lauantai 28. tammikuuta 2017

Kiina sotilaallinen virkamies sanoo sodassa Yhdysvaltojen alle Donald Trump "tulossa käytännön todellisuutta"

Kiinan ja Yhdysvaltojen suhteet ovat yhä jännittynyt alle Amerikan uusi hallinto 
11K
Klikkaa seurata 
Independent Online
Sota Yhdysvaltain kanssa Donald Trump on "ei ole pelkkä iskulause" ja tulossa "käytännön todellisuutta", vanhempi Kiinan armeijan virkamies sanoi.
Huomautuksiin julkaistiin Kansan vapautusarmeija verkkosivuilla, ilmeisesti vastauksena aggressiivista retoriikkaa kohti Kiinassa Amerikan uusi hallinto.
Ne välitetään näkymä sisältä Keski sotilaskomission, joka on yleisen toimivallan Kiinan asevoimien.
Lainattu South China Morning Post , viralliset komission Defence Mobilisation Department kirjoitti: "Sota" sisällä presidentin termi "tai" sodan puhkeamisen illan eivät ole vain iskulauseita, he ovat tulossa käytännössä. "
Viralliset kutsutaan myös sotilaallisiin asennuksia jännittynyt Etelä- ja Itä-Kiinan meri ja ohjuspuolustusjärjestelmä vartioimaan Korean niemimaan, toinen alueellinen hotspot, The Post raportoitu.
Yhdysvaltojen pitäisi myös harkita uudelleen strategia Aasian-Tyynenmeren alueella, virallinen kirjoitti.
Mr Trump ja jäsenet hänen hallintonsa ovat johdonmukaisesti ilmaisseet kovan linjan vastaan ​​Kiinassa. Herra Trump on merkkituotteiden maalle "valuutta manipulaattori" ja syytti maan salakähmäisiä kaupan ja taloudellisen taktiikkaa.
Mutta enemmän merkittävästi turvallisuuteen, herra Trump on myös huomiotta USA: n pitkäaikainen yhden Kiinan politiikkaa, julkisesti käynnistämässä Taiwanin presidentin , Tsai Ing-Wen, on siirto, joka oli erittäin antagonisoiva Beijing.
Kiina voimakkaasti Taiwanin osalta osana sen alueen ja USA on hiljaisesti noudattanut tätä vuosikymmeniä, mutta herra Trump vihelsi poikkeamista tämän politiikan. 
Valtiosihteeri Rex Tillerson on myös kannattanut Yhdysvaltain merivoimien saarto keinotekoisia Kiinan saarista Etelä-Kiinan merellä - joka Peking voisi tulkita sotatoimena. 
00:00
/
00:55
 
Rex Tillerson kehottaa Kiinan toimia Etelä-Kiinan merellä "laiton"
Lisäehdotuksia Kiina valmistautuu konflikti syntyi tällä viikolla, jossa vahvistamattomien tietojen armeija on siirtynyt pitkän kantaman ohjuksia lähempänä Koillis rajan Heilongjiangin maakunnassa - alueella ampumaradalla USA.
Kiinan sosiaalinen media on tehnyt kuvia väittää näyttämään Dongfeng-41 kehittyneet mannertenvälistä ohjusta järjestelmä lähellä Venäjän rajaa.
Provosoivat valtion ylläpitämissä tabloid The Global Times ehdotti Kansan vapautusarmeija voinut vuotanut kuvia sosiaalisessa mediassa varoituksena herra Trump.
Kuitenkin Kiinan presidentti Xi Jinping on äskettäin vaatinut vähentämiseen ydinaseiden.
11K
 

KOMMENTIT

247 Comments
Alle minuutti sitten
Jimmy Blackstone
Tarkastella historiaa tuhansien vuosien aikana. Vaikka osallistuvat usein verinen konflikti sisällä laaja ja monipuolinen expanses sen maapinta Kiina ei ole koskaan käynyt sotaa toisia kansoja. Korkeintaan se voidaan syyttää proxy osallisuudesta Indokiinan ja poliittisia tukahduttaminen Tiibetissä ja Nepalissa. Ja tietenkin se ei tunnista demokraattinen tasavalta Kiina perustetun Chaing Kai-shekin Taiwanissa. Mikään tämä voisi olla mahdollista tarjota alueellinen tekosyyn sotaan lännen kanssa. Meidän täytyy tarkastella omaa laajempia motivaatio, erityisesti taloudelliset näkökohdat ja miten me tyydyttävästi ratkaisemaan nämä ilman turhia teeskentelyn ja sapelinkalistelua. Kannattaa muistaa myös, että Kiinan on nyt moderni hyvin varustettu, hyvin koulutettu sotilaallinen yli kahden miljoonan sotilasta, merimiehet ja lentäjiä. Se on kaksi kertaa suurempi sekä Yhdysvalloissa asevoimien, samoin Venäjän armeijan.
11 minuuttia sitten
ilmasto Lurker
Me ihmiset eivät halua sotaa Kiinan kanssa. Tai Meksiko. Tai joku. Ole hyvä maailman johtajat, se jopa voit olla aikuisia, kunnes tämä itsevaltias on poistettu.
7 minuuttia sitten
Sinbad
Tough talous tarvitsee sota.
23 minuuttia sitten
Benny Dict
Kiina on suurin strateginen uhka länteen. Obama ja Bush Jr. olivat melko vastuutonta jättämällä tarkistaa niitä. Toivotaan Trump lakkaa keskittyy Venäjä, joka olisi liittolainen Kiinaa, ja Lähi-idässä, joka on sh! Thole ja täysin merkityksetön, ja alkaa liikkua sisältää Kiinaan. Jos hän tekee voisimme vielä välttää sota.
39 minuuttia sitten
Mytchett1988
Kiina omistaa 30% Yhdysvaltain velkaa. Jos he myyvät 10-15% niiden osakkeista tunnissa he tarvitsevat ole sotaa.

Trump voi huff ja pullistaa niin paljon kuin haluaa, että voisi miellyttää hardcore republikaanit. Mutta totuus on, että Kiina hallussaan kaikki kortit, resurssit, numerot ja osakkeita, joilla upota mitään ja kyseisiä väestöön.

Suoraan sanottuna toivon Yhdistynyt kuningaskunta ei liity mitään ristiriitaa. Olen melko väsynyt sekä kiinalaisten ja Yhdysvaltain gov.
Jos he haluavat taistella antaa heidän tuhota toisensa, olen sairas ihmisiä mitata penis 21. vuosisadalla. 

2 minuuttia sitten
Sinbad
Koska Yhdysvaltain kertoi Kiinan että 3 $ biljoonaa Yhdysvaltain velkaa Kiina oli Kiinan ongelma, ne on purkamista dollariin. Nyt vain Yhdysvalloissa velkaa Kiina $ 1 trillion ja se tulee olemaan nollaan vuoden loppuun mennessä.
Koska kukaan muu on valmis lainaamaan Yhdysvaltoihin tällaista rahaa, USA on lainata rahaa itse.
Yhdysvaltain keskuspankki omistaa nyt $ 2 biljoonan US valtion joukkovelkakirjalainojen.
40 minuuttia sitten
Brutus
Kiina on ollut alueellinen kiusaaja vuosia (Tiibet, Taiwan) ja nyt se yrittää työntää noin muiden maiden sen maa ja Etelä-Kiinan merellä. On myös väärin sen taloudellista asemaa, varastaminen tekijänoikeudet, polkumyyntiä ja niin edelleen. Trump on nyt vetänyt viivan hiekkaan ja hän on oikeus tehdä niin. Kiina on kertonut käyttäytyä kuin kunnon kansa.
54 minuuttia sitten
globalworld
Trump on Amerikan suurin vihollinen. Hän ei lopeta ennen kuin Amerikassa tuhotaan. 
56 minuuttia sitten
ADMIN
Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa tahtoa yhteisen vastaan ​​Kiinan kanssa, mutta Kiina ei taistella, jos tietää aikoo löysä. Mutta se voittaa, ja sitten ....
1 tunti sitten
heliphobe
Luulin että Trump oltiin heille mukavia sallimalla kiinalaiset on niiden drone. 

Ehei? Noh. Huomatkaa, mielestäni kiinalaiset ovat vain hurja jopa näyttämään kuka on pomo Etelä-Kiinan merellä, ei muuta näyttää ..... toivottavasti
2 tuntia sitten
tunkki
Sekalainen joukko taistelijoita toi Yhdysvaltain armeija polvilleen Irakissa. Olen melko varma, että parempaa teknologiaa ja valmistuskapasiteettia Kiinassa tuhoaisi Yhdysvaltain armeijan kuukautta. Me Yhdysvalloissa on pitkä historia hubris meidän sotilaallista voimaa ja sitten saada meidän turpiini.
2 tuntia sitten
syöksy
Silly artikkeli, Chinas suurin markkina on USA. Syynä on tullut niin voimakas, koska Yhdysvalloissa. Onko Kiina todella aikoo purra sen nenä aikaa huolimatta sen kasvot.
1 tunti sitten
tunkki
Ei niin paljon. Kiinan talous on muuttamassa. Ne perustamisesta keskiluokka paljon kuin USA: 50s. Ne pian pisteessä, jossa Yhdysvaltain kuluttaja on merkityksetön omaan kulutukseen.
1 tunti sitten
DividedKingdom
Se on paljon monimutkaisempaa. Esimerkiksi Kiina hallitsee maailman raaka-ainemarkkinoiden ja se ei ole, koska ne ovat kaikkein varat kotimaassa. 
Afrikkalainen maissa erityisesti paljon mieluummin allekirjoittamaan käsittelee Kiinan hyödyntämiseen mineraali- ja fossiilisten polttoaineiden oikeuksia, koska ne ovat parempia kumppaneita. 
Kiina rakentaa infrastruktuuria paikkoihin, joissa yksikään kuten rautateitä ja valtava kauppasatamien jossa Amerikka ei. Kiina aidosti ajattelee pitkällä aikavälillä, se kumppanit arvostavat tätä ja Kiinan talouden nousu on vakaampi ja vaikeampi lopettaa sen takia.

Näytä lisää kommentteja

Alkuperäinen teksti

Provocative state-run tabloid The Global Times suggested the People’s Liberation Army could have leaked the photos on social media as a warning to Mr Trump.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti