perjantai 27. tammikuuta 2017

JUMALALLINEN OIKEUS sosialismin 2.0

aristotel.jpg
"... Ja minä annan jokaiselle mukaan hänen."
Peter paljastuksen.
Jokainen tekee sen myös. Muodosta tuomionsa oikeudenmukaisuutta tai elämän epäoikeudenmukaisuutta, luonnon, ihmisten häntä kohti ja oikeudenmukaisuutta tai epäoikeudenmukaisuutta elämän, luonnon, ihmisten suhteessa muihin ihmisiin. Kanssa, että on tuskin maailmassa, kuinka paljon ihmisiä, jotka luonnehtivat pätevyys samat sanat. Koska käsite "oikeus" on yksi vanhimmista ja vaikeita käsitteitä inhimillisen kielen, yksilön ja yhteiskunnan tietoisuuden.
TSB määrittelee oikeuteen seuraavasti:
"Justice, käsite oikea, sopiva tiettyjä ajatuksia ihmisen luonteesta ja hänen luovuttamattomia oikeuksia. Justice - luokka moraalinen ja oikeudellinen sekä sosiaalista ja poliittista tietoisuutta. Siten käsite Justice sisältää vaatimusta johdonmukaisuus käytännön merkitys eri henkilöitä (sosiaaliryhmien) yhteiskuntaan ja heidän sosiaalisen asemansa välillä heidän oikeutensa ja velvollisuutensa, välillä teko ja palkita, työ ja palkita, Rikos ja rangaistus, ansiot ihmisten ja heidän sosiaalisen tunnustamista. Ero näissä suhteissa on arvioitu vääryys. " TSB, lainattu: http://bse.sci-lib.com/article105428.html




Universal osallistuminen arviointiin oikeuden kertoo meille, että on olemassa oikeutta. Se on olemassa. Muuten mitä teimme, niin usein ja niin paljon tyytymättömyyttä tai himoiten puhuu?
Universal eripuraa, ristiriita ymmärtämisessä oikeudenmukaisuuden kertoo meille, että se ei ole. Loppujen lopuksi emme väitellä siitä, että on olemassa talon tai auto?!
Voidaan katsoa, ​​että oikeus ei ole objekti aineellisen maailman, ja on suhde henkilön se. Suhde luontoon, itse, muita ihmisiä. Suhtautuminen niiden väliset suhteet. Tämä on sama auto, sen nopeus (ensimmäinen derivaatta suhteessa sijoitukseen avaruuteen) ja kiihtyvyys (toinen derivaatta tilanteesta). Ihmiskunta on oppinut mittaamaan vauhtiaan, ja kiihtyvyys. He sanovat, että liikeradat analyysin ja synteesi lennon avaruusaluksen oli monta korkeamman asteen johdannaisia.
Suhteen pätevyyttä koko avaruuden vaikeaa. Me kaipaamme "asianmukainen noudattaminen" roolin ja aseman, oikeudet ja velvollisuudet, ja toimii koston, työvoiman ja palkita ... se ei ole yleisesti tunnustettu suhteen tehokkuuden menetelmiä ja työkaluja arviointiin oikeuksien toimet, työ ...
Analogia liikkuvan ajoneuvon voimme paremmin ymmärtää, mitä oikeudenmukaisuus on dialektinen prosessi valtioissa. Koska liikkuvassa autossa on monimutkainen esine tahansa tietyllä paikkakunnalla avaruudessa. Niin monimutkainen ja yleinen, kattava ihmiskunnassa, oikeudenmukaisuus on, joka hetki aikaa "snapshot", kiinteä supersovokupnost, pääjoukko Alkeismuodossaan suhteet (valtioiden).
Koska ajoneuvon liikettä, on johdonmukainen aikasarja (pääjoukko) ja nykyinen asema avaruudessa, ja oikeuden on joukko (pääjoukko) sen nykytilaa ajoissa, on kokonaisvaltainen muuttamassa näitä ehtoja.
Ja samalla valtion "pätevä" (voidaan toimittaa) tahansa, jopa aivan päinvastainen arviointia. Esimerkiksi antiikin kreikkalainen filosofi Platon, omana aikanaan, että oikeudenmukaisuutta ja oikeutta rangaista orjia kunnolla (tiedämme, laillisesti se tulee millainen rangaistus):
"Täytyy rangaista orjia oikeudenmukaisesti ja hemmottelua niitä vapaina ihmisiä, varoitusten"
Moderni Venäjän lainsäädännön ja katsoo epäoikeudenmukainen, ja rikosoikeudellisten infliction EDUCATIONAL toistuva perheväkivalta.
Siksi kun henkilö tekee valituksen joku, että häntä vastaan ​​on käsitelty epäoikeudenmukaisesti, kuka tahansa voi vastata, että toisella kertaa ja toisessa paikassa häntä lainkaan kykene tekemään niin ja näin .
Joka tapauksessa, että olisi tunnustettava, että oikeus on funktio erittäin monivivahteinen. Funktio monia muuttujia. Ja mukaan lukien ajan funktiona. Aika historia. Ja kunkin tekijän, että se voidaan erottaa ja erikseen yksityiskohtaisesti. Esimerkiksi on mahdollista analysoida toimintaa elämän miehen epäoikeudenmukaisuuden, että peruuttamisen tapauksessa hänen emännästänsä. On mahdollista - funktio satunnainen henkilö työntää epäoikeudenmukaisuutta julkisen liikenteen. Tässä ja nyt teemme analyysin koskevien tiettyjen tärkeissä suhteissa elämää.
Mitä ihmisen elämässä voidaan laskea täyden häntä kohtaan oikeutta? Uskon, että yleisin tapauksessa turvallisen majoituksen hypoteettisen koko varattu aika, elämän luonteesta. Näin ollen suurin mahdollinen epäoikeudenmukaisuus - ennenaikainen keskeytys luonnollisen elämän, murha.
Mikä kaikki koettelemukset elämän suuressa määrin estää sellaista elämää? Menetys osiinne osia kehonsa osia hänen kehon, väistämättä lyhentää luonnollinen elinikä. Ja yksi asia, kun se tapahtuu ylivoimaisen esteen vuoksi (elementti, onnettomuus ...). On aivan toinen - seurauksena tahallinen infliction ruumiinvamman mies, kaikenlaisia ​​silpominen aiheutettu toiselle henkilölle.
Ja mitä voi olla henkilö huonompi, jos se ei tapa eikä aiheuta hänelle ruumiillista (lisätä tässä, ja henkinen) vahinkoa kuin halu harjoittaa uncharacteristic asia, palkkasi pakkotyöhön, jonka tuloksena (tuotteen työvoiman) olisi kokonaan omistama työnantaja, ja arvo ihmisravinnoksi tuotteen hänen työnsä olisi täysin (tai lähes) ei riipu itse? Mikä voisi olla pahempaa alipalkattuun työvoimakustannusten?
Ja mikä voisi olla parempaa? Free (jossa on täysi ymmärrys vapauden tietoisena ja hyväksyn, koetaan oikeudenmukainen, tarvittaessa) työ- ja vapaa hallussapito, käyttö ja hävittäminen tuotteen työnsä! Tämä on toteamus koston työn, tuotteiden työvoiman!
Rakennamme jotkut Kaavio vain sosiaalista järjestystä.
Sarakkeessa sininen tullaan merkitään arvo ihmisen oikeustajua oikeutta elämään, oikeutta ei olla unkillable päätöksellä toisen henkilön.
Pollarit oranssi - arvo käsitys oikeudesta ihmisen oikeudet kehon koskemattomuus, jotta ruumiillinen kuritus.
Pylväs harmaa - arvon käsitys oikeudesta saatavuuteen ihmisoikeuksien myymään työvoimaansa (tuotteen mukana tulevan työn).
Pylväs keltainen - arvon käsitys oikeudesta ihmisen oikeudet ja mahdollisuudet työskennellä vapaasti sosiaaliseen tuotantovälineitä ja oikeus käyttää itsenäisesti ja hävitä tuotetta työnsä.
Joissakin arvioitu määrä vastaa korkeutta palstoja aiemmin sovitun tärkeyttä näiden oikeuksien ihmisen oikeidentaju laaditaan kaavio.
Kuinka voit edustaa henkisesti ja nähdä kaaviossa, suurin määrällinen harppaus vain ihminen antaa siirtymistä orjuudesta feodalismiin, saada oikeus elämään - riistäminen oikeus orjaksi slaveholder tappaminen. Tämä on hieman enemmän oikeudenmukainen ja "oikeudenmukainen" kuin alla orjuus, jotka liittyvät ihmisen kehon, sen työvoiman sekä kulutetaan tuote.
Seuraava merkittävä kilpailu lopullisesta arvosta oikeuden tapahtuu siirtyminen feodalismista kapitalismiin. Hän on määrä antaa oikeuden runkoon (poistaminen ruumiillinen kuritus) ja oikeuden myydä työvoimaan. Useita kasvava kulutus ja osuus tuotteen työvoiman.
Edelleen rotusuhteiden antaa Sosialistisen järjestelmän oikeudenmukaisuuden, aito sosialismi, sosialismi 2.0, jossa jokaisella ihmisellä on tuotteen omistaja työvoiman luoma hänen "heidän" sosiaalinen tuotantovälineitä.
Analysoida edelleen dynamiikkaa suhteiden oikeudenmukaisuuden perusteella suhde tuotteen kulutuksesta työvoiman ja valmistetun tuotteen.
Rakennamme joitakin yleisempiä kuva (tietyllä tavalla) Zeal-koston.
On se me kuvata alkuperää kohtaan "0", arvo huolellisuutta työssä, arvo palkkion työvoiman arvon hedelmistä työvoiman huolellisuutta työssä, vyöhyke palkita työvoiman, hedelmiä työvoiman Zone. On se voidaan visualisoida keskinäinen suhde ja keskinäinen vaikutus kaikkien näiden tärkeiden arvojen.
Tästä voimme nähdä, erityisesti, että oikeus- suhteessa tämä henkilö (suhde pääoman sitä) on suurempi kuin suuruuteen koston lähestyy arvoa hedelmiä työvoimaa. Vyöhyke vääryyden - laskevan. Tai, jos suuruus hedelmistä työvoiman kasvaa (siirtyminen oikealle) kiinteällä asemassa arvoja Retribution, oikeudenmukaisuuden alue pysyy samana, ja epäoikeudenmukaisuutta alue kasvaa.


Voit jopa lisätä arvo alueet oikeuteen (erotus arvon ja arvon Retribution huolellisuutta) arvoon työtä ja saada suhteellista oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa tätä miestä vastaan ​​...
Lukijat perehtynyt tekijän materiaalit saattavat yllättyä (tai päinvastoin, jossa huolestamme sanoen jälleen "push kautta" taulukoita) löytää, että "kuva (image) into - hedelmät - palkinto" on hyvin samanlainen kuin kaavioissa edustaa tekijän aikaisempi arvo. Muistan yksi heistä.
Tässä "C" - arvo työvoimakustannuksia podukta;
"Tsopl." - Paid tuotteen arvo työvoiman;
"Tsobsch." - Sosiaalinen tuotteen arvo työvoiman.
täällä:
Aste sosiaalisen oikeudenmukaisuuden suhteessa tähän osittaiseen työtä kutsutaan osamäärä (suhde) välinen erotus maksetun Tsobsch arvo. tuote tämän työn ja sen arvo arvoon osittaistulo- työvoiman ...
Siten ja syvää pettymystä, ihmiskunta kesti yli 2000 vuotta (tai enemmän, kuin haluat, ja vielä enemmän), jotta jumalallisen oikeudenmukaisuuden löytänyt visuaalinen heijastus, ja virallista määritelmää matemaattinen lauseke.
On toivottavaa, että käytännön täytäntöönpano ei tee pitkään tulevina.
Sosialismin! 2.0 Sosialismi!

topnewsrussia.ru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti