perjantai 30. lokakuuta 2015

[Attachment(s) from =?iso-8859-1?Q?Heikki_Sipil=E4?= included below]
Puolustusministeriö kommentoi väitettä Venäjän piittamattomuudesta Syyriassam
Moskova, 30.10. (Sputnik) --  Venäjän puolustusministeriön tiedottaja kenraalimajuri Igor Konashenkov kommentoi Pentagonin edustajan, eversti Steve Warrenin lausuntoa Venäjän joukkojen toiminnan piittaamattomuudesta ja vastuuttomuudesta Syyriassa.


521364.jpg
© SPUTNIK/ ALEKSANDR VILF
Viime viikolla Irakissa ja Syyriassa toteutettavan "Horjumattoman päättäväisyyden" (Operation Inherent Resolve) —operaation esikunnan tiedottaja, eversti Steve Warren ilmoitti Bagdadissa, että Venäjän ilmavoimat käyttävät terroristeja vastaan ensisijassa ohjaamattomia pommeja, joka on piittaamatonta ja vastuutonta. Hänen mukaansa, muutamat Venäjän ilmavoimien iskut ovat antaneet Isis-järjestölle lisää liikkumavaraa,

"Jo viikko sitten vihjasin eversti Warrenille, että sotatoimia on toteutettava ammattitaidolla, eikä suuta pieksämällä. Tämä ei kuitenkaan ole tehonnut. Tiedotustilaisuuksien aikana olen useasti korostanut median edustajille, että meidän Syyriassa olevien taistelulentokoneittemme tähtäysjärjestelmät ovat kaikkein nykyaikaisempia", — huomautti Konashenkov ministeriön internetsivulla ja Facebookissa.
"Tämän lisäksi, eroten everstin tiedoista, me emme ainoastaan puhu, vaan esitämme julkisesti videovalvonnan keräämiä tietoja meidän ilmaiskuistamme. Koska on aina parempi kerran nähdä, kuin sata kertaa kuulla asiasta", — huomautti Konashenkov.
"Mitä tulee Warrenin ilmoitukseen siitä, että Isisin terroristit ovat saaneet liikkumavaraa, meidän ilmaiskujemme jälkeen. Niin ilmeisesti yhdysvaltalaisten koneiden pommitusten jälkeen, terroristit seisovat paikalleen jähmettyneinä, osattavat suosioitaan ja hurraavat! Ja sitten he kutsuvat kollegojaan katsomaan tätä näytöstä koko maailmasta. Näin tulee myös ymmärrettäväksi, miksi vuoden kuluttua, USA:n ilmavoimien aloittamien pommitusten jälkeen, Isis-järjestön on onnistunut vallata ja ottaa valvontaansa suuri osa Syyrian alueesta", — Konashenkov lisäsi.

Sputnik
__._,_.___
Attachment(s) from =?iso-8859-1?Q?Heikki_Sipil=E4?= | View attachments on the web
1 of 1 Photo(s)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti