tiistai 31. tammikuuta 2017

Tänään otsikoissa

  1. Venäjä sanoo se on valmis auttaa Irakia Fight ISIS by Paul Kaiser
  2. Norja poliisi sanoa Venäjä Pysäytetty Nobelin tehdään sen sotarikollinen Poroshenko by Simon North
  3. UUSI LOW: Ukraina on Outright Kielletyt Venäjän tuominen Tuo by TASS
  4. George Soros näkee Hänen poliittisten kantojen romahtamista Across hallituksen mukaan Wayne Madsen
  5. Trump Exec tuhotakseen ISIS Signals Coming Venäjä Alliance by Philip Mollaret
  6. Herjaa Trump linkittämällä Häntä Venäjälle? Se on Dumb strategianmukaan James Carden
  7. Washpo n Anne Applebaum Hates Trump niin paljon kuin hän vihaa Putinby iBankCoin
  8. Eurooppa on muuntunut Into the USSR; Venäjästä on tullut Free Europe (VIDEO) by Enrico Braun
  9. UK lähettämään $ 1,3 miljardia Warship on sisämeri saastuttamiksi venäläinen ohjuksia "Valtava Varoitus Venäjälle" by Mark Nicholas
  10. Ranskan presidentin Front-Runner vaatii liiton Saksa meitä vastaan (Francois Fillon) by Dean Parker
  11. Trump Maahanmuutto Ban on toinen naula arkkuun US-Saksan suhteetby Dean Parker
  12. Flip-Flop Johnson sanoo UK ei pysty syrjäyttämään Assad, voisi yhtä hyvin pudottaa Retoriikka by Dean Parker
  13. Trump Tweet Tuomarin Nobel: John McCain "Katse aloittaa kolmannen maailmansodan" by Rudy Panko
  14. Sen jälkeen kun Steve Bannon Puhelut Median oppositiopuolue, "NYT Kehykset kuin natsien hyökkäys vapaan Press by iBankCoin
  15. Mikä tuntuu vihattavaksi jotka vihaavat Venäjän by Iben Thranholm
  16. Venäläiset eivät ota Crap iältään Maahanmuuttajat puutteellisuuden takia "White Syyllisyys" by Yaroslav Podvolotskiy
  17. Venäjä Sitrep 26 tammikuu 2017 by Patrick Armstrong




Venäjä sanoo se on valmis auttaa Irakia Fight ISIS

Paul Kaiser Ma, 30 tammikuu 2017
Yksi suurimmista haasteista Syyria - olettaen, että tulitauko pitää, ja jonkinlainen poliittinen ratkaisu voidaan saavuttaa, mikä on varsin oletus - on se, että se jakaa valtava, huokoinen rajaa maa, joka on oma erittäin vakava ongelmana gun-totting weirdos zoomaus ympäri Toyotas. Olemme luonnollisesti puhuminen Iraq.No pitkäaikaisen rauhan Syyrian mahdollista ilman jonkinasteista alueellista turvallisuutta. Venäjä ymmärtää tämän. Vaikka Moskovan välittömässä sotilaskohteita Syyriassa on saavutettu, se näkee nyt ISIS Irakissa mahdollisena kipu ass.But on mahdollista, että Venäjä voisi ottaa aktiivisempi rooli auttaa hillitsemään stomp saastalle Irakissa. Kuten ulkoministeri Sergei Lavrov totesi maanantaina:
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä sanoo On valmiina auttamaan Irakin Fight ISIS Facebookissa







Norja poliisi sanoa Venäjä Pysäytetty Nobelin tehdään sen sotarikollinen Poroshenko

Simon North Ma, 30 tammikuu 2017
Et koskaan tiedä, missä Russian aineet saattavat kääntää ylös - koskaan valmis suorittamaan Vladimir Putinin rikollisia hankkeitaan. Joten yllätys ilmoitukseen, jonka Norja poliisi että he paljastivat yritys Venäjän agenttien häiritä työn Nobelin rauhanpalkinnon komitea - on todella pieni yllätys. Tarinan mukaan, kun tietoja alkoi kiertää kesällä 2015, että Ukrainan presidentti Petro Poroshenko oli harkitaan Nobelin, kaksi venäläistä diplomaattia vieraili Nobel-komitean sihteeri, Olav Njolstad.TASS ottaa sen sieltä:
Jaa Twitterissä Kuten Norja poliisi sanoa Venäjä Pysäytetty Nobelin tehdään sen sotarikollinen Poroshenko Facebookissa







UUSI LOW: Ukraina on Outright Kielletyt Russian Book tuonti

by TASS Ma, 30 tammikuu 2017
Ukraina on määrätty täydellinen kielto tuoda kirjoja Venäjältä olevan voimassa, kunnes 01 huhtikuu 2017, Alexander Afonin, johtaja Ukrainan Association of kustantajien ja kirjakauppiaiden, sanoi torstaina. "Kielto otettiin käyttöön [kirjojen tuontiin] tammikuusta 1 1. huhtikuuta kunnes asiaa koskevien asetusten ja seurantamekanismin on kehitetty ", hän kertoi Ukrainan Vesti.Meanwhile, lähde klo Kharkov tullitoimipaikalle sanoivat saaneensa" ole asiakirjoja kieltäminen kirja tuontiin. "30. joulukuuta 2016 Ukrainan presidentti Pjotr ​​Poroshenko allekirjoitti lain tuontia rajoittavat "ulkomaisten tuotteiden anti-Ukrainan sisältö" ohi maan parlamentissa 8. joulukuuta.
Jaa Twitterissä Kuten uusi alhainen: Ukraina on Outright Kielletyt Venäjän tuominen Tuo Facebookissa







George Soros näkee Hänen poliittisten kantojen romahtamista Across the Board

Wayne Madsen on Mon, 30 tammikuu 2017
Vaikka monimiljardööri vipurahastojen Tycoon ja kansainvälisten poliittisten pot-sekoitin George Soros hävisi iso vaalia Donald Trump presidentiksi Yhdysvalloissa ja voittoon Brexit kansanäänestyksen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, hän saattaa menettää edelleen maahan, poliittisesti ja taloudellisesti, koska tuulet poliittisen muutoksen lakaista ympäri maailmaa.
Jaa Twitterissä Kuten George Soros näkee Hänen poliittisten kantojen romahtamista Across hallituksen Facebookissa







Trump Exec tuhotakseen ISIS Signals Coming Venäjä Alliance

Philip Mollaret Ma, 30 tammikuu 2017
On Tammikuun 28. presidentti Donald Trump allekirjoitti Executive Order ohjaa Pentagon keksiä suunnitelma tappioon ISIS 30 päivän kuluessa. Tilaus on oikeus: "Presidentin Memorandum Plan voittaa islamilainen valtio Irakissa ja Syyriassa." Haluaisin kiinnittää huomiota § 2 mom (iii) kohta (D) :( D) [Suunnitelma sisältää] tunnistaakseen uusia koalitiokumppaniensa torjunnassa ISIS ja politiikkaa valtuuttaa koalitiokumppaniensa taistelemaan ISIS ja sen tytäryhtiöiden, niin mikä on niin erikoista tästä? 
Jaa Twitterissä Kuten Trump Exec tuhotakseen ISIS Signals Coming Venäjä Alliance Facebookissa







Herjaa Trump linkittämällä Häntä Venäjälle? Se on Dumb strategia

James Carden Ma, 30 tammikuu 2017
Vuonna välinen aika marraskuun vaalien ja viime perjantaina virkaanastujaiset, Center for American Progress (CAP) ja sen puheenjohtaja, entinen Hillary Clinton avustaja Neera Tanden, ovat olleet eturintamassa mitä jotkut kutsuvat "vastus."
Jaa Twitterissä Kuten halventaa Trump linkittämällä Häntä Venäjälle?  Se on Dumb strategia Facebookissa







Washpo n Anne Applebaum vihaa Trump niin paljon kuin hän vihaa Putin

by iBankCoin Ma, 30 tammikuu 2017
Tämä artikkeli on alun perin nimeltään: "Washpo Kolumnisti, Anne Applebaum, varoittaa meitä natsi Saksan markkinat karjui Liian ... asti Stalingrad.'Factually absurdia, mutta sen ei pitäisi lopettaa Anne peräisin lausuvat hänen katkera retoriikkaa. Vuonna ilmeinen säkissä Trump, valossa raivoissaan osakemarkkinoiden ajaa jälkeen valittiin, Pulitzer-palkinnon voittaja ja jäsen CFR'n globalististen shill, Anne Applebaum, varoitin häntä kimittää seuraajia, että Hitlerin markkinat meni korkeampi liian, kunnes hän tapasi Stalingrad (cue autistinen Screeching) .Trump on Hitler, aivan kuten Bush oli Hitler ja Bill Clinton oli JFK. Get it?
Jaa Twitterissä Kuten Washpo n Anne Applebaum vihaa Trump niin paljon kuin hän vihaa Putin Facebookissa







Eurooppa on muuntunut Into the USSR; Venäjästä on tullut Free Europe (VIDEO)

Enrico Braun Ma, 30 tammikuu 2017
Viime viikolla, arvostettu venäläinen tv-toimittaja Dimitri Kiselyov tehnyt joitakin syvästi oivaltavia havaintoja Venäjän ja Europe.He muistutti hätkähdyttävä monin tavoin Euroopan unioni nyt muistuttaa Neuvostoliiton sen viimeisinä vuosina. Samalla Venäjä on noussut newfound linnake suhteellisen vapauden monissa spheres.Indeed, yhtäläisyyksiä ovat hämmästyttäviä. (Valitse "CC" aktivoida Englanti kuvatekstit) Neuvostoliitto, sokaissut oman utopistinen ideologia ja sen monia todellisia kulttuurisia ja tieteellisiä saavutuksia , evännyt suuria sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia, joka lopulta johti sen kaatumiseen. Sama on nyt totta Euroopan unionin.
Jaa Twitterissä Kuten Euroopassa on muuntunut Into the USSR;  Venäjästä on tullut Free Europe (VIDEO) Facebookissa







UK lähettämään $ 1,3 miljardia Warship on sisämeri saastuttamiksi venäläinen ohjuksia "Valtava Varoitus Venäjälle"

Mark Nicholas Ma, 30 tammikuu 2017
British puolustusministeri Michael Fallon haluaa lähettää "selkeä viesti", kuten hän sanoo Venäjälle. Tätä varten hän on yksi Britannian D-luokan ohjus destoyers purjehtia kapea Bosporin salmen kohdalla Musta Sea.At 1,3 miljardia USD pala D-luokan hävittäjät ovat Britannian kallein taistelevat laivoja sekä sen suurimmat. Ne syrjäyttävät 8400 tonnia ja palvelee miehistö 200.The Mustanmeren rannikolla on täynnä päässä pohjoiseen ja itään Venäjän sotilastukikohtia, lentokenttien ja ohjus akku asennukset. venäläiset ovat maailman johtavia supersonic anti-alus ohjuksia ja on ollut suuri menestys istuva pitkän kantaman risteilyohjuksia parillisina pienin aluksia.
Jaa Twitterissä Kuten UK lähettämään $ 1,3 miljardia Warship on sisämeri saastuttamiksi venäläinen ohjuksia "Valtava Varoitus Venäjän Facebookissa







Ranskan presidentin Front-Runner vaatii liiton Saksa meitä vastaan ​​(Francois Fillon)

Dean Parker Ma, 30 tammikuu 2017
Ranskan presidenttiehdokas Francois Fillon joka nykyisin johtaa mielipidetiedusteluissa tapasi Merkel viime viikolla Berliinissä. Mielenkiintoisin osa hänen matka oli kuitenkin haastattelussa hän antoi Frankfurter Allgemeine Zeitung.In se hän antaa ulos kovan linjan gaullisti ulkopolitiikkaa ei nähty Pariisissa vuodesta yleiseen itse juoksi paikka. Fillon ehdottaa peräti Saksa ja Ranska yhdistävät voimansa vastaan ​​Trump United States.Characterizing Trump retoriikka kuin "aggressiivinen", hän toteaa Ranskassa ja Saksassa silti ei tarvitse "pelata Amerikan sääntöjä", jos ne voivat koordinoida Euroopan vastaus.
Jaa Twitterissä Kuten Ranskan presidentin edelläkävijä vaatii liiton Saksa meitä vastaan ​​(Francois Fillon) Facebookissa







Trump Maahanmuutto Ban on toinen naula arkkuun Yhdysvaltain ja Saksan suhteet

Dean Parker Ma, 30 tammikuu 2017
Ovatko Yhdysvaltojen ja Saksan kurssin toinen jäähdytys suhteiden osittain jälkeiseen 2003 pannajulistus Saksan Bush yli kieltäytyminen mennä Irakiin? Entä kyllä, absolutely.Of tietenkin muutamia vuosia aikaisemmin Berlin oli kaikki tyytyväisiä pommittaa Jugoslaviaa ja Bosnian serbien, joten Saksan kieltäytyminen ei koskaan ollut vastustettu Messing outo ulkomainen henkeä se.The saksalaisten todellista vastusta oli miten Irakiin hyökkäystä oltiin senkin republikaanit DC. Oli aivan liikaa cowboy puhetta että arvostavat miljoonia NASCAR Watchers, mutta Euro-weenies voi sulattaa.
Jaa Twitterissä Kuten Trump maahanmuutto- Ban on toinen naula arkkuun US-Saksan suhteet Facebookissa







Flip-Flop Johnson sanoo UK ei pysty syrjäyttämään Assad, voisi yhtä hyvin pudottaa Retoriikka

Dean Parker Ma, 30 tammikuu 2017
Kun vältellyt kiistää Valioliiga, joka oli hänen sen käyttämisestä jälkeen Brexit Johnson asennettiin sen sijaan ulkoministeri kaapin henkilöllä enemmän palloja kuin he.The ensimmäinen asia hän teki hänen uusi kanta oli toistaa asemaa edellisen kaapit että "Assad on mentävä" .Nyt hänellä on ollut yksi hänen ominainen muutoksia sydämen. Puhuessaan parlamentaarikkojen hän selitti:
Jaa Twitterissä Kuten Flip-Flop Johnson sanoo UK ei pysty syrjäyttämään Assad, voisi yhtä hyvin Pudota Retoriikka Facebookissa







Trump Tweet Tuomarin Nobel: John McCain "Katse aloittaa kolmannen maailmansodan"

Rudy Panko Ma, 30 tammikuu 2017
Jos ei muuta, Trump ensimmäisellä viikolla toimistossa on ollut varsin tuottavaa. Hän allekirjoitti gazillion täytäntöönpanomääräykset, puhunut Putin puhelimessa, ja huusi John McCain yrittää aloittaa WW3. Sillä välin, et edes hoitaa loppuun että sanaristikon aikana lounasta break.After Trump kiistelty ulosmittauksesta pakolaisista oli panna toimeen, kaksi meidän vähiten suosikki ihmisille, Arizona senaattori John McCain, ja South Carolina hedelmäkori Lindsey Graham, julkaisi yhteisen julistuksen, jossa tuomitaan tilaus - luultavasti koska se deports, toisin kuin murhat, ruskea ihmiset:
Jaa Twitterissä Kuten Trump Tweet ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon: John McCain "Katse Aloita kolmas maailmansota" Facebookissa







Sen jälkeen kun Steve Bannon Puhelut Median oppositiopuolue, "NYT Kehykset kuin natsien hyökkäys vapaan Press

by iBankCoin on Sun, 29 tammikuu 2017
NY Times - omistama Meksikon Billionaire ja täynnä pedo apologeetat ja herjaavaa cucks, sai harvinaisen puhelin haastattelussa top Trump neuvonantajana Steve Bannon, joka yksiselitteisesti selväksi, että MSM on täynnä shills jotka tarvitsevat saada ohjelman kanssa.
Jaa Twitterissä Kuten Kun Steve Bannon Puhelut Median oppositiopuolue, "NYT Kehykset kuin natsien hyökkäys vapaan Press Facebookissa







Mikä tuntuu vihattavaksi jotka vihaavat Venäjä

by Iben Thranholm on Sun, 29 tammikuu 2017
Äskettäin Marie Krarup jäsen Tanskan parlamentin Tanskan kansanpuolue - minuun yhteyttä sanoa, että EU: n työryhmä Itä Stratcom on asettanut minut luetteloon brändäys minulle pro-venäläinen propagandistina ja syyttää minua leviämisestä venäläisen väärää tietoa. Tämä järjestö perustettiin maaliskuussa 2015 Eurooppa-neuvosto toteuttamaan toimintasuunnitelman strategista viestintää käsitellä mitä se tarrat "Venäjän käynnissä väärän tiedon kampanjoita", väitetään jonka tarkoituksena on horjuttaa eurooppalaisen demokratian. Tätä varten East StratCom "julkaisee kaksi julkista viikoittain uutiskirjeitä pysyä ajan tasalla väärän tiedon myymälöissä ja kerronta". Tutustu EastStratcoms verkkosivuilla.
Jaa Twitterissä Like Millaista on vihattavaksi jotka vihaavat Venäjän Facebookissa







Venäläiset eivät ota Crap iältään Maahanmuuttajat puutteellisuuden takia "White Syyllisyys"

Yaroslav Podvolotskiy on Sun, 29 tammikuu 2017
Amerikkalaiset ovat jotain learn.White ihmisiä entisen Varsovan liiton maat edelleen vaalivat rotuun ja kulttuuri-identiteettiä, ja niiden poliitikkojen ja kansalaisten yrittävät pitää maahanmuuttajat. Vaikka me Amerikassa ja Länsi-Euroopassa tullut laajennuksia kolmannen maailman maat rautaesiripun takana on edelleen Euroopan.
Jaa Twitterissä Kuten venäläiset Älä ota Crap iältään Maahanmuuttajat puutteellisuuden takia "Valkoinen Syyllisyys" Facebookissa







Venäjä Sitrep 26 tammikuu 2017

Patrick Armstrong on Sun, 29 tammikuu 2017
TRUMP ulkopolitiikan. Virkaanastujaispuheessaan hän sanoi, että muut maat olivat melko oikeus esittää omat etunsa ensin. Onko muita Yhdysvaltain presidentti viime vuosikymmeninä koskaan sanonut, että? Virallinen sivusto jatkaa kaiku Adamsin politiikka ei mene ulkomaille etsimään hirviöitä. Kaikki hyvän - maailma on kärsinyt tarpeeksi päässä Exceptionalists - 26000 pommeja vuonna 2016. Kuitenkin jotkut asiat häiritsevät minua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti