keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Suomen ohjus vene Tornio

Suomessa "Pommit" Salaperäinen vedenalainen kohde lähellä Capital

© Wikipedia
EUROOPPA
(Päivitetty 22:08 28.04.2015) lyhyitä URL
167133068
Suomen merivoimat on pommittanut salaperäinen esine lähellä sen pääkaupunki kuukautta lähistöllä Ruotsissa syytetty Venäjän toimia sukellusvene vesillä, myöhemmin todettu olevan ruotsalaisen aluksen.
Suomen sotilaallinen ampui vedenalainen maksuja salaperäinen vedenalainen esine, jonka se uskoo olevan sukellusvene vesillä lähellä sen pääkaupunki tiistaina.
Lokakuussa Suomen naapuri Ruotsin syytetään Venäjän toimia sukellusvene sen aluevesillä. Tutkimus Ruotsin sotilaallinen löysi että kohde epäillään venäläisen sukellusveneen oli ruotsalainen alus.
Uskomme vahvasti epäillä, että kyseessä on vedenalainen toiminta, joka ei sinne kuulu. Tietysti se on aina vakava, jos meidän aluevesillä on rikottu , "Suomen puolustusministeri Carl Haglund kertoi Suomen uutistoimisto.
Suomen laivasto on laskenut vedenalainen maksut lähellä paikkaa, jossa se epäilee objekti ovat toimineet.
pommeja ei ole tarkoitus vahingoittaa tavoitetta, jonka tarkoituksena on antaa kohde tietää, että se on huomannut, "Suomen entinen meren jalkaväen kommodori Olavi Jantunen kertoi Suomen mediassa.
Haglund sanoi, että on olemassa mahdollisuus, että kohde on sukellusvene, samoin kuin, että se on todennäköisesti poistunut alue.
Ruotsi kolminkertaistanut ehdotettu puolustusbudjetin korotusta ennen peruuttamista väitteet, että venäläinen sukellusvene toimi sen aluevesillä. Suomessa, Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa antoi julkilausuman huhtikuussa, että "haaste" aiheuttamiin Venäjä on aihetta lisätä puolustusyhteistyötä


Read more: http://sputniknews.com/europe/20150428/1021468909.html#ixzz3Ygk43aRU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti