maanantai 26. lokakuuta 2015

The 4th Media » President Vladimir Putin 60 Minutes Interview

4. Media »presidentti Vladimir Putin 60 Minutes haastattelu

Presidentti Vladimir Putin 60 Minutes haastattelu



Video:
"Ei ole muuta ratkaisua Syyrian kriisin kuin vahvistamalla tehokkaita hallintorakenteita ja tehdä niistä auttaa terrorismin torjunnassa."
Jäljennös
Charlie Rose: Eli haluat liittyä Yhdysvaltain torjunnassa ISIS? Se on osa miksi olet siellä. Toiset ajattelevat, että vaikka se voi olla osa tavoite, yrität pelastaa Assadin hallinto koska he ovat menettäneet asemiaan ja sota ei ole menee hyvin heille. Ja olet siellä pelastaa heidät.
Presidentti Putin: No, olet oikeassa. Tuemme laillinen hallitus Syyriassa. Ja se on minun syvä usko, että mitään toimia toisin, jotta tuhota laillisen hallituksen luo tilanteen, joka voi todistaa nyt muissa alueen maissa tai muilla alueilla, esimerkiksi Libyassa, jossa kaikki valtion instituutiot ovat hajonneet . Näemme samanlainen tilanne Irakissa. Ja ei ole muuta ratkaisua Syyrian kriisin kuin vahvistamalla tehokkaita hallintorakenteita ja tehdä niistä auttaa terrorismin torjunnassa.Mutta samaan aikaan, kehotan heitä tähtäävän myönteisen vuoropuhelun järkevä opposition ja toteuttaa uudistuksia.
Charlie Rose: Kuten tiedätte joitakin koalitiokumppaniensa haluavat nähdä presidentti Assad mennä ennen kuin ne tukevat.
Presidentti Putin: Haluaisin suositella niille seuraavana. Niiden pitäisi lähettää tämän viestin Syyrian kansan. Se on vain Syyrian ihmisiä, jotka ovat oikeus päättää kuka hallitsevat maansa ja miten.
Charlie Rose: presidentti Assad, tuette häntä. Kannatatteko mitä hän tekee Syyriassa ja mitä tapahtuu niille Syyrian ihmisiä, ne monet miljoonien pakolaisten ja satoja tuhansia ihmisiä, jotka on tapettu, monet hänen oma voima?
Presidentti Putin: No, kerro minulle, mitä mieltä olet niistä, jotka tukevat opposition ja pääasiassa terroristijärjestöjen vain voidakseen syrjäyttämään Assad ajattelematta mitä tapahtuu maan kun kaikki valtion laitokset on purettu? Tänään, olette toistuvasti sanonut, että Assad on taistelee omaa väestöä. Mutta katsoa niitä, jotka ovat valvonnassa 60 prosenttia alueen Syyriassa. Se ohjataan joko ISIS tai muut-
Charlie Rose: Al-Nusra?
Presidentti Putin: tällaisen hakemuksen kuin al-Nusra ja muiden terroristijärjestöjen. Ne kirjataan terroristijärjestöjen Yhdysvaltojen, muiden valtioiden ja Yhdistyneiden Kansakuntien.
Charlie Rose: Oletteko valmis laittaa Venäjän taistelujoukkoja paikan päällä Syyriassa jos se on tarpeen kukistaa ISIS?
Presidentti Putin: Venäjä ei osallistu mihinkään joukkojen toiminnan alueella Syyrian tai missään muissa valtioissa. No, ainakin emme aio sitä juuri nyt. Mutta pohdimme tehostaa työtämme sekä presidentti Assadin ja kumppaneidemme kanssa muissa maissa.
Charlie Rose: tulen takaisin ongelma, että monet ihmiset katsovat. Ja he uskovat, että Assad auttaa ISIS. Että hänen moitittavaa toimintaa vastaan ​​Syyrian ihmiset käyttävät tynnyri pommeja ja pahempaa on rekrytointi työkalu ISIS ja että jos hän oli poistettu, siirretty, jossain vaiheessa, se olisi parempi torjunnassa ISIS, al-Nusra ja muut.
Presidentti Putin: No, puhuu ammatillisen kielen tiedustelupalvelujen voin kertoa teille, että tällainen arviointi on "aktiivinen toimenpide", jonka viholliset Assad. Se on anti-Syyrian propagandaa.
Charlie Rose: Paljon luetaan tähän mukaan lukien tämä, että tämä on uusi ponnistus Venäjää ryhtymään johtavan roolin Lähi-idässä ja että se edustaa uutta strategiaa sinua. Onko se?
Presidentti Putin: Ei oikeastaan. Ei yli 2000 taistelijaa Venäjältä ja entisen Neuvostoliiton tasavallat ovat Syyrian alueella. Uhkana on heidän palata meille. Joten sen sijaan odottavat palauttamista, olemme parempi auttaa Assadin taistella niitä Syyrian alueella. Joten tämä on tärkein asia, joka kannustaa meitä ja työntää meitä antamaan apua Assad. Ja yleensä, haluamme tilanne alueella vakauttamiseksi.
Charlie Rose: Mutta ylpeys Venäjällä tarkoittaa, että haluaisit nähdä Venäjälle olla suurempi rooli maailmassa ja tämä on vain yksi esimerkki.
Presidentti Putin: No, se ei ole tavoite sinänsä. Olen ylpeä Venäjä, se on totta. Ja meillä on jotain olla ylpeitä, mutta meillä ei ole mitään pakkomielle on suurvalta kansainvälisellä areenalla.
Charlie Rose: Mutta olet osa suurvalta, koska ydinaseiden olet. Olet voimaksi kanssa.
Presidentti Putin: Toivon niin. Olen ehdottomasti Toivottavasti. Muuten miksi meillä on ydinaseita ollenkaan?
Viimeaikaiset jännitteitä Yhdysvaltojen ja Venäjän alkoi jälkeen Ukrainan presidentti Janukovitsh on kaadettu ja pakeni Venäjälle. Putin vastasi liittämällä Krimin, johtava Yhdysvaltojen ja läntisiä liittolaisia ​​määrätä kovia taloudellisia pakotteita Venäjää vastaan.
Presidentti Putin: Ukraina on erillinen ja tärkeä asia meille. Se on meidän lähin naapuri. Olemme aina sanoneet, että tämä on meidän sisar maa. Se ei ole vain slaavilainen kansa. Meillä on yhteinen historia, kulttuuri, yhteinen uskonto, ja paljon yhteistä. Mielestäni on täysin mahdotonta hyväksyä on päätöslauselman sisäisen poliittisissa kysymyksissä entisen Neuvostoliiton tasavaltojen, kautta "väri vallankumouksia" kautta vallankaappauksen États, kautta vastainen poistamalla teho. Se on täysin mahdotonta hyväksyä. Kumppanimme Yhdysvalloissa ovat tukeneet niitä, jotka syrjäytettiin Janukovitsh.
Charlie Rose: Uskotko, että Yhdysvallat oli jotain tekemistä sen kanssa syrjäyttämisen Janukovitsh ja joutui pakenemaan Venäjälle.
Presidentti Putin: Tiedän, että varmasti.
Charlie Rose: Mistä tiedät, että varmasti?
Presidentti Putin: Tiedän ihmisiä, jotka elävät Ukrainassa. Meillä on tuhansia yhteyksiä niihin.Tiedämme, kuka ja missä, milloin, kuka tapasi jonkun ja työskennellyt jotka syrjäytti Janukovitshin, miten niitä tuetaan, kuinka paljon heille maksettiin, miten heidät on koulutettu, missä, missä maissa, ja jotka nämä opettajat olivat. Tiedämme kaiken.
Muistutettakoon, Yhdysvaltain hallitus on kiistänyt osallisuutensa poistaminen Ukrainan johtaja.
Charlie Rose: Voit kunnioittavat Ukraina?
Presidentti Putin: Toki. Mutta haluamme maat kunnioittavat muiden maiden ja erityisesti Ukrainan. Kunnioittaminen suvereniteettia tarkoittaa salli vastainen toiminta ja vallankaappauksen États, poistaminen laillista valtaa.
Charlie Rose: Kuinka uudistamista laillinen valta tapahtuu teidän tuomiossa? Miten se syntyi? Ja mikä rooli tulee Venäjä pelata?
Presidentti Putin: Venäjä ei ole osallistunut ja ei aio osallistua mihinkään toimiin, joilla pyritään poistamaan laillisen hallituksen.
Charlie Rose: Sinulla on sotilaallinen läsnäolo rajalla Ukraina. Ja jotkut jopa väittävät, että on ollut venäläisten joukkojen Ukrainassa.
Presidentti Putin: No, sinulla ei ole sotilaallinen läsnäolo Euroopassa?
Charlie Rose: Kyllä.
Presidentti Putin: American taktiset ydinaseet ovat Euroopassa. Älkäämme unohtako, että. Mitä tämä tarkoittaa? Tarkoittaako se, että olet miehitetty Saksan tai että olet muuttanut miehitysjoukot osaksi Naton joukot? Ja jos meillä on sotilasjoukot alueellemme, rajalla joitakin valtion, uskot tämä on rikos?
Charlie Rose: Olet paljon puhuttu Amerikassa. Siellä on paljon keskustelua. Enemmän kuin joittamatta
Presidentti Putin: Ehkä niillä ei ole mitään muuta tekemistä Amerikassa vaan puhua minulle.
Charlie Rose: Ei, ei, tai ehkä he ovat uteliaita ihmisiä. Tai ehkä olet mielenkiintoinen hahmo. Ehkä se mitä se on. He tietävät entinen KGB: n agentti, joka tuli takaisin ja sai politiikkaan Pietarissa ja tuli apulaiskaupunginjohtaja ja sitten tuli Moskovaan. Ja mielenkiintoinen asia on he näkevät nämä kuvat sinusta paljain rinnoin hevonen. Ja he sanovat, "On mies, joka huolellisesti viljelee sen kuvaa voimaa."
Presidentti Putin: Tiedätkö, olen vakuuttunut siitä, että henkilö kantani on annettava myönteinen esimerkki ihmisille. Ja aloilla, joilla hän voi tehdä tämän, hänen täytyy tehdä tämä.
Charlie Rose: Voit nauttia työn, voit nauttia edustaa Venäjällä ja olet tietotaito olet ollut tiedustelu-upseeri. Tiedustelu-upseerien osata lukea muita ihmisiä. Se on osa työtä, kyllä? Kyllä?
Presidentti Putin: Sitä käytetään olla. Oli tapana olla. Nyt minulla on erilainen työpaikka ja joka on ollut jo pitkään.
Charlie Rose: Joku Venäjällä kertoi minulle ei ole olemassa sellaista asiaa kuin entinen KGB mies.Kun KGB mies, aina KGB mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti