lauantai 10. lokakuuta 2015

Kolmas maailmansota - Syyria, Venäjä ja Iran - Uusi yhtälö

Syyrian Front juuri paljon vaarallisempaa
Käytössä 30 syyskuu 2015 Venäjä alkoi ilmaiskuja vastaan ​​ISIS ja sen tytäryhtiöt Syyriassa. Nämä lakot tehtiin pyynnöstä Syyrian hallitus . Iran seurasi ilmoitettiin, että he valmistautuivatlähettämään maajoukkoja
Tämä kehitys muuttaa täysin geopoliittiset yhtälö, eikä vain Syyriassa.
Länsi poliitikot ja heidän valtamedian lapdogs eivät tietenkään ole tyytyväisiä siitä, mihin tämä johtaa, ja ne ovat toteuttaneet radioaallot voimassa ilmaista niiden tuomitseminen . Ensinnäkin ne väittivät, että Venäjä oli lyödä "kohtalainen" , Yhdysvaltain tukema kapinalliset sijasta yksinomaan keskittyen ISIS.
Odota, on 16 syyskuu Yleiset Lloyd Austin Yhdysvaltain Central Command todisti, että oli vain 4 tai 5 Yhdysvaltain koulutettu taistelijoita kaikissa Syyriassa , ja nyt nämä taistelijat ovat muka hallita koko alueen?
Tämä väite olisi järjetöntä yksinään riitä, vaan todellisuus on, että kyseisellä alueella on valvottu Al-Nusra varten vähintään kaksi vuotta . Ja juuri niin olemme selväksi, Al-Nusra on Al-Qaidan Syyrian haara, ja niillä on suora liittoumia ISIS.
Ei siksi, että tämä ero Al-Nusra ja FSA olisi todella muuttaa yhtälö. Rahoitustarkastus on julkisesti myöntänyt useaan otteeseen, että he tekevät yhteistyötä Al-Nusra, ja Rahoitustarkastus komento itse on hallinnut islamilaisten ääriryhmien ainakin vuodesta 2012 .
Joten jos FSA ja Al-Nusra työskentelevät yhdessä ja Al-Nusra työskentelee ISIS, miksi ei niitä rahoitusta ja aseistaa FSA on syytetty tarjota materiaalista tukea terroristeja?
Mutta Venäjän ilmaiskuja tappavat siviilejä! Katso meillä on todistus siitä valkokypärät (kansalaisjärjestö rahoittaa Britannian hallitus ) Sepä hauskaa, tämä kuva näyttää todella paljon kuten tämä ... joka oli lähetetty 25. syyskuuta , 5 päivää ennen ilmaiskuja jopa alkoi. Se oli hieman ongelmallinen, joten ne poistetaan piipittää (arkistoitu versio tästä ), mutta ei ennen Yhdysvaltain ja sen liittolaisten käyttäisi tilaisuuden viedä tekopyhyys uudelle tasolle.
2. lokakuuta Yhdysvaltain antoivat yhteisen julkilausuman Ranskan, Saksan, Iso-Britannia, Turkki, Saudi-Arabia ja Qatar vaatii Venäjää "välittömästi lopettamaan hyökkäykset Syyrian opposition ja siviilejä."
Vain laittaa tämä oikeisiin mittasuhteisiin, saudit on pommitukset Jemen (Yhdysvaltain tuki) maaliskuussa 2015, tappaen tuhansia siviilejä , ja humanitaarisen kriisin syntymiseen eeppisiä mittasuhteita.
Ironista näytti myös menetettäväksi Washington, joka vuosikymmeniä kestäneen sotilaallisen ammateissa ja drone kampanjoita, joissa on kuollut miljoonia siviilejä päällä se poispommittamalla Lääkärit ilman rajoja sairaala Afganistanissa vain päivää myöhemmin!
No tämä on hankala. Mitä voimme tehdä pelastaa kasvonsa? Hei ystävämme John McCain on idea.Meidän pitäisi vain lähettää meille kohtalainen jihadisti lisää aseita.
Joten me aseellisten ääriainesten Afganistanissa, josta tuli Talebanin, joka olemme pommittavat (usein virheellisesti) tähän päivään, ja haluat tehdä sen uudestaan?
Tämä ei ole suunnitelma, tämä on epätoivo. Washington on pois ohjailtu. Tämä käänteestä on par 2013 episodi, jossa Yhdysvaltain tukema kapinallisten sai kiinni sariinikaasuhyökkäyksessä siviilejä vastaan. Vasta nyt ei ole läheskään niin paljon vaihtoehtoja jäljellä.
Venäjän kanssa tarjoaa ilmatukea ja Iranin avustaminen maahan kampanjan , USA ei enää ole vaikutusvaltaa Syyriassa, ja jos Putin pystyy ylläpitämään vauhtia tämä voisi hyvinkin olla käännekohta alueellisesti samoin.
Tämä ei tarkoita peli on ohi kuitenkin. Yhdysvallat ja sen liittolaiset eivät aio vain kävellä pois tästä . Voit olla varma, että Washington on sekoitus kokata jotain juuri nyt, ja jos viime vuosina on kaikilla mittareilla, tämä voisi saada erittäin mielenkiintoinen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti