perjantai 27. tammikuuta 2017

Irrota kansi "14 Lenin lainauksia jossa veri kylmänä."

1 päivä sitten (26.1.2017)  16
Lähde:  arctus.livejournal.comkirjoittaja kokoelma 14 lainausten joko: 
a) henkilö häikäilemättömät tahallaan vetää lauseita, ja jopa sanat asiayhteydestään, 
tai 
b) henkisesti tasapainoton, kuten Leninin teksteissä havaittiin, että normaali, terve ihminen , ei löydä.
Tämän lähestymistavan, ilmaisu ", joka ei toimi - se ei syö" voidaan tulkita ohjelma kansanmurhaan suhteessa heikkoja ja vanhuksille.
Aloitetaan.

Aluksi, että rassmatrel vain "lainaa", jätetty viitaten teoksia Lenin. Mitä linkin Latyshev, Volkogonov jne -. En tiedä. Mutta Leninin teoksia näistä aineista ei ole. Etsikäämme.
Toinen "lainaus".
"Sota ei ole elämän ja kuoleman, ja henkarit-rikas, porvarillinen älymystö ... on tarpeen käsitellä niitä pienintäkään rikkomisesta ... Eräässä paikassa, vankilaan ... Toinen - laittaa ne puhdistaa wc. Kolmannessa - antaa heille päätyttyä jäähdytin, keltainen lippuja ... Neljännessä - ammutaan paikalla ... The monipuolisempia, sitä parempi, rikkaampi on yleinen kokemus ... "
Mistä se tulee, josta se yhdistettiin?
Työstä Leninin "Kuinka järjestetään kilpailu?" Nadergano useista sivuja. "Lainaa" on korostettu - on selvästi näkyvissä kaikissa yhteyksissä povydernuty kohtia.
S.200 : Ei armoa näitä kansan viholliseksi, vihollisia sosialismin vihollisten työtätekevien. Sota ei ole elämän ja kuoleman rikas ja niiden ripustimet-on, porvarillinen intellektuellit, sota huijareita, laiskureita ja huligaaneja ....
S.201 Rich ja Konnat - kaksi puolta saman kolikon, se on - kaksi pääulostuloaukko loiset, ruokkivat kapitalismi, se on - tärkein viholliset sosialismin, nämä viholliset on asetettava erityisvalvonta koko väestön, on tarpeen käsitellä niitä, he hallitsivat pienimmänkin rikkomisesta lait sosialistisen yhteiskunnan ja armottomasti. Heikkous, epäröimättä, mitään sentimentalnichane tässä suhteessa olisi suurin rikos sosialismia.
"Kuriin rikkojia sääntöjä ja lakeja" - ehkä muitakin malleja valtioiden? Ne eivät ole.
Siellä on seuraavat rivit noin älymystöä, jonka hallussa kouluttamattomat tai häikäilemättömien kirjoittaja Mietelauseita:
"Ilman neuvon, koulutettuja, intellektuellit, ammattilaiset voivat tehdä ilman ohjausta ihmisiä. Jokainen kukaan järkevä työntekijän ja talonpoika ymmärtää tämän täydellisesti, ja intellektuellit keskellämme voi valittaa puutteesta huomiota ja toverillinen osin puolelta työläisten ja talonpoikien. Mutta yksi asia - neuvonta ja ohjaus, ja toinen asia - organisaation käytännön kirjanpidon ja valvonnan. Intellektuellit hyvin usein antaa erinomaisia neuvoja ja ohjausta, mutta ovat naurettavan, että järjetön, surullisen "armless", pysty pitämään näitä vinkkejä ja ohjeita suorittaa käytännön valvontaa varten, että sana muuttui liiketoimintaa. ")
S.203-204
"Kuka ei toimi, anna hänen ei syö" - tämä on käytännön käsky sosialismin. Tässä mitä käytännössä säätää. Se mitä käytännön saavutuksia pitäisi olla ylpeitä "kunnat" ja meidän järjestäjät työläisten ja talonpoikien, erityisesti intellektuelleja (jäljempänä enemmän, koska ylpeitä yleiset ohjeet ja resoluutiot ovat liian tottuneita liian tottunut).
Tuhannet käytännön muotoja ja menetelmiä kirjanpito ja valvoa rikkaat roistoja ja loiset tulisi kehittää ja testata käytännössä kuntien, pieniä soluja maaseudulla ja kaupungissa. Lajike on takeet elinvoimaa, takaa menestystä saavuttamaan yleisen yhteinen tavoite: puhdistus maahan Venäjän kaikista haitallisten hyönteisten, kirppu - huijarit, luteet - rikas ja niin edelleen ja niin edelleen. Yhdessä paikassa, he menevät vankilaan kymmeniä rikas, kymmenkunta rinnalle, puoli tusinaa työntekijää ottaa töistä vapaata (niin huligaani kuin vältellä työtä, monet compositors Petrogradissa erityisesti osapuolen painokoneissa). Toisessa - laittaa ne puhdistaa wc. Kolmannessa - antaa heille päätyttyä jäähdytin, keltainen lippuja kaikille ihmisille, korjata ne, valvoo niitä, niin haitallisia ihmisille. Neljännessä - ammutaan paikalla on yksi kymmenestä syyllistynyt loisinta. Viidennessä - keksivät yhdistelmä erilaisia työkaluja ja keinoja, esimerkiksi ehdollista vapauttamista saavuttaa hätäratkaisu korjattavissa elementtejä rikas, porvarillinen intellektuellit, Konnat ja kiusaajat. Mitä monipuolisempi parempi, rikkaampi on yleinen kokemus, varmemmin ja nopeammin tulee olemaan menestys sosialismin, sitä helpompi kehittää käytännössä - vain käytäntö voi kehittyä - paras menetelmiä ja välineitä taistelussa.
Manipulointi on niin ilmeinen, että kommentti liikaa. Tarpeeksi ei mainittu edes yksi "viidennessä - ..."
Neljäs. " Penza Gubernia johtoryhmä ... käymään armoton massa terrorikampanja kulaks, papit ja White Vartijat .; kyseenalainen lukittuna keskitysleiri kaupungin ulkopuolella. "
09 elokuu 1918 (Lenin, VI Full. Cit. Op. T. 50. S. 143-144).
Katso lähde:
Sain sähkeen 153 . On välttämätöntä järjestää vahvistettu vartija valittujen luotettavien ihmisiä, suorittaa armottomia massa terrorikampanja kulaks, papit ja White Vartijat; kyseenalainen lukittuna keskitysleiri kaupungin ulkopuolella. Expedition Float. Wire suorituskykyyn.
Selitys todetaan:
153 . Tämä viittaa viestin puheenjohtajan Penzan maakunnan puolueen EB Bosh tilanteesta maakunnassa.
05 elokuu 1918 pitäjän Penzan Kuchkinskoy County kulak kapina puhkesi, joka pian levisivät naapuriseurakuntaan. Petosta ja väkivaltaa kulaks onnistui saamaan kapinaan monien keski ja jopa huono. 8 elokuu kapinan Penza alueella oli poistettu, mutta tilanne maakunnassa on edelleen jännittynyt. Yönä 18 19. elokuuta Vasen SR kapina puhkesi maakuntien kaupungin Bolshoy Chembar River (ks. 165 huomautus). Arvioitu Penza työntekijät eivät olleet riittävän voimakkaita tukahduttamaan vastavallankumouksellinen kansannousuja. Lenin lähetti useita sanomien muodossa Penza, jotka edellyttävät voimakkaiden toimenpiteiden torjunnassa kulaks.
Toisin sanoen teksti ei ole abstrakti - nyrkki, popah ja White Kaartin yleinen, mitä kirjoittaja viittaa Noteeraukset - mutta hyvin erityinen tilanne tietyn kulak kapina
Kuudes:
Se on yksinkertaisesti asiayhteydestään, 6. verenhimoisia lauseita - korosti muualla keskeytetään. Koko tekstin on seuraava:
Saratov, Paykesu
Tulen puhelimessa puhua armeijan on kaikki vaatimukset 171 . Väliaikaisesti nimeää päätään ja ampua salaliittolaisten ja epäilemättä, kysymättä ja välttää typerä byrokratiaa . Ja saada vastauksen minulta tai odota lennätin, tai määritettävä tullin kerrallaan, tai määrittää aikaa tunnin tai kaksi. Vastaa.
Lainaukset koottu todennäköisesti nechistoploten.
Seitsemäs. Alleviivaus - pois kirjoittanut "lainausmerkkejä". Ja merkitys muuttuu dramaattisesti.
"Yllättynyt ja huolissaan hidastustoiminta vastaan Kazan, varsinkin jos se on totta minulle, että teillä on kaikki mahdollisuudet tuhota vihollisen tykistön. Mielestäni et voi sääliksi kaupungin ja pidempään viive, koska sinun täytyy häikäilemätön tuhoaminen , juuri oikein, että Kazan rauta rengas "
Lisäisin, että selitys sähkeen sanoo, että hän siirtyi Kazan kello 6 54 minuuttia aamulla 10 syyskuu 1918, ja 2 iltapäivällä, puna-armeija vapautti Kazan jonka joukot valkoisten ja tšekit.
Kahdeksas. "Lainaukset" kirjailija kääntyi kaiken palasiksi päälle, poistamalla alleviivattu.
"Entä ulkomaalaisten Kehotan teitä olemaan kiire karkotus. Eikö ole parempi kontsentrlager ... "
03 kesäkuu 1919 (Lenin, VI Full. Cit. Op. T. 50. S. 335).
Katso lähde : se Zinoviev sähkeen Stalinille:
"Entä ulkomaalaisten Kehotan teitä olemaan kiire karkotus. Eikö ole parempi, lopulta-trlager, sitten vaihdetaan . "
Neljästoista . "... Tuomioistuin ei pitäisi poistaa terrorismia; luvata, että se olisi itsepetosta tai petoksia, sekä perustella ja laillistamaan sen periaatteessa, selkeästi ja häiriöittä ja ilman kaunistus. "
May 17, 1922 (Lenin, VI Full. Cit. Op. T. 45. S. 190).
Se oli sähkeen, jonka sisältö mainita. Täällä keskustelua tulevaisuudesta rikoslain.
ts. Kursk!
Sen lisäksi meidän keskustelun minä lähetän teille luonnos ylimääräisen osan rikoslain. Karkea luonnos, joka tietenkin, tarvitsevat kaikki viimeistely ja muuttamisen. Perusajatus, toivon, kirkas, vaikka kaikki puutteet Chernyak: avoimesti paljastaa perustavanlaatuinen ja poliittisesti totuudenmukaista (eikä vain suuntaa-kapea) asemassa, motivoiva ydin ja perustelut terrorin, sen tarpeellisuudesta, rajansa.
Tuomioistuin ei pitäisi poistaa terrorismia; luvata, että se olisi itsepetosta tai petoksia, sekä perustella ja laillistamaan sen periaatteessa, selkeästi ja häiriöittä ja ilman kaunistus. Formuloi välttämätön mahdollisimman laajasti, sillä vain vallankumouksellinen tietoisuus ja vallankumouksellinen omatunto laittaa soveltamisen edellytykset käytännössä enemmän tai vähemmän leveä.
Kommunististen tervehdys,
Lenin
Vaihtoehto 1:
Propaganda tai levottomuus, tai osallistuminen organisaation tai tukea toimivien organisaatioiden (propaganda ja levottomuus) suuntaan apua että osa kansainvälistä porvariston, joka ei tunnista tasa tulossa tilalle kapitalismia kommunistisen omaisuuden järjestelmä pyrkii väkisin sen kaataa by onko interventio tai saarto, tai vakoilun tai rahoitus lehdistö, ja niin edelleen. a. tarkoittaa,
rangaistaan kuolemanrangaistus, jossa vaihto, kun kyseessä on lieventäviä olosuhteita, vankeudella tai maanpakoon ulkomailla.
Vaihtoehto 2: 
#
a) Propaganda tai levottomuus, objektiivisesti osaltaan, että osa kansainvälistä
porvariston, joka jne loppuun ...
b) Sama rangaistus tehdään syylliseksi osallistumista järjestöjen tai
toimintaa järjestöjen tai suorittaville toimintaa, jolla on edellä
luonnossa (joiden aktiivisuus on luonteeltaan edellä).
PS Unohdin lisätä, täyttyä.
Yhdestoista .
"T. Lunacharsky
... Kaikki teatterit neuvoo laittaa arkkuun.
Ihmisten komissaariksi Koulutuksen ei tulisi harjoittaa teatteri, ja oppia lukemaan ja kirjoittamaan. "
Todellisuudessa.
AV PUHELIN LUNACHARSKY 158
m. Lunacharsky
Ota En voi, koska sairas.
Kaikki teatterit neuvoo laittaa arkkuun.
Ihmisten komissaariksi Koulutuksen ei tulisi harjoittaa teatteri- ja opetuksessa lukutaito.
Lenin 
sanelee puhelimitse 26 elokuu 1921
Merkitys, Taustaa:
158 Tämä puhelin viesti on vastaus kirjeen Lunacharsky 25 päivän elokuuta 1921 ottaa sen kysymyksen uudelleenjärjestelyn Moskovan Art teatteri; Kirjeessä totesi lopuksi , että jos tarjous kirjeeseen sisältyvän ei voida hyväksyä, teatterin tullaan "laittaa arkkuun." Lenin käytti ilmausta Lunacharsky hänen puhelinviesti.
Tuntea ero.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti