tiistai 19. toukokuuta 2015

ETYJ KRITISOITIIN JYRKÄSTI UKRAINA: DECOMMUNISATION LAIT UHKAAVAT LEHDISTÖN VAPAUTTA

Tiistai 19 toukokuu 2015       Antifa
Jaa tili:
Etyj kritisoitiin jyrkästi Ukraina: decommunisation lait uhkaavat lehdistön vapautta
Etyj huolissaan demokratian vastaiset toimet Ukrainan hallinnon. Uusia lakeja decommunisation Ukrainassa uhkaavat sananvapautta ja kiistanalainen tietoja pitäisi keskustella ainoastaan ​​avointa keskustelua, mukaan organisaation.
Tämä oli sanoi vuonna erityinen vapauttamaan Etyjin, lähetetty verkkosivuilla organisaation.
"Ukrainan presidentti allekirjoitti lait tuomitsemisesta kommunistichskogo järjestelmä voisi uhata sananvapautta maassa ja johtaa tukahduttamiseen kriittiset äänet yhteiskunnassa", - sanoi Etyjin mediavaltuutetun, Dunja Mijatovic.
"Media on olennainen osa terveen demokratian ja niiden roolia on kunnioitettava kaikissa tilanteissa", - sanoi Mijatovic. "Kiistänyt tiedot on poistettava ainoastaan ​​avointa keskustelua" - hän kirjoitti.
Mijatovic korosti myös, että kansalaisyhteiskunta ei annettu mahdollisuutta osallistua julkisiin keskusteluihin lakia.
Recall, aattona Petro Poroshenko allekirjoitettu neljä lakia: "On tuomitseminen kommunistisen ja kansallissosialistisen (natsien) totalitaaristen hallintojen Ukrainassa ja kieltävät edistämiseen niiden symbolit"; "On pääsy arkistoihin tukahduttavia elinten kommunistisen totalitaarisen hallinnon 1917 - 1991 vuotta"; "On jatkumisen voiton natsien toisen maailmansodan 1939 - 1945 vuotta" ja "On oikeudellista asemaa ja muisto taistelijat Ukrainan itsenäisyyden vuosisadan."
Asiakirjat Neuvostoliiton symbolien on kielletty, tuomitsi kommunistihallinto avasi arkistojen Neuvostoliiton salaisen palvelun ja on tunnustettu taistelijat Ukrainan itsenäistymisen natsien yhteistyökumppaneita Õun, UPA ja muiden fasististen organisaatioiden.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi tässä yhteydessä, että hyväksymisen jälkeen lain Ukraina decommunisation ei jää niin yhtenäinen valtio.


Подробнее: http://antifashist.com/item/obse-rezko-raskritikovali-ukrainu-zakony-o-dekommunizacii-ugrozhayut-svobode-slova.html#ixzz3aZeNdl5g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti