keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

George Soros

Miljardööri Soros ennustaa uutta maailmansotaa

© REUTERS/ Ruben Sprich
ULKOMAAT
Saada lyhennetty URL
23271011
USA:n suostuttava suuriin myönnytyksiin Kiinalle ja otettava maan valuutta juan mukaan IMF:n valuuttakoriin. Muussa tapauksessa Kiina lähentyy Venäjää, ja tämä olisi hyvin epämiellyttävä vaihtoehto, ilmoitti Soros Market Watch -uutistoimiston haastattelussa.
Sorosin mukaan tällainen skenaario on mahdollinen, jos Kiina suuntaa taloutensa sisäisten tarpeiden tyydyttämiseen, eikä vientiin. Tässä tapauksessa Kiina tarvitsee ulkoisen konfliktin, jotta valta voitaisiin pitää käsissä. Jos, tapahtuu yhteenotto Kinan ja USA:n sotilaallisten liittolaisten välillä, kuten Japanin kanssa, niin silloin ei ole liioiteltua sanoa, että olemme kolmannen maailmansodan kynnyksellä, — lainaa Market Watch Sorosin sanoja.
Jos, USA ei suostu valuuttamyönnytyksiin Kiinalle, niin on olemassa suuri vaara siihen, että Kiina muodostaa sotilas-poliittisen liiton Venäjän kanssa, — ja silloin maailmansodan uhkasta tulee todellinen, korosti Soros.
George Soros, on yhdysvaltalainen suursijoittaja, useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen perustaja ja johtaja. Häntä on useaan kertaan syytetty avunannosta muutamien valtioiden vallankumoukseen. Sorosin rahat auttoivat Ukrainan ensimmäisen, vuoden 2004 oranssi vallankumouksen ja vuoden 2013 Itsenäisyyden aukion mielenosoitusten järjestämisessä. Soros ei itse tätä kiellä. Vuoden 2014 toukokuussa, hän ilmoitti, että hänen rahastonsa on edelleen tärkeässä osassa eri tapahtumien kehityksessä. Sorosilla on tiukan Venäjän vastainen asenne ja hän kehotti Euroopan maita heräämään unesta ja käyttäytymään kuin valtiot, jotka eivät ole suorassa, niin kuitenkin, kuin sotaan mukaan vedetyt valtiot.


Lue lisää: http://fi.sputniknews.com/ulkomaat/20150523/111395.html#ixzz3cf5OCrOE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti