tiistai 26. toukokuuta 2015

Miten torjua LÄNSI PROPAGANDA

Andre Vltchek | 15 toukokuu 2015 22:58
Ensimmäinen he valmistavat hirviömäisen valheita, ja sitten he kertovat meille, että meidän pitäisi olla tavoite!
On rakkaus tavoite; on intohimo?
Ovatko unet puolustettavissa, loogisesti ja filosofisesti?
Kun talo on hyökkäyksen brigands, kun kylä valtasi by gangsterit, kun savua, tulta ja huutaa apua tulevat joka kolkasta, meidän pitäisi myöntää itsellemme ylellisyyden aikaa laskea, analysoida ja pyrkiä täydellisen loogista, eettinen , kokonaisvaltaista ja objektiivinen ratkaisuja?
Uskon vahvasti, no! Meillä on velvollisuus taistella niille, jotka polttavat myös asuntoja, lyödä täydellä voimalla, jotka yrittävät raiskata naisemme, ja kohdata tuleen tulella kun viattomia olentoja teurastetaan.
Kun tehokkain ja tuhoisin voima maan päällä käyttää kaikkia sen vakuuttava voimin hyödyntäen kaiken valtamediassa oppilaitoksiin, jotta voidaan perustella sen rikokset, kun se leviää sen myrkyllisiä propagandaa ja piilee jotta sortaa maailmaa ja tukahduttaa toivon, me askel taaksepäin ja aloittaa loputon ja yksityiskohtaista työtä täsmällisiin ja objektiivisiin kertomuksia? Vai kohdata valheita ja propagandaa oman kerronnan, tukee meidän intuitio, intohimo ja unelmat paremmasta maailmasta?
*
Empire piilee jatkuvasti. Se sijaitsee aamulla, päivällä, illalla, vaikka yöllä, jolloin useimmat ihmiset ovat unessa. Se on tehnyt sen vuosikymmeniä ja vuosisatoja.Grand petosta se perustuu lukemattomia propagandisteille jotka aiheuttavat kuten tutkijoita, opettaa, toimittajat ja "julkisen älymystö". Täydellisyyttä taiteen vääristelyyn on saavutettu. Länsi mainonta (niin paljon ihaillut ja käyttää Saksan natsien) on joitakin yhteisiä juuret propaganda, vaikka propaganda on paljon vanhempi ja "täydellinen".
Näyttää siltä, ​​että jopa jotkut johtajat Imperiumin nyt uskovat suurimman osan valheita, ja suurin osa kansalaisista varmasti tekevät. Muuten, kuinka he voisivat nukkua öisin?
Länsi propaganda laite on erittäin tehokasta ja vaikuttavaa. Se on myös loistava, miten se varmistaa, että sen keksinnöt saavat kanavoitu, hajautettu, ja hyväksytään kaikissa maailman kolkissa. Järjestelmä, jonka kautta valheinformaatiota leviää, on uskomattoman monimutkainen. Nöyristelevä paikallisten tiedotusvälineiden ja korkeakoulujen kaikilla mantereilla töitä sen takaamiseksi, että vain yksi kerronta saa tunkeutua aivot miljardeja.
Tulokset ovat: henkisen pelkuruutta ja tietämättömyyttä, kaikkialla maailmassa, mutta erityisesti Länsi ja sen asiakasvaltiot.
*
Mitä me, jotka vastustavat hallintoa, pitäisi tehdä?
Ensinnäkin, asiat eivät ole niin toivoton kuin ne käytetään olla.
Tämä ei ole sairaalloinen yksinapainen maailma, että olemme kokeneet 90-luvun alussa. Nyt Venezuela, Venäjä, Kiina ja Iran tukee suuria tiedotusvälineitä, jotka vastustavat Empire. Tehokas televisioasemat syntynyt: RT, Press TV, Telesur ja CCTV. Valtava Englanti kieli Internet-pohjainen lehtiä ja sivustoja Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Venäjällä myös altistaa valheita virallisen Länsi propagandan: CounterPunchilla, Information Clearing House, Global Research, Veterans Uutiset, strateginen kulttuuri, New Eastern Outlook nopeasti tullut mieleen . Ja on satoja tärkeitä sivustoja tekee samaa espanjaksi, kiina, venäjä, Portugalin ja Ranskan kielellä.
Taistelu on: taistelussa älyllisesti moninapaista maailmaa. Se on kova, kuolevainen taistella! Se on ratkaiseva taistelu, yksinkertaisesti siksi etäpesäkkeet Länsi propagandaa syöpä on levinnyt kaikkialle, saastunut kaikilla mantereilla, ja jopa jotkut rohkeimmat maita ja aivot, jotka hartaasti taistelevat läntistä imperialismia ja fasismi! Kukaan ei ole immuuni. Suoraan sanottuna kaikki meistä ovat saastuneet.
Ellemme voittaa tämän taistelun, ensin selkeästi tunnistaa ja todistaa " heidän kerrontaa ", kuten petollinen, ja myöhemmin tarjoamalla humanistisesta ja myötätuntoinen käsityksiä, emme voi edes uneksia vallankumouksesta, tai mistä tahansa merkittävistä muutoksista järjestelyssä maailmassa.
*
Miten voimme saavuttaa voiton? Miten voimme vakuuttaa massat, ne miljardit ihmiset? Miten avaamme silmät ja tehdä niistä nähdä, että Länsi-järjestelmä on epärehellinen, myrkyllinen, myrkyllinen ja tuhoisa? Suurin osa ihmiskunnasta koukkuun Imperiumin propaganda; että propaganda joka ei levitä vain valtavirran tiedotusvälineissä, mutta myös popmusiikin saippuaoopperoita, sosiaalinen media, mainos, kulutus, muotivirtaukset "ja monet muut peitellyn tavoin; kulttuurisia, uskonnollisia ja media roskaa, joka johtaa yhteensä emotionaalisen ja henkisen tokkuraisuus ja annetaan kuten jotkut koukuttava huume, säännöllisesti ja jatkuvasti.
Haluammeko laskuri taktiikan ja strategian tuhoisia ja häikäilemätön Empire meidän rehellisyys, jossa tutkimus, jossa kertoo ja kirjallisesti huolellisesti tutkittu tosiasioita?
Empire vääristää tosiasioita. Se toistaa valheet kautta kaiuttimien ja putket. Se huutaa niitä tuhansia ja tuhansia kertoja, kunnes ne painuvat sub tajuissaan ihmisiä, läpäise ihoa, levisi läpi heidän aivonsa.
Hyvää tahtoa, naiivi rehellisyys, "puhuu totuutta valtaan", tämä voisi muuttaa maailmaa ja valtaa itse? Olen erittäin epäilen sitä.
Empire ja sen teho ovat laittomia, ja ne ovat rikollisia. Onko pisteen puhuu totuutta gangsteri? Tuskin! Totuus on puhunut ihmisille, massoja, ei niille, jotka terrorisoivat maailmaa.
Keskustelemalla roistoja, jonka kerjäämässä heitä lopettamaan torturing muille, me oikeutus rikoksistaan, ja olemme tunnustaa niiden teho. Yrittämällä rauhoitella gangsterit, ihmiset laittavat itsensä niiden armoilla.
Olen ehdottomasti kieltäytyvät olla sellaisessa asennossa!
*
Voittaa miljardien ihmisten, meidän täytyy innostaa heitä, ampua heidät. Meidän on raivoa niitä, omaksua niitä, häpeä heitä, tehdä niistä nauraa ja tehdä niistä itkeä.Meidän on varmistettava, että he saavat kananlihalle, kun he näkevät meidän elokuvia, lue kirjoja ja esseitä, kuunnella puheita.
Meidän on Detox heille, he tuntevat jälleen herätä luonnollisia vaistoja niihin.
Yksinkertainen totuus kuin detox agentti ei toimi. Myrkky vastustajamme on vajonnut liian syvälle. Useimmat ihmiset ovat liian unelias ja liian immuuni yksinkertaisia, hiljaa totesi totuuksia!
Olemme yrittäneet, ja muut ovat yrittäneet samoin. Tuttavani (mutta ehdottomasti ei toverini) John Perkins, entinen Yhdysvaltain apparatchik koulutuksensa ulkoministeriö kirjoitti yksityiskohtaisesti hänen hirveä tekoja Ecuadorissa, Indonesiassa ja muualla - "Confession of Economic Hitman". Se on huolellinen, yksityiskohtainen selvitys siitä, miten Länsi horjuttaa köyhien maiden, käyttäen korruptio, rahaa, alkoholi, ja seksiä. Kirja myi miljoonia kappaleita, maailmanlaajuisesti. Ja kuitenkin, mikään ei muuttunut! Se ei käynnistä suosittu vallankumouksen Yhdysvalloissa. Ei ollut protesteja, eikä vaatimuksia järjestelmä muuttui Washington.
Viime aikoina, olen kirjoittanut ja julkaissut kaksi akateemista, tai ainakin osittain akateemiset kirjat, täynnä upeita yksityiskohtia, lainauksia ja tonnia alaviitteet: yksi Indonesiasta, maa jota West mallina kauhukuva muulle maailma, kun 1965-Yhdysvaltain tukema sotilasvallankaappaus. Vallankaappaus tappoi 2-+3.000.000 ihmistä, murhasivat kaikki intellektualismiin ja lobotomized 4 th väkirikkain maa maan päällä.
Kirja on nimeltään "Indonesia - Archipelago of Fear [1]". Toinen kirja, ainutlaatuinen, koska se peittää valtava osassa maailmaa - Polynesiassa, Melanesia ja Mikronesia ("Oceania - uuskolonialismia, ydinaseita ja Bones [2]"), osoitti, miten Yhdysvalloissa, Britanniassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Ranskassa, kirjaimellisesti jaetaan ja tuhosi suuren eteläisen Tyynenmeren saarelle kulttuureja ja ihmisiä. Nyt luokat opetetaan käyttää minun kirjoja, mutta vain hyvin rajallinen määrä ihmisiä vaikuttavat tosiasiat altistuvat niihin. Eliitit sekä Indonesiassa ja Oseaniassa varmisti, että kirjat eivät ole laajalti lukea ihmisiä.
Olen viettänyt vuosia koota tosiasioita, tutkimiseen, tutkii. Vallankumouksellinen tehokkuus akateemisen työn on - minun täytyy myöntää - lähes nolla.
On helppo nähdä kontrasti: kun kirjoitan esseen, voimakkaasti muotoiltu, emotionaalinen essee, vaatien oikeutta, syyttäen Empire murhasta ja varkaudesta, saan miljoonia lukijoita kaikilla mantereilla sekä käännökset kymmeniä kieliä!
Miksi minä kirjoitan tätä; miksi jakaa tämän lukijoilleni? Koska meidän kaikkien pitäisi olla realistinen. Meidän täytyy nähdä, ymmärtää, mitä ihmiset haluavat - mitä ne vaativat. Ihmiset ovat tyytymättömiä, ja peloissaan. Useimmat heistä eivät tiedä miksi. He vihaavat järjestelmän, he ovat yksinäisiä, turhautunut, he tietävät, että he ovat valehdelleet ja hyödynnetty. Mutta he eivät voi määritellä näitä valheita. Ja akateemiset kirjat, paljastaen valheet ovat liian monimutkaisia ​​heitä lukemaan, koska massojen ei ole aikaa lukea tuhansia sulamaton sivuja tai tarvittava koulutus, jotta he voivat ymmärtää, mitä he lukevat.
Velvollisuutemme on käsitellä näitä ihmisiä, suurin osa, muuten millaisia ​​vallankumouksellisia me olemme? Loppujen lopuksi meidän on tarkoitus luoda meidän veljet ja sisaret, eikä muutaman tutkijat yliopistoissa, varsinkin kun ymmärrämme, että useimmat yliopistot palvelevat Imperiumin regurgitating viralliset nimikkeistön ja tukemalla kansankiihottajien.
*
Empire puhuu, kirjoittaa ja toistaa sitten jotkut törkeää valheita, noin sen hyväntahtoisuus, ja poikkeuksellisuuden sen säännön, eli noin "pahaan" Neuvostoliiton, Kiina, Iran, Venezuela, Pohjois-Korea tai Kuubaan. Tämä tehdään päivittäin. Itse asiassa se on suunniteltu niin, että lähes jokainen ihminen saa hänen annos toksiinia ainakin useita kertoja päivässä.
Tunnemme meidän on reagoitava - alamme menoja vuotta elämästämme, huolellisesti todistaa, askel askeleelta, että Imperiumin propaganda on joko yksi iso rasvaa valhe, tai liioittelua, tai molempia. Kun olemme koota meidän argumentteja, julkaisemme tulokset pieniä kustantamo, todennäköisesti muodossa hoikka kirjan, mutta lähes kukaan ei lue sitä, koska sen pienen liikkeeseen, ja siksi tulokset ovat yleensä liian monimutkaisia, liian vaikea sulattaa , ja vain siksi, että tosiasiat eivät järkyttää ketään, enää. Yksi miljoonaa enemmän viattomia ihmisiä murhattiin jossain Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa; mitä muuta on uutta?
Tutkiminen ja yrittää kertoa totuutta, täysin ja rehellisesti, mielestämme me teemme suuria, ammatillisen, tieteellisen työn. Kaikki samalla propagandistit Empire kuolee nauru tarkkailee meitä! Olemme edustavat vähän vaaraa heille. He ovat voittaneet vaivattomasti!

Miksi näin? Ei yksityiskohtaista totuutta merkitystä?
Se tekee - näkökulmasta korkeampi periaatteiden sillä on väliä. Eettisesti sillä on merkitystä. Moraalisesti sillä on merkitystä. Filosofisesti sillä on merkitystä.
Mutta strategisesti, kun harjoittaa ideologista sotaa, sillä ei ole väliä, että paljon! Totuus kyllä, aina; totuus asioista! Mutta yksinkertaistettu, sulava totuus esitteli voimakkaasti ja emotionaalisesti!
Kun moraalittomuus on hurmaava maailma, kun se latautuu armottomasti, kun viattomia miljoonat kuolevat, mitä asioita on pysäyttää teurastusta, ensin tunnistamalla murhanhimoinen voima, sitten sitä sisältävien.
Kieli on oltava vahva, tunteita raaka.
Kun edessä murhanhimoinen laumoista, runoutta, emotionaalisesti ladattu kappaleita, ja isänmaallinen odes ovat aina olleet tehokkaampia kuin syvä akateemisia opintoja. Ja niin olivat poliittisia romaaneja ja elokuvia, intohimoinen dokumentteja, vaikka nimenomaista sarjakuvia ja julisteita.
Jotkut kysyvät: "Vain koska he valehtelevat, meidän pitäisi olla samoin?" Ei! Meidän pitäisi yrittää olla niin totuudenmukainen kuin voimme. Mutta sanoma tulee usein "lyhennetty", niin miljardeja, eikä vain valitut harvat, voisi ymmärtää sitä.
Se ei tarkoita, että laatu työn pitäisi kärsiä. Yksinkertaisuus on usein vaikeampaa kuin encyclopedic teoksia tuhansia alaviitteitä.
Sun Tzu n "Art of War" on lyhyt, vain pamfletti, suoraan asiaan. Ja niin on "Kommunistinen manifesti", ja "J'accuse!"
Meidän vallankumouksellinen työ ei tarvitse olla välttämättä lyhyt, mutta se on esitettävä siten, että voidaan ymmärtää monet. Olen jatkuvasti kokeilemassa lomakkeella, tinkimättä aineesta. Minun viime kirja, "paljastetaan Lies Imperiumin [3]" on yli 800 sivua, mutta tein varma, että se on täynnä kiehtovia tarinoita, joissa todistuksia ihmisiä eri puolilta maailmaa, värikkäitä kuvattava sekä uhrien ja tyranneja. En halua minun kirjoja kerätä pölyä yliopistojen kirjastoissa. Haluan heidän mobilisoida ihmisiä.
*
Uskon todella, että ei ole paljon aikaa "objektiivisuuden" jossakin taistelussa, mukaan lukien ideologinen niitä, varsinkin jos nämä ovat taisteluja selviytymisen ihmiskunnan!
Vihollisen valheita on kohdattava. Ne ovat myrkyllisiä, hirviömäinen valheita!
Kun tuhoaminen pysähtyy, miljoonia viattomia miehiä, naisia ​​ja lapsia lopettavat uhrataan, ja voimme palata meidän monimutkainen filosofisia käsitteitä, yksityiskohtia ja vivahteita.
Mutta ennen kuin saamme meidän lopullinen taisteluja imperialismia, nihilismi, fasismi, poikkeusasema, itsekkyys ja ahneus, meidän on täysimääräisesti ja tehokkaasti hyödyntää kaikkein tehokkaimpia aseita: visioita paremmasta maailmasta, meidän rakkautta ihmiskuntaa, intohimomme oikeudenmukaisuutta. Meidän päättäväisyyttä ja meidän uskomuksia on tarkoitus esittää kovaa, voimakas, jopa "dogmaattinen" tavalla, äänemme pitäisi olla luova, taiteellinen, voimakas!
Talo on tulessa, toverit! Koko kaupunki on siirtymässä tuhkaa. Koko planeetta on ryöstetään, tuhoutunut, lobotomized.
Emme voi kohdata bigots kanssa ydinaseita ja sotalaivoja. Mutta kykymme, meidän pohtii, ja sydämemme on täällä, meidän kanssamme, valmis liittymään taisteluun.
Olkaamme ovelampi vihollistemme; tehkäämme siitä, että maailma alkaa nauraa heitä! Oletko nähnyt niitä, ne säälittävä häviäjiä, buffoons - toimitusjohtajan?Oletko kuunnellut näitä pääministerit ja presidentit, ne palvelijat "markkinat"? Olkaamme vakuuttaa massat että niiden tyranneja -The imperialistien neo-kolonialisteja ja kaikki heidän dogmaattinen saarnaajia - eivät ole mitään muuta kuin säälittävää, ahne, myrkyllinen tyhmät! Olkaamme pilata niitä! Olkaamme naurunalaiseksi niitä.
He ryöstävät ja murhaavat miljoonia. Aloitetaan vähintään kusta niitä!

Olkaamme taistelemaan Länsi propaganda ensin altistamalla ne, jotka ovat todella sen takana. Mennään henkilökohtaista.
Katsotaanpa muuttaa tämän vallankumouksen jotain luovaa, hilpeä, todella hauskaa!
*

Andre Vltchek  on filosofi, kirjailija, elokuvaohjaaja ja tutkiva journalisti. Hän peitti sodat ja konfliktit kymmenissä maissa. Hänen viimeisin kirjat ovat: "paljastetaan Lies Empire [4] "ja Fighting Against läntistä imperialismia [5] " . Keskustelu Noam Chomsky: Käytössä Länsi Terrorismi [6] .  Point of No Return [7] on hänen kriitikoiden ylistämä poliittiset romaani.  Oceania [8]  - kirjan läntistä imperialismia eteläisellä Tyynellämerellä. Hänen provosoiva kirjan Indonesia: "Indonesia - saaristossa Fear [9] ". Andre tekee elokuvia Telesur ja Press TV. Asuttuaan useita vuosia Latinalaisessa Amerikassa ja Oseaniassa, Vltchek hetkellä asuu ja työskentelee Itä-Aasiassa ja Lähi-idässä. Hän pääsee läpi hänen  verkkosivuilla [10] tai hänen Twitter [11] .
Loppuviitteet:
  1. Indonesia - Archipelago of Fear: http://www.amazon.com/Indonesia-Archipelago-Fear-Andre-Vltchek/dp/0745332005
  2. Oceania - uuskolonialismia, ydinaseita ja Bones: http://www.amazon.com/Oceania-Neocolonialism-Nukes-Andre-Vltchek/dp/0992245338/
  3. Paljastaen Lies of Empire: http://www.amazon.com/Exposing-Lies-Empire-Andre-Vltchek/dp/6027005866
  4. Paljastaen Lies Empire : http://www.amazon.com/Exposing-Lies-Empire-Andre-Vltchek/dp/6027005866
  5. Taistelu Against Western Imperialism : http://www.amazon.com/Fighting-Against-Western-Imperialism-Vltchek/dp/6027005823
  6. Länsi Terrorismi : http://www.plutobooks.com/display.asp?K=9780745333878
  7. Point of No Return : http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0977459071/counterpunchmaga
  8. Oceania : http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/1409298035/counterpunchmaga
  9. Indonesia - saaristo of Fear : http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0745331998/counterpunchmaga
  10. website : http://andrevltchek.weebly.com/
  11. Twitter : https://twitter.com/AndreVltchek
Lähde URL: http://www.4thmedia.org/2015/05/how-to-fight-western-propaganda/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti