maanantai 26. lokakuuta 2015

The 4th Media » North Korean Peace Treaty Proposal

4. Media »Pohjois-Korean rauhansopimuksen Ehdotus

Pohjois-Korean rauhansopimuksen Ehdotus



n 02 lokakuu 2015, puhuu aikana yleisen politiikan keskustelua 70. istunnossa yleiskokouksen Yhdistyneiden Kansakuntien, Lee Su Yong, Pohjois-Korean ulkoministeri totesi, että "hallitus demokraattisen Korean kansantasavalta on valmis rakentavaan vuoropuheluun ehkäisemiseksi sotien ja konfliktien Korean niemimaan heti Yhdysvallat suostuu korvaamaan Korean Aselevon sopimuksen täysimittainen rauhansopimuksen ja pysähtyy osoittaa sormella "jonkun" "provokaatioita" in joukkotiedotusvälineiden. "
"Tämä on paras vaihtoehto meille ja paras ratkaisu, että voimme ehdottaa YK: n foorumilla", hän lisäsi.
Tämä kysymys otettiin esille jälleen 7. lokakuuta, kun virallinen edustaja Pohjois-Korean ulkoministeriö totesi, että demokraattinen kansantasavalta Korean (kautta virallista tietä) oli jälleen ehdottanut allekirjoittamisesta rauhansopimuksen Yhdysvaltojen ja odotettu sitä voidaan tunnollisesti pitää ja hyväksyttiin amerikkalainen osapuoli.
Todettiin, että yli 60 vuotta oli kulunut allekirjoittamisen jälkeen sopimus vihollisuuksien lopettamisesta, mutta rauha ei ole vielä saavutettu Korean niemimaalla. Yhdysvaltain ja Korean tasavallan jatkuvasti sotilaallisia harjoituksia eri mittakaavoissa edistää kärjistymisen riskiä rento vaaratilanteiden ja arvaamaton tapahtumia.
Tekijän mielestä tämä ongelma on todella vakava, ja tämä asia oli todella keskusteltiin muutama vuosi sitten : puuttuminen hotline välillä pohjoisen ja etelän, kahdenväliset demonisointi, riittämätön osaaminen yhdistettynä erityispiirteet byrokratia voi helposti johtaa pahenemista aiheuttamaan tilanteeseen väärinkäsityksestä tai halu syyttää oman vastustajan omien ongelmien, kuten tapahtui juuri .
Pohjois-Korean lausunnon, ainoa radikaali toimenpide, joka voi estää tulevien tapausten olisi päättäminen Korean välirauhanehtojen ja allekirjoittamisesta rauhansopimuksen sekä luomaan vankka järjestelmä rauhan takeita Korean niemimaan: jos American osapuoli on rohkeutta muuttaa politiikkaansa, turvallisuustilanne Korean niemimaan merkittävästi parantaa.
Dialogi ehdottama pohjoiskorealaiset puututtaisiin kaksi tärkeää näkökohtaa. Numero yksi-välttämättömyys virallistaa tulokset Korean sodan. Numero kaksi-diplomaattisuhteiden demokraattinen kansantasavalta Korean ja USA, joka ei ole vahvistettu.
1953 Korean aseleposopimus on mielletään allekirjoittama kaikkien konfliktin osapuolten. Mutta todellisuudessa, tilanne oli paljon monimutkaisempi.
Demokraattinen kansantasavalta Korean (Kiinan) kansan vapaaehtoinen armeija allekirjoitti sen edustajina Pohjois koska virallisesti kansantasavalta Kiina ei osallistu tähän sotaan.
Yhdysvallat oli myös taistelevat siellä edustajana YK: n ja sopimuksen, itse asiassa allekirjoittanut YK: n joukkojen komentajat.
Kuten Etelä-Korean, järjestelmä Syngman Rhee, joka tuolloin oli paljon häijy verrattuna, että Pohjois, oli aikeita taistella asti lopullista voittoa, estää neuvottelut ja kieltäytyy allekirjoittamasta loppuasiakirjan. Näin ollen vaikka Pohjois-Korea äskettäin vetäytyi Korean välirauhanehtojen, Etelä koskaan edes allekirjoittanut sitä.
Lisäksi teknisesti ottaen tämä sopimus lakkasi olemasta tehokas takaisin 1957-58. Siellä oli lauseke, jossa kielletään käyttöön uudenlaisia ​​asevarustelukysymyksestä niemimaalla sopimuksessa.
Joten, kun Yhdysvaltain käyttöön ydinaseita niemimaalla, sopimus varsinaisesti lopetettu tehokkaita, koska kaikki sen lausekkeet olisi yhtäläinen lainvoiman.
Lisäksi, koska molemmat Koreoiden ovat YK: n jäseniä, tämä seikka edelleen hankaloittaa tilannetta, koska se ei ole aivan selvää, miten rauhansopimus tulosten perusteella Korean sodan on haettava ja mitä maiden on osallistuttava siihen.
Pjongjang perinteisesti osalta USA täysimittainen sota osallistuja ja katsoo, että allekirjoittaminen rauhansopimus edistää ja tehostaa diplomaattisuhteet maiden välille.
Asia on, että puuttuminen diplomaattisuhteiden demokraattinen kansantasavalta Korean ja Yhdysvaltojen on enemmän poikkeus kuin sääntö. Demokraattinen kansantasavalta Korean ei suinkaan täysin kansainvälinen eristyneisyys.
Kuten kesäkuussa 2012 Pohjois-Korea oli solmi diplomaattisuhteet 165 todetaan, että tällä hetkellä pysyvän YK: n jäseniä. Vain noin 20 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Japani ja Ukraina eivät ole diplomaattisuhteita sen.
Oikeastaan, alussa 1990, Yhdysvallat ja Japani piti tunnustaa Pohjois nojalla "rajat recogniti on "oppi, joiden mukaisesti Venäjän ja Kiinan avasi diplomaattisuhteet Etelä-Koreaan. Mutta se ei tehty.
Diplomaattista tunnustamista maiden esitettiin yhtenä lausekkeita vuoden 1994 sopimuksen-puitesopimuksen. Tämä oli yksi ehdoista, joilla demokraattinen kansantasavalta Korean myöhemmin jäädytti sen ydinohjelma.
Kuitenkin, johtuen useista syistä amerikkalaisten toteutetaan tässä sen enempää kuin muita, tärkeämpiä, säädettyjä velvoitteita puitesopimuksen.
Tänään Ruotsin suurlähetystö edustaa etujen Yhdysvaltain Pjongjangissa. Tämä aiheuttaa monia haittoja pakottavia osapuolia ratkaisemaan tilanteen, varsinkin kun otetaan huomioon välisten suhteiden parantamiseen Yhdysvaltojen ja Kuuban, maa, joka oli demonisoimaksi Yhdysvaltain peräti Pohjois-Korea.
Tässä on vielä yksi tärkeä ajatus. "Demokraattinen paina" huolellisesti muotit kuva demokraattisen Korean kansantasavalta maana voida saavuttaa sopimuksia ja haluton neuvottelemaan kenenkään kanssa.
Kaikki sen ehdotukset ovat väistämättä luovuttu kuten kansaa kiihottavia ja merkityksetön.Kuitenkin analyysit sekä Koreoiden ja alueellisten kriisien joihin demokraattinen kansantasavalta Korean osoittavat, että useimmissa tapauksissa Pohjois-Korea oli yksi tekemään ratkaisuun ehdotuksia.
Tuore esimerkki on elokuu 2015 kriisistä, joka ratkaistaan ​​tapa välisten neuvottelujen Pohjois- ja Etelä aloittanut Pohjois-Korea.

Konstantin Asmolov, FT, johtava tutkija Center for Korean Studies, Institute of Kaukoidän tutkimuksen, Venäjän tiedeakatemia, erityisesti verkkolehden " Uusi Itä Outlook " 
ilmestyi ensimmäisen kerran: http://journal-neo.org / 2015/10/22 / pohjois-korea-rauhan sopimus-ehdotus /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti