tiistai 31. tammikuuta 2017

Tänään otsikoissa

  1. Double Standardit: missä ovat liberaalien mielenosoittajien Obaman sota? by Mike Whitney
  2. Iran Nopeuttaa De-dollarization vastauksena Trump maahanmuutto Banby Rudy Panko
  3. A 'Color vallankumous "on käynnissä Yhdysvalloissa vuoteen Saker
  4. Unkari on sodassa George Soros, selittää ulkoministeri (Video) by Simon North
  5. Kuvitelkaapa ... Jos Venäjän joukot kerännyt päälle Amerikan Borders by Neil Clark
  6. Ihme! Amerikkalaiset ovat siirtyneet Yksi puhelinsoitto yrittämättä luento venäläisille! by Dean Parker
  7. Kuka häiritsee nyt? Kuten Yhdysvaltain liittolaiset Slam Trump maahanmuutto- Ban Venäjä sanoo yksinkertaisesti "Tämä ei ole meidän Business" by Todd Harris
  8. Hyvä BBC, SINÄ Rasistinen Garbage - Venäjän Top uutisankkuri vastauksia Rasismi Charge (Kiselyov) by Dmitry Kiselyov
  9. Ukraina menetti yli 460 Soldiers Dead Donbass sodan vuonna 2016. Combat, itsemurha, murha ja alkoholi Big Killers by Mark Nicholas
  10. Media itsessään on nyt oppositio mukaan Dr. Paul Craig Roberts
  11. Venäjä on yksi varmimpia vedot Taloudellisesti vuonna 2017 by Paul Goncharoff




Double Standardit: missä ovat liberaalien mielenosoittajien Obaman sota?

Mike Whitney Ti, 31 tammikuu 2017
Valittaessa Donald Trump on lähettänyt miljoonia ihmisiä kaatamalla kaduille protestoimaan miehen heidän mielestään on rasistinen, naistenvihaaja, muukalaisvihamielisten kiusaaja, joka tuhoaa Yhdysvaltain demokratian hänen pyrkimys vahvistaa itseään ylimpänä fasistinen hallitsija country.Maybe he "oikeassa. Ehkä Trump on fasistinen, joka tuhoaa Amerikassa. Mutta missä olivat nämä ihmiset kun Obama pommittaessa hääjuhlia Kandaharin tai koulutus jihadisti militantteja taistelemaan Syyriassa, tai avunanto Naton tuhoisa hyökkäystä Libyaan, tai syöksyä Ukrainan veljessodan sodankäynnissä tai keräämällä puhelutiedot viattomien amerikkalaisten tai karkottaa satoja tuhansia pimeiltä työntekijöiltä tai Pakkosyöttämisen vangeista Gitmo, tai tarjoaa pommeja ja lentokoneita Saudit jatkamaan kansanmurhaan sotaa Jemen? Missä he olivat?
Jaa Twitterissä Kuten Double Standardit: missä ovat liberaalien mielenosoittajien Obaman sota?  Facebookissa







Iran Nopeuttaa De-dollarization vastauksena Trump Maahanmuutto Ban

Rudy Panko Ti, 31 tammikuu 2017
Iran on alle huvittunut Trump 90 päivää maahanmuutto kielto suunniteltu (väitetysti) vähentää Terroriuhkaan Yhdysvaltojen soil.And lisätä loukkaus vahinkoa, Saudi Arabia (Iranin arkkivihollinen, ja ylpeä viejä Takfiri terrorismi) ei sisälly että kielto. Älä koskaan laita Persia on corner.Foreign ministeri Mohammad Javad Zarif on jo tunteitaan tässä asiassa varsin selvä. Mutta Teheran varautuu yli juuri totesi rangaistuksilla.
Jaa Twitterissä Kuten Iran Nopeuttaa De-dollarization vastauksena Trump Maahanmuutto Ban Facebookissa







A 'Color vallankumous "on käynnissä Yhdysvalloissa

The Saker Ti, 31 tammikuu 2017
Venäläinen vitsi menee näin: "Kysymys: Miksi voiko olla mitään väriä vallankumous Yhdysvalloissa? Vastaus: koska ei ole Yhdysvaltain suurlähetystöt Yhdysvalloissa. "Funny, ehkä, mutta virheelliseen: Uskon, että väri vallankumous yritetään Yhdysvalloissa oikeus now.Politico tuntuu tuntea samalla tavalla. Katso niiden viimeaikainen kansi:
Jaa Twitterissä Like A 'Color vallankumous "on käynnissä Yhdysvalloissa Facebookissa







Unkari on sodassa George Soros, selittää ulkoministeri (Video)

Simon North Ti, 31 tammikuu 2017
Miljardööri globalistisen George Soros on olennaisesti sodassa Unkarin hallitus julisti Unkarin ulkoministeri Peter Szijjártó tuoreessa haastattelussa RT.Szijjártó sivuttiin useita aiheita, mukaan lukien maan ristiriidassa Soros: Tiedämme, että George Soros perustaa tai rahoittaa paljon organisaatioiden Unkarissa. Hänellä on hyvin selkeä pyrkimys tai sanokaamme hyvin selvää kiinnostusta, koska hän on jo ilmoittanut ... että hän haluaisi tämän hallituksen epäonnistumaan. 
Jaa Twitterissä Kuten Unkari on sodassa George Soros, selittää ulkoministeri (Video) Facebookissa







Kuvitelkaapa ... Jos Venäjän joukot kerännyt päälle Amerikan Borders

Neil Clark Ti, 31 tammikuu 2017
Kirjoittaja on tunnettu UK asiantuntija jotka kirjoittavat usein Venäjästä. Hän on parhaillaan käynnissä Crowdfunding haastaa Times, yksi sen kirjoittajat, Oliver Kamm, ja sen kustantaja, Rupert Murdoch, kunnianloukkauksesta ja ahdistelu. Saat lisätietoja siitä katso: The Times, RT ja Oliver Kamm, pakkomielle uuskonservatiivien Stalker ja Creepy London Times Moron Cyber-Varret Johtava UK Venäjä Expert (Video)
Jaa Twitterissä Kuten Kuvitelkaapa ... Jos Venäjän joukot kerännyt America rajoilla Facebookissa







Ihme! Amerikkalaiset ovat siirtyneet Yksi puhelinsoitto yrittämättä luento venäläisille!

Dean Parker Ti, 31 tammikuu 2017
Radio Free Europe tiivisti ensimmäisen Trump-Putin puhelun viikonloppuna näin: Venäjän ulkoministeri on viittaa siihen, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei nostanut ihmisoikeudet Venäjän presidentti Vladimir Putin aikana puhelinkeskustelun 28. tammikuuta. aiemmin Venäjän viranomaiset ovat usein bristled mitä he väittävät ovat olleet Länsi yritetty opettaa Venäjän hallitus miten sen tulisi kohdella kansalaisiaan ja miten se pitäisi käyttäytyä kansainvälisissä yhteyksissä.
Jaa Twitterissä Kuin ihme!  Amerikkalaiset ovat siirtyneet Yksi puhelinsoitto yrittämättä luento venäläisille!  Facebookissa







Kuka häiritsee nyt? Kuten Yhdysvaltain liittolaiset Slam Trump maahanmuutto- Ban Venäjä sanoo yksinkertaisesti "Tämä ei ole meidän Business"

Todd Harris Ti, 31 tammikuu 2017
Viikonloppuna Trump kielletty kaikkien kotoisin kuudesta muslimimaiden jotka kuulostavat pelottava Joe Sixpack koskaan pääsemästä US.A ääliö liikkua? Todennäköisesti. Suurempi jerk liikkua kuin demokraatit nälkää puoli miljoonaa irakilaista kuolemaan, ja pommitus viisi kuudesta kielletty maissa, ja se määrää kuudes? Luultavasti not.Western maailman johtajat eivät näe sitä niin kuitenkin, ja kiirehti critize liikkua ja esitellä eri mieltä. British PM sanoi eri mieltä kiellon. Hänen ulkoministeri ilmoitti se oli moraalisesti väärin. Me oikeuksia ja vapauksia Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisten kotimaassa ja ulkomailla. Erimielisyyttä ja väärin leimata koska kansalaisuuteen
Jaa Twitterissä Kuten kuka häiritsevät nyt?  Kuten Yhdysvaltain liittolaiset Slam Trump maahanmuutto- Ban Venäjä sanoo yksinkertaisesti "Tämä ei ole meidän Business" Facebookissa







Hyvä BBC, SINÄ Rasistinen Garbage - Venäjän Top uutisankkuri vastauksia Rasismi Charge (Kiselyov)

Dmitry Kiselyov Ti, 31 tammikuu 2017
Tämä artikkeli on käännös Venäjän alkuperäisestä joka ilmestyi Vesti7.ru päällä eilen. Teksti on transkriptio Kiselyov huomautukset hänen sunnuntai viikko-in-tarkastelu uutiset osoittavat, Vesti Nedelyi.The BBC on pummeled Venäjän media tapahtumat, joissa toinen top Venäjän ankkuri soittamalla BBC huonompi kuin prostituoitu "sen äskettäin mini dokumentti joka yritti todistaa, että Trump oli itse asiassa ohjaa Kremlin. Se oli klassinen esimerkki BBC harjoittaa kerrassaan propagandaa ja makaa, ja venäläiset pounced sitä. Olemme samaa mieltä Kiselyov, ja Trump - BBC tuhoaa sen maine, mitä on jäljellä siitä.
Jaa Twitterissä Kuten Hyvä BBC, SINÄ Rasistinen Garbage - Venäjän Top uutisankkuri vastauksia Rasismi Charge (Kiselyov) Facebookissa







Ukraina menetti yli 460 Soldiers Dead Donbass sodan vuonna 2016. Combat, itsemurha, murha ja alkoholi Big Killers

Mark Nicholas Ti, 31 tammikuu 2017
Järkyttäviä tilastoja Ukrainan sotilaallinen tappiot 2016.256 servicemen tapettiin vihollisen toimia Donbass. Tämä on erittäin suuri määrä, mitä on tarkoitus olla "jäädytetty" conflict.Another 63 sotilasta kuoli itse. 58 kuoli sairauksia. 39 johtuu holtittomasta käsittelystä aseita, ja toinen 47 muissa accidents.Fully 39 varusmiehet olivat murdered.10 kuoli alchohol myrkytys tai aine abuse.5 enemmän kuoli määrittelemätön syitä, ja 4 kuoli "rikkomisen vuoksi turvatoimia" - eli ne vaelsivat miinaan kenttään tai ampuivat sentries.All sanoi Ukraina vuonna 2016 menetti 467 sotilasta.
Jaa Twitterissä Kuten Ukraina menetti yli 460 Soldiers Dead Donbass sodan vuonna 2016. Combat, itsemurha, murha ja alkoholi Big Killers Facebookissa







Media itsessään on nyt oppositio

Dr. Paul Craig Roberts Ma, 30 tammikuu 2017
Bannon on totta, että Yhdysvaltain media-todellakin, koko Länsi tulostaa ja tv-median-on vain propagandaa kone hallitsevan eliitin. Presstitutes ovat vailla eheys, moraalinsa ja kunnioittaa totuutta. https://www.rt.com/usa/375271-bannon-trump-media-cnn/ Lue kommentit, joissa idiootit määrittelevät lehdistönvapautta kuin vapaus valehdella public.Who muuten vaan halveksittava länsimaisessa mediassa perusteltua valtavat sotarikoksista vastaan ​​miljoonien ihmisten Clintonin, Bush ja Obama hallintojen yhdeksässä maassa-Afganistan, Irak, Libya, Pakistan, Jemen, Syyria, Somalia, Palestiina, ja Venäjän alueilla Ukrainassa?
Jaa Twitterissä Kuten Media itsessään on nyt oppositio Facebookissa







Venäjä on yksi varmimpia vedot Taloudellisesti vuonna 2017

Paul Goncharoff Ma, 30 tammikuu 2017
Paul Goncharoff on puheenjohtaja, kurinpitolautakunta, National Association of Corporate johtajien, Venäjä "Se, mikä näyttää korkeus mielettömyyden yhdessä sukupolvessa tulee usein korkeus viisautta toisessa". Adlai E. StevensonLiving nykypäivän jännittävän epävarmassa maailmassa Brexit, Trump, National Interest, Italian, Ranskan ja Saksan vaalien löydämme Venäjä mukavasti sijaitsee mitä kutsutaan kehittyvillä markkinoilla. Olettaen öljyn hinta pitää nykyisellä $ 50 +/- tasoa, Venäjän talouden elpyminen vuonna 2017 tulisi olla turvallinen, jossa kasvu yli useimmat "asiantuntija" ennusteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti