maanantai 5. lokakuuta 2015

Nainen kulkee Bashar al-Assadin muotokuvan edessä  Damaskoksessa

Bashar al-Assad kertoi eroamisensa ehdoista

© AFP 2015/ Louai Beshara
POLITIIKKA
Saada lyhennetty URL
137280

Kommersant -lehti kirjoittaa, että Bashar al-Assad ilmoitti, ettei lykkäisi eroaan, jos tämä auttaisi maassa valitsevan kriisin ratkaisemisessa. Hän lisäsi, että tämän pitää olla kuitenkin Syyrian kansan päätös.

Syyrian presidentti Bashar al-Assad ilmoitti tästä iranilaiselle televisiolle antamassaan haastattelussa.
Hän lisäsi, että jos minun siirtymiseni syrjään on ongelmien ratkaisu, teen ehdottomasti tämän.
Eilen al-Assad teki yllättävän ilmoituksen iranilaisen Khabar TV —kanavan haastattelussa ja ilmoitti, ettei lykkäisi eroaan, jos tämä auttaisi maassa valitsevan kriisin ratkaisemisessa. Samalla hän lisäsi, että tämän pitää olla kuitenkin Syyrian kansan päätös.
Huolimatta Venäjän puolustusministeriön antamista yksityiskohtaisista raporteista, länsimaissa edelleen epäillään sitä, että Venäjän ilmavoimien kohteena Syyriassa ei ole Isisin joukot, vaan Bashar al-Assadia vastaan taisteleva oppositio. Britanniassa esimerkiksi vaaditaan, että Venäjän on muutettava ilmaiskujen suuntaa. Britannian pääministeri David Cameron, kehotti Venäjää BBC:n haastattelussa liittymään mukaan, USA:n johtamaan Isis —järjestön vastaiseen liittoumaan. Samalla hän vaati myös al-Assadin eroa.
"Tarvitsemme al-Assadin tilalle toisen johtajan", — ilmoitti David Cameron.
Cameronin sanojen mukaan joita Kommersant —lehti lainaa, "al-Assad on tuonut esille jopa suurempaa julmuutta, kuin raakaan kuolemankultiin sitoutunut Isis —järjestö".


Lue lisää: http://fi.sputniknews.com/politiikka/20151005/458862.html#ixzz3nkv0BaD7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti