keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kommunistit vaativat 10 vuoden vankeuteen ehdot rinnastaa Neuvostoliiton ja natsi järjestelmien

Julkaistu aika: 08 kesäkuu 2015 13:30
Osallistujat Victory Parade heittää Saksan värejä Leninin mausoleumi.  (RIA Novosti / Loskutov)
Osallistujat Victory Parade heittää Saksan värejä Leninin mausoleumi. (RIA Novosti / Loskutov)
Kaksi vanhempi kommunistipuolueen lainsäätäjät työskentelevät lakiehdotuksen, joka tekisi rinnastaa poliittisten järjestelmien Neuvostoliitossa ja natsi-Saksan rikos rangaista jopa 10 vuodeksi vankilaan.
Kansanedustajat Valery Rashkin ja Sergei Obuhov haluavat muuttaa voimassa olevaa lakia, joka kieltäisi kuntoutuksen natsismin kanssa artikkelin, joka kieltää rinnastaa poliittisten järjestelmien Neuvostoliiton ja natsi-Saksan julkisessa puheessa tai media artikkeleita. Sama artikkeli kieltäisi mainosta mitään paremmuudesta natsismin.
Kommenteissa RIA Novosti, laatijat luonnoksen sanoi, että se oli taustalla "selkeä kansainvälinen taipumuksia muuttamiseksi sodanjälkeinen maailmanjärjestys ja kirjoittamasta tulokset WWII pohjalta opinnäytetyön totalitaarisen luonteen poliittisten järjestelmien Neuvostoliiton ja natsi-Saksassa, edistää Yhdysvaltojen ja sen satelliitit . "Venäjän federaation lainsäätäjille lisäsi, että 2006 PACE päätöslauselma tarpeesta kansainvälisten ilmiantaa rikoksista totalitaaristen hallintojen oli tyypillinen esimerkki näistä uusista suuntauksista.
Toukokuun puolivälissä, samanlainen lasku laati populistisen kansallismielisen puolueen LDPR. Tämä asiakirja on kuitenkin ehdottanut muun muassa se samaistaa Neuvostoliiton ja natsi järjestelmien nykyisten rikoslaissa, jolloin maksimi rangaistus nykyisellä tasolla - jopa kolme vuotta kaltereiden takana.

Vanhempi Venäjän viranomaiset, kuten presidentti Vladimir Putin, ovat sanoneet, että pyrkimyksiin muuttaa historiaa toisen maailmansodan ja kuntouttamiseksi natsismin ovat yksi suurimmista uhkista kohtaavat Venäjällä, Euroopassa ja koko maailmassa.
Maaliskuun puolivälissä, Putin sanoi, että tavoite poliitikkoja, jotka tekevät tällaisia ​​pyrkimyksiin muuttaa historiaa oli " horjuttaa valta ja moraalinen auktoriteetti nyky-Venäjän ja viedä siltä victor kansakunnan tila, jossa kaikki, jotka seuraisivat kansainvälisessä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti