tiistai 31. tammikuuta 2017

Englannin pankki on myöntänyt auttamaan natseja

08:00 sitten (31.1.2017)  20
Lähde:  http://khazin.ru/
Sen jälkeen kun 70 vuotta Maailmanpankki Englannin hän myönsi, että auttoi Saksan natsit myydä Tšekkoslovakian kultaa ryöstivät heitä. Joka Tsekit varastettu Venäjältä.
Sen jälkeen kun 70 vuotta Maailmanpankki Englannin hän myönsi, että auttoi Saksan natsit myydä Tšekkoslovakian kultaa ryöstivät heitä. Tästä kertoi Lontoon lehdistön viitaten julkaisemattomia kronikoihin Britannian keskuspankki. Se oli kirjoitettu 50s kahdennenkymmenennen vuosisadan, mutta ensimmäistä kertaa ilmoitti vasta nyt.
Kuitenkin Britannian lehdistö on unohtanut osoittaa, että kulta puolestaan ​​oli tsekit Venäjällä tuolloin käynnissä avulla Britanniassa ja Yhdysvalloissa sisällissota. Capture vankeudessa maailmansodan aikana tsekit kultavarannot Venäjän keisarikunnan, sitten itse provosoi Leyba Bronshteyn- "Trotski" (Muuten, tällä kertaa, entinen vanki Itävalta-Unkarin armeijan dad Gyorgy Shoroshim / "George Soros" - unkarilainen Juutalainen Tiwari Shoroshim-Schwartz - mukana Petrogradissa vallankumouksellinen neuvosto). Palattuaan kotimaahansa Czech legioonalaiset perustettu -Legiabank oma pankki, josta tuli Tšekkoslovakian suurimmista pankeista. Se, mitä kulta on jo vangiksi natsit, ja sitten myydä Bank of England.
Mitä tapahtui Vuodesta 2000 BARS
Puhumme jälkeiseltä ajalta Münchenin sopimuksen Englannin ja Ranskan kanssa natsi-Saksan ja alussa natsimiehityksen Tshekkoslovakian vuonna 1939. British säädin toteutetaan, kun kulta puolesta Saksan Valtionpankin. Yli 2000 baaria takavarikoivat natsit Tsekin keskuspankki - ne "kopioitu" yhdeltä tililtä toiselle. Fyysisesti useimmat jalometalli samaan aikaan oli Lontoossa.
Asiakirjojen mukaan, toiminta toteutettiin "paineen alaisena" alkaen ns "keskuspankki keskuspankeille" - Basel Kansainvälinen järjestelypankki (BIS). Varojen siirtäminen pidetään tässä toimielimessä.
Fyysinen kultaharkkoja järjestetään Tšekissä Englannin pankin holvissa Lontoossa. 21 maaliskuu 1939 "oli saatu hävittäminen puheenjohtaja Kansainvälisen järjestelypankin johtokunnan Otto Niemeyer siirron kultaharkkoja tililtä tilille numero 02 numero 17". Gold tilinumero 02 kuului keskuspankin Tšekkoslovakiassa. Tilinumero 17 kuului Valtionpankin. BIS toimi varainhoitajana puolesta kansallisten pankkien.
Toukokuussa 1939 skandaali puhkesi, kun brittiläinen media kirjoitti kultaa holveissa Englannin pankin. Kokonaisarvo varastettu kultaa tilit National Bank Tšekkoslovakian tuolloin oli £ 5,6 miljoonaa (nyt noin £ 736 miljoonaa). Gold määrä £ 4 miljoonaa on lähetetty pankeille Belgiassa ja Hollannissa, ja loput myytiin Britanniassa, varat siirrettiin Valtionpankin tileille (varten kommentti sanomalehden "Daily Telegraph" kultaa "," eroon "Belgiassa, Alankomaissa ja London" ).
Itse asiassa Bank of England ja BIS auttoi natsi-Saksan varastaa kultaa Tšekkoslovakiassa ja sitten myydä se, kun taas kiinni "puolueettomuus". Kuten muistamme, Valtionpankin puheenjohtaja Hjalmar Schacht ja vaikutusvaltainen kuvernööri Englannin pankin Montagu Norman olivat läheisiä ystäviä. Lisäksi Norman ja hänen rikoskumppaninsa Federal Reserve Bank of New York, ei vain spekuloida kullan, auttaa alkuun Great Depression, mutta myös herätti toisen maailmansodan.
Luonteeltaan muun muassa Englannin pankin raportti on lause "New York Times", että "Yhdysvaltain presidentti on liiketoimintaa Saksassa, kun taas amerikkalainen pojat taistelevat saksalaisten kanssa."
Olemme kuitenkin todenneet, että Hitler oli kansainvälinen projekti globaalien eliittien, ja pankit, jotka poltetaan "provokaattoreille juutalaisia."
Bank "toiminut tietämättään LONTOO"
Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaiset natsimiehityksen jälkeen Tšekkoslovakian silloinen jäädytti kaikki varat maan Yhdistyneessä kuningaskunnassa muistutti sanomalehti "Financial Times". Hänen mukaansa Britannian keskuspankki on toiminut vastoin politiikan Lontoon ja ilman tämän suostumusta. Julkaisun mukaan liike, nykyhinnoin kustannukset Tšekkoslovakian kulta oli 736 miljoonaa puntaa (yli $ 1.1 miljardia euroa).
Bank of England Tietojemme mukaan touko-kesäkuussa 1939 tämä kulta myytiin puolesta Valtionpankin ja lähetetään Yhdysvaltoihin. Chronicle totesi, että valvonta Britannian keskuspankki voinut estää toimintaa, koska "rauhansopimus" olisi silloin rikottu. Kun puhkeamisen World hallituksen suositteli, että Englannin pankki ei noudata ohjeita BIS ", jos se nähdään, että todennäköisimmin se hyödyttää vihollinen."
Uskotaan, että BIS perustettiin vuonna 1930 organisaatio toimimaan korvauksia maksut Saksa jälkeen ensimmäisen maailmansodan (viimeisen erän, joka määrää? 70 miljoonaa. Maksettiin 3. lokakuuta 2010).
Kuitenkin raportti Bank of England on syy vetoavat kansainväliseen oikeuteen ja vaativat paluuta varastettu Venäjän kultaa. Jotta ystävällinen panos Euroopan - voidaan tarjota liittymään prosessiin niille, jotka tänään esittelee Venäjän vaatimus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti