maanantai 20. heinäkuuta 2015

Wikileaks Truck

Wikileaks -dokumentit Näytä NSA vakoilevat on Berliini, auttaneet CIA "kidutuksen With Rankaisemattomuus "

© Flickr / Steve Rhodes
MAAILMA
Lyhyitä URL
 012400
US National Security Agency (NSA) otettiin vakoilee Saksan ulkoministerin ja muiden alkuun hallituksen asettamia tavoitteita ennen vuotta 9/11 aikakauden mukaan ilmiantaja verkkosivuilla Wikileaks.
Sivusto Maanantaina julkaistun mitä se sanoo on  luottamuksellinen raportti yksityiskohtaisesti keskustelun Saksan ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier oli vuonna 2005, kun hänen ensimmäinen virallinen matka Washington.
Raportin mukaan, Steinmeier sanoi olevansa helpottunut, että neuvottelut hänen sitten kollegansa, Yhdysvaltain ulkoministeri Condoleezza Rice, ei käsitellä CIA: n kiistelty luovutusten ohjelmasta, jossa epäiltyjä terroristeja lennätettiin kolmansien maihin kidutettaviksi ja kuulusteltiin .
Siepata viestintä kuuluu osittain:
"Frank-Walter Steinmeier tuntui tyytyväinen 29. marraskuuta tulokset hänen ensimmäinen vierailu Washington uudeksi Saksan ulkoministeri. Steinmeier kuvattu mieliala aikana keskusteluja Yhdysvaltain viranomaiset erittäin hyvä, mutta pelkäsi, että vaikein osa oli vielä edessä . Hän näytti helpottunut, että hän ei ollut saanut mitään lopullista vastausta Yhdysvaltain ulkoministeri koskevat lehdistössä CIA-lennoista Saksan kautta salaisia ​​vankiloita Itä-Euroopassa väitetään käytetyn kuulusteltavaksi terrorismista epäiltyjä. "
Julian Assange, Wikileaks päätoimittaja-päätoimittaja, sanoi:
"Tänään julkaisu osoittaa, että NSA on käytetty auttamaan CIA sieppauksen ja kidutusta rankaisematta. Vuosia CIA systemaattisesti sieppaavat ja kiduttaa ihmisiä, joilla hiljainen osasyyllinen eurooppalaisten hallitusten.
"Vuonna 2005 Saksan ulkoministeri Steinmeier oli innoissaan, että hänen taktiikka kysyy Condoleezza Rice, ettei kovia kysymyksiä CIA luovutuksista oli työskennellyt. USA sanonut mitään, joka vaatisi häntä tekemään mitään. Ja mistä tiedämme siitä? Koska National Security Agency oli omahyväinen Yhdysvaltain johtotason noin kuuntelua tästä pelkurimainen näytöllä. Kukaan ei tule ulos tämän hyvältä. "
Steinmeier on joukossa useita top Saksan valtion virkamiehiä, jotka olivat heidän puhelimia hyödyntää NSA. 20 puhelinnumeroa, jotkut ovat toimistot Bonnissa, Saksassa, ja kohdentamalla Joschka Fischer, varakansleri ja ulkoministeri 1998-2005.


Read more: http://sputniknews.com/world/20150720/1024845412.html#ixzz3gSjNGEF5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti