sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Seitsemän fantastinen olentoja, jotka olivat olemassa todellisuudessa

todella
Kuten sanonta kuuluu, jokainen satu on osittain totta, ja kuten kävi ilmi, joskus on tarpeen jakaa roolin lohikäärmeitä, hobitit ja vedenalaiset jättiläisiä kokoa 10-kerroksinen rakennus.
Niille, jotka halusivat olla satu, me valitsi 7 legendaarinen olentoja, jotka olivat olemassa todellisuudessa.

Hobbits

© wikimedia © Karen Neoh


Sana "Hobbit" Tolkien, mutta on näyttöä siitä, että nuoret todella olemassa.
Kaivauksissa vuonna 2003 saarella Flores Indonesiassa, arkeologit ovat löytäneet ihmisen luuston kasvua noin 1 metri ja jonka pää 3 kertaa pienempi kuin keskimääräinen henkilö. Myöhemmin tutkijat löysivät jäännökset toisen 9 henkilöä kuten ikä nuorin heistä oli 12 000 vuotta.
Tutkijat tulivat siihen tulokseen, että se on erillinen laji. Ja he antoivat hänelle nimen "floresinihminen" (Lat. Floresinihminen), mutta useimmat niistä ovat nimeltään Hobbits.
Lisäksi Indonesia tulivuoret ovat varsin sopivia, esimerkiksi, heittää ne tarvittaessa rengas.

Dragons

© TaylorHerring © Winam
Dragons, epäilemättä kuuluisin myyttisiä olentoja. Valtava liskoja hengittää tulipalo, joka voi voittaa vain rohkea ritari.
Mutta oli todellisia eläimiä, ja se oli täysin mahdollista kutsua niitä lohikäärmeitä. Esimerkiksi megalania - suurin liskoja tiedossa tieteeseen. Ne kasvavat jopa 9 metriä pitkä, punnitaan 2200 kg ja sylkeä myrkyllisiä sylki. Kuulostaa tutulta, eikö? Megalania olemassa pleistoseeni aikakauden ja voi tavata henkilö, ja niiden jäännökset - tuottaa myytti lohikäärmeitä.
Muuten, lohikäärmeet nykyäänkin. Niitä kutsutaan Komodo lohikäärmeitä elää Indonesiassa ja pääsee 3 metriä pitkä, että liian paljon.

Kraken

© Gerard Van der Leun
Jättiläiskalmari, kuin itse asiassa on Kraken voi esiintyä tänään. Lisäksi se on toistuvasti vahvistanut merimiehet ja tutkijat.
Vuonna 2015 3,7 metriä pitkä kalmari löydettiin ja ammuttiin videota lähellä Japanissa. Kuten tutkijat sanoi myöhemmin, se oli vain vauva, joka voi kasvaa jopa 25 metriä pitkiä. Sovi, 25 metrin iso mies voi helposti tarttua ja vetää lonkerot jopa suuri aluksen pohjaan.

Imudzhi (Imoogi), tai korea Dragon

© smithsonianchannel © wikimedia
Korean legendat kertovat imudzhi - valtava pythonin, katsottiin nuorten lohikäärmeitä. Legendan mukaan he olivat vedessä tai luolissa ja piti elää maan päällä tuhat vuotta, ennen kuin tulossa lohikäärme ja lentää taivaalle.
Vaikka todisteita löydetty Etelä-Amerikassa, mutta ei Koreassa, jättiläinen käärme oli todellisuudessa olemassa. Python titanoboa oli 14 metriä pitkä ja painaa yli 1 tonni. Se oli niin suuri, että voisimme ottaa sen nuoren lohikäärmeen. Titanoboa sammui monta vuotta sitten, mutta haluaisin uskoa, että he silti tulevat lohikäärmeitä ja lensi taivaalle.

Megalodon

© wikipedia
Suurin hai maailmassa - Megalodon - kynnetty syvyydessä meressä noin 28 miljoonaa vuotta sitten. Megalodon oli todellinen kuningas vedenalaisen maailman ja oli 16 metriä pitkä ja painoi noin 47 tonnia.
Joidenkin versioiden tutkijat, jotka löysivät jäännökset perustuvat näihin superhischniki voivat elää jopa ulkonäkö miehen. Ja jotkut uskovat, että Megalodon tähän päivään elää tuntemattomille vesille.

hirviösusi

© Lionsgate
Muista hirviösusi alkaen "Game of Thrones"? Nämä hirviöt olemassa tosielämässä, vain tieteellisesti kutsutaan heidän "kauhea susia." He asuivat pleistoseeni megafauna, ja koko Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, arkeologit ovat löytäneet jäänteitä. Hirviösusi oli paljon suurempi ja vahvempi kuin normaali, he voivat saavuttaa 1,5 metriä pitkä ja painaa jopa 70 kg.
Mutta toisin kuin niiden kuva "Game of Thrones", "kauhea sudet" olivat hitaita. Ja kun megafauna alkoi hävitä, ne yksinkertaisesti eivät voineet metsästää pieniä, ketterä saaliiksi ja lopulta kuolivat.

Moby Dick

© warnerbros


Kuuluisa romaani "Moby Dick" perustui tarinat tosielämän jättiläinen valkoinen kaskelotin. Hän hyökkäsi whalers ja jakaa ne palasiksi, lähettämällä pohjaan. Vuonna 1819 miehistö valasaluksestaan ​​valaanpyynnin varten puolitoista vuotta, kunnes suuri valkoinen kaskelotin ei lopettamaan sitä.
  • Vuonna 1839 artikkeli on julkaistu yksi lehtien aikaa, jossa todettiin, että jättiläinen valas hävisi rannikolta Chile lähellä saaren Mokka, koska hänet kutsuttiin Mokka Dick.
  • 1974 Kanadalainen merimiesten nähty valas albiino Atlantin. Ajoivat eläimen tuntia, kunnes hän pystyi kääriä verkkonsa lahden. Kävi ilmi, että se oli nuori nainen. Joten, sama jättiläinen valaan voisi olla olemassa.
Lisäksi asiantuntijat Perussa ovat löytäneet hyvin säilynyt kallo kaskelotin, jonka kesto on 12-17 metriä. Tällainen eläin on nimeltään Leviathan melvillei.

topnewsrussia.ru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti