivät silti kuulu Ukrainan armeijan tai puolustusministeriön Kansalliskaartin käskyvallan alaisuuteen. Yhdysvaltojen on kerrottu aloittaneen Azovin sotilaiden koulutuksen.
Azov-pataljoona on parhaillaan keskitettynä Mariupolin satamakaupunkiin lähelle rintamalinjoja. Pataljoonan tunnus on toisen maailmansodan aikainen natsijoukkojen tunnus ja sen sotilaat on kerättty äärimielisistä järjestöistä, kuten Oikeistosektorista.

Toimittajan kommentti:
Äärimielisten ja Maidanilta alun alkaen koottujen, aseistettujen ja pikakoulutettujen pataljoonien lähettäminen huhtikuussa 2014 Itä-Ukrainaan "palauttamaan järjestystä" vallankaappausta vastustaneita venäjänkielisiä alueita vastaan pakotti Donbassin asukkaat puolustautumaan. Muistettakoon, että Ukrainan armeija saapui alueelle vasta huomattavasti myöhemmin.
Vieläkö joku ihmettelee miksi Donetsk ja Lugansk perustivat suojakseen vapaaehtoiset aluejoukot, itsenäistyivät, pitivät omat vaalit ja muodostivat Novorossiyan torjuen näiden Kiovan natsien maahan tunkeutumisen?

Janus Putkonen

Lue myös:

On ajateltava uusfasismin ja russofobian seurauksia

Janus Putkonen @ 25.4.2015 0:35

               
Ote alkuperäisestä uutisesta:
Soldiers of 
The footage can be seen as somewhat punitive tied his victim to a cross, stuck stake into the ground, set fire to a wooden structure.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti