torstai 23. huhtikuuta 2015

CIA-operaatio: Maidanin tarkka-ampujat koulutettiin Puolassa - europarlamenttiedustaja Puolasta

Kiovan vallankaappauksessa helmikuussa 2014 kymmeniä ihmisiä murhattiin tarkka-ampujien tulituksessa, josta on syytetty todisteetta presidentti Janukovichin viranomaisia. Kaukana Lännen valtamediasta syytökset murhista vallan kaappaajia ja CIA:ta vastaan ovat jatkuneet.
Toimittaja: Janus Putkonen
23.4.2015, Verkkomedia.org

CIA-operaatio: Maidanin tarkka-ampujat koulutettiin Puolassa - europarlamenttiedustaja Puolasta
Mitä todella tapahtui Kiovassa helmikuussa 2014 tapahtumissa, jotka johtivat Lännen tukemaan vallankaappaukseen ja Ukrainan nykyisen hallinnon astumiseen vallankahvaan? Kiovassa on syytetty ja pidätetty todisteetta Berkut-poliisin viranomaisia ja viralliset tutkinnat ovat junnanneet paikoillaan näihin päiviin saakka mielenosoittajien ja poliisien murhaamisista.
Entinen Puolan presidenttiehdokas, konservatiivipuolueen johtaja ja nykyinen europarlamentin edustajaJanusz Korwin-Mikke kertoi Wiadomoscin haastattelussa, että Maidanilla operoineet tarkka-ampujat oli koulutettu Puolassa.
Korwin-Mikken mukaan murhien takana oli USA:n keskustiedustelupalvelu CIA:n operaatio. Hänen vastauksensa oli yksiselitteinen, kyllä, kysymykseen siitä oliko ampumisten takana CIA.
"Kyllä, mutta se oli myös meidän operaatio. Tarkka-ampujat koulutettiin Puolassa", Korwin-Mikke sanoi ja lisäsi, että tämä suoritettiin tarkoituksena provosoida mellakoita. "Puola koulutti nuo terroristit mielyttääkseen Yhdysvaltoja, joka sijoitti suuresti Ukrainan vallankaappaukseen", poliitikko lisäsi.
"Sanon tämän toistamiseen: teemme palveluksen Washingtonille", hän painotti.

Kuvakaappaus julkaistusta haastattelusta:

Tieto siitä että Maidanilla toimivat tarkka-ampujat olivat vallan kaapanneen hallinnon toimesta veritöissään ei ole uusi EU:n suunnalta. Kuuluisaksi tullut ja julkisuuteen maaliskuun alussa 2014 vuodettu puhelinkeskustelu Viron ulkoministeri Urmas Paetin ja EU:n ulkoasiainhoitaja Catherine Ashtonin kesken paljasti, että EU-johtajilla oli tieto tuoreeltaan, että Maidanin joukkomurhaaminen oli uuden hallinnon tekosia.
Paet sanoi mm. että "meidän ihmisemme avasivat tulen Maidanilla, eivät Janukovichin tai Putinin", ja lisäsi, että "On olemassa entistä vahvempi käsitys siitä, että tarkka-ampujien takana ei ollut Janukovich, mutta joku uudesta koalitiosta". Ashton vastasi tietoon, että "Uskoisin, että haluamme tutkia tämän. Tarkoitan, en tiennyt tuota, onpa mielenkiintoista. Huh."
Euroopan unioni ei kuitenkaan koskaan ole painostanut tutkimuksiin tai suuorittanut omia virallisia tutkimuksia Maidanin joukkomurhasta.
Maidan-murhista on suoritettu myös videoiden perusteella tutkimuksia, jotka osoittavat, että mielenosoittajat ammuttiin heidän selkänsä takaa - mellakoitsijoiden hallitsemista taloista eikä suinkaan suunnista, jossa poliisit olisivat voineet operoida.


Venäjä: Painostusta jatkettava ja lisättävä totuuden puolesta
Venäjä, jota Lännen valtamedia ehti syyttämään myös Maidanin tapahtumista, on vaatinut jatkuvasti kunnollista tutkintaa Ukrainan tragedioista.  Venäjän ihmisoikeusvaltuutettu Konstantin Dolgovkommentoi Korwin-Mikken haastattelua.
"Euroedustaja Puolasta on tietoinen siitä, että tarkka-ampujat Maidanilla koulutettiin Puolassa, eikä missään tapauksessa Venäjällä. Totuus pyrkii esiin!", Dolgow twiittasi tiistaina. "Ukrainan viranomaiset pelkäävät rehellistä tutkintaa Maidanin tapahtumista", hän lisäsi.
Life Newsille antamassaan haastattelussa Dolgov sanoi, että "katsotaan millaisia lausuntoja tämä herättää Euroopan pääkäupungeissa. Joka tapauksessa on tullut entistä enemmän selväksi, että on yhä vaikeampi vaieta totuutta ja paine tulee kasvamaan". Dolgovin mukaan on  tarpeellista jatkaa kansainvälistä ja rakentavaa painostusta, mutta myös lisätä sitä, jotta vaaditaan Kiovaa järjestämään kunnollinen tapahtumatutkinta syyllisten kiinni saamiseksi.

Lähteet:
Janus Putkonen @ 23.4.2015 10:39

               
Ote alkuperäisestä uutisesta:
‘Maidan snipers trained in Poland’: Polish MP alleges special op in Ukraine to provoke riot
Snipers who are thought to have operated in Kiev’s Independence Square amidst events that led to a coup in February 2014 were trained in Poland and sent to Ukraine to “do a favor” for the US, a Polish Euro-MP claimed in an interview.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti