perjantai 27. tammikuuta 2017

Miksi Lenin kutsui Venäjän älymystön by paskaa

Lenin
Muista television keskusteluja ja ohjelmia 90-luvun?
Harvinainen siirto ei ole täydellinen ilman potku VI Lenin johtuu siitä, että hän loukkasi näet venäläisen älymystön, intellektuellit eivät ole kansakunnan aivot, ja sen paskaa.
Onko johtaja maailman proletariaatin todella niin huolissaan kaikkiin älymystö? Ei, kaukana siitä.
Katso missä he ottivat nämä sanat Lenin, ja että siellä todella oli kirjoitettu.
Lenin puhui älymystön kuin suora viiva kirjeessä Gorkin AM 15. syyskuuta, 1919 "Intellectual valta työläisten ja talonpoikien kasvaa ja saada voimaa taistelussa kaataa porvariston ja sen kannattajia, intellektuellit, lakeijoita pääoman, jotka kuvitella he ovat aivot kansakunnan. Itse asiassa, se ei ole aivojen, ja paskaa. "
Seuraava tekstistä kirjeen Lenin ilmaisi välisen eron intellektuellien, ja älymystö "Älykäs voimat, jotka haluavat kuljettaa tieteen ihmisiä (eikä prisluzhnichat pääoma), me maksamme palkan keskiarvoa. Se on tosiasia.


Me Me suojella heitä. Se on tosiasia.
Kymmeniä tuhansia virkamiehiä, olemme puna-armeijan ja ovat voittaneet huolimatta satoja pettureita. Se on tosiasia. "
On mielenkiintoista, että tässä suhteessa Lenin virkamiehet lasketa älymystöä, yritä nyt sanoen luovan älymystön, sama repiä.
Kuten näette Lenin jaettua älymystöä, jotka palvelevat pääoman edut ja ne, jotka kantavat tiedon tavallisten ihmisten, jotka palvelevat ihmisten etuja.
Se on mukaan Illich, jotka palveli pääoman, ovat hyvin ainetta, joka vapautuu seurauksena aineenvaihduntaan ihmiskehossa.
Lenin ja aiemmin jäykästi puhunut intellektuellit, esimerkiksi kirjeessä Gorki 7. päivänä helmikuuta 1908, kun tappion jälkeen ensimmäisen Venäjän vallankumouksen 1905, tsaarin järjestelmää "kiristä ruuvit" ja eri takertuvat osapuolelle älymystö iloisesti loppui, hän kirjoitti:
"Merkitys julkisen älymystön porukassamme laskee: kaikkialla lyijy joka kulkee Intelligentsia osapuolelle.
Siellä ja miten tämä vaahto. Puolue selvitetty porvarillisen roskaa. Työskentely enää viedä asian. "
Yleensä nämä edustajat "älymystö" maaliskuussa vain voittajia, ne ovat vallankumouksellisia vallankumoukselliset kansannousut, tappion kapinallisten ja vahvistaminen hallinnon - innokas vartijoita järjestyksen, ja yleensä ne ovat kohtuulliset konservatiiveja.
Muuten, tässä suhteessa Lenin ei ollut yksin.
Meidän media, et näe tai kuule lausunnon venäläisen älymystön, vapaiden älymystö klassikoita venäläisen kulttuurin.
Esimerkiksi Fjodor Dostojevski - "Meidän liberaali on ensisijaisesti tarjoilija joka vain näyttää kuka puhdistaa saappaat."
LN Gumilyov lainkaan loukkaantunut, että se sijoittui luovan älymystön - Leo, et - älyllinen? Gumilyov - God save me! Nykyinen älymystö - se on niin henkinen lahko. Se on ominaista: he eivät tiedä mitään, ei voi tehdä mitään, vaan kaikki tuomitaan eikä hyväksy toisinajattelijoita ... ".
Tiutchev FI - "... Voisit antaa analyysin nykyajan ilmiöitä, hankkimalla enemmän ja enemmän patologinen. Tämä Russofobia jotkut Venäjän kansa ... Ne käytetään kertomaan meille, ja he oikeastaan ​​ajatellut niin, että Venäjällä he vihasivat vääryys, ettei lehdistönvapautta jne ja vastaavat, on kiistatonta, että läsnäolo siinä ja ne kaikki, kuten Euroopassa ...
Mitä me nyt nähdä? Heti Venäjä, etsien enemmän vapautta, enemmän vakiintuu, vastenmielisyyttä siihen nämä herrat vain tehostettava.
He eivät koskaan niin voimakkaasti vihasi vanhan toimipaikan vihaan modernit trendit sosiaalisen ajattelun Venäjällä.
Kuten Euroopassa, kuten olemme nähneet, ei loukkaa oikeutta, moraalia ja jopa sivilisaation eivät vähentäneet asema hänen ... Sanalla, joka ilmiö Puhun periaatteista sinänsä ei voida katsoa toimivan vain vaistonsa ... ".
Suuri venäläinen runoilija Alexander Pushkinin myös käynyt läpi liberaali älymystö runoissaan:
Sinä kouluttaa mielesi valaistu,
Sinä todella näki kasvot,
Ja hellästi rakasti ulkomaalainen kansojen,
Ja viisaasti vihasi.
Solonevich IL hyvin lyhyt: "Venäjän älymystö on kauhein vihollinen Venäjän kansan."
A. Block "I - taiteilija, ja ei siis ollut vapaan."
Klyuchevskii vitsaili: "Olen älyllinen, mutta Jumala varjelkoon. Olen ammatti. " Lisäksi hän antoi hyvin selkeä määritelmä vapaiden älymystö "... oikein puhua luokasta lumpen älymystö tilapäisesti uudelleenjakava vaurautta."



Voit lukea näitä rivejä klassikoita 18-19, 20-luvuilla ja itse asiassa nykyaikaiset!
Kuten kaikki samanlainen kuin meidän "luova" älymystö.
On huomattava, että Lenin ja Venäjän klassikoita ei tarkoita koko Venäjän älymystön (lääkärit, lakimiehet, opettajat jne), ja loistaudit, ilman tietynlaista toimintaa, työ, joka tulee vain halveksuntaa omaan maahan, oman kansansa, maan historiassa.
Tai paremminkin, jopa, että nämä sanat on tarkoitettu psevdointelligentsii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti