Sandra Bland: 5 Fast Facts You Need to Know

Sandra Bland, Sandy Bland
Sandra Bland. Facebook )
Perhe Illinois naisen löydettiin kuolleena Texas vankilassa sen jälkeen kun hänet pidätettiin aikana liikenne pysähtyy herättää kysymyksiä siitä, miten hän kuoli.
Sandra Bland, 28, pysäytti Texas valtion sotilas perjantaina ja löydettiin kuolleena Waller County, Texas, vankilaan maanantaina, Chicago Tribune raportoi. Paikallisviranomaiset Texasissa sanoa Bland kuoli itsemurhan, mutta hänen perheensä ja ystävät don ' t uskovat, että on kyse, ja epäilevät, että todellinen syy hänen kuolemansa on peitellään.
Bland oltiin pidettiin 5000 dollaria takuita jälkeen lauantaina oikeuskäsittelystä. Hänen ystävänsä sanovat he aikoivat lähettää hänet takuita maanantaina.
Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää:

1. Bland Oli Texasissa aloittaa uuden työn Her Alma Mater

Sandra Bland, Sandy Bland
Facebook )
Bland oli matkustanut Texas haastattelusta Prairie View & M University, hänen alma mater, viime viikolla, työhaastatteluun. Hänen perheensä kertoi ABC 7 News , että Bland sai työpaikan ja aikoi aloittaa työskentely yliopistossa opiskelija etsivän 15. heinäkuuta.
Bland valmistui yliopistosta vuonna 2008 ja palasi kotiin Illinoisissa. Hän oli jäsenenä Sigma Gamma Rho Osakuntatytöt, Inc., mukaan verkkosivuilla Watch Yard.

Ida B. Wells: 5 Fast Facts You Need to Know

Ida B. Wells, Afrikkalainen-amerikkalainen journalisti, suffragist ja varhainen kansalaisoikeusliike johtaja, juhlitaan hänen 153. syntymäpäiväänsä Google Doodle.
Klikkaa tästä ja lue lisää

2. Hän lopetettiin perjantaina Väärin signalointi ja Väitetään pahoinpidellyt poliisi

Waller County Sheriff kanslia kertoi Chicago Tribune että Bland pidätettiin perjantaina ja syytettiin "hyökkäys virkamies."
Bland oli vedetty yli varajäsenet rutiini liikenne pysähtyy asiattomiin signalointia kaistanvaihtotilanteita, ABC 7 raportit. Pysäytystilassa, hän väittää pahoinpidellyt poliisi.
Video pidätys oli lähetetty päälle YouTube. Se osoittaa useita poliiseja seisoi Bland kun hän on maassa, väittäen heidän kanssaan, miksi he ovat niin karkea. Yhdessä vaiheessa hän voi kuulla sanovan: "Sinä vain lyönyt pääni maahan. Ettekö edes välitä siitä? "Hän myös kiittää miehen tallennuksen tapaus kuvaamisen kuin hän on johtanut poliisin risteilijä.
Hänen ystävänsä, Malcolm Jackson, kertoi ABC 7, "Kun hän (upseeri) veti hänet ulos autosta, pakotti hänet ja heitti hänet maahan, polvi kaulan, ja pidättivät hänet."
Poliisi kertoi uutiskanavalla, että Bland oli "taistelunhaluinen puolella tietä."

Ricardo Diaz-Zeferino: 5 Fast Facts You Need to Know

Ricardo Diaz-Zeferino oli aseeton ja yrittää auttaa hänen ystävänsä löytää varastettu polkupyörä kun hän ampui kuolettavasti kolme upseerien Gardena, California, vuonna 2013.
Klikkaa tästä ja lue lisää

3. Hänen kuolemansa on sulkenut Suicide hirttämällä, mutta hänen ystävänsä sanovat, että hän ei olisi tappoi itsensä

Sandra Bland, Sandy Bland
(Facebook)
Waller County Sheriff Office sanoo, että Bland löydettiin hänen solussa maanantaiaamuna, kolme päivää pidätyksensä jälkeen. Hän "ei hengitä, mitä näyttää olevan itse aiheutettu tukehtumisen," sheriffin toimistossa sanoi lehdistötiedotteessa. Poliisin upseeri, joka löysi hänet alkoi CPR, ja EMS kutsuttiin. Hänet julistettiin kuolleeksi hetkeä myöhemmin.
Hän oli viimeksi nähnyt vartijat klo 7 aamulla, ja hän puhui heille intercom klo 8, kun hän sai aamiaisella.
Ruumiinavaus löysi kuolinsyy on itsemurha hirttämällä. Piirisyyttäjä sanoo ei ole tietoa epäillä henkirikos.
"Waller County Jail yrittää hallita hänen kuolemaansa itsemurha ja Sandy ei olisi ottanut oman elämänsä," ystävä, LaNitra Dean, kertoi ABC 7. "Sandy oli vahva. Vahva henkisesti ja hengellisesti. "
He sanoivat hän oli juuri laskeutunut unelmiensa työpaikan.
"En epäilen henkirikos," toinen ystävä, Cheryl Nanton, kertoi uutisiin. "Uskon, että me kaikki olemme 100 prosenttiin uskossa, että hän ei tee vahinkoa itselleen."
Hänen Osakuntatytöt sisar, Alana Taylor, kertoi Watch Yard:
Sandra Bland on minun linjan sisar. Hänen persoonallisuutensa ja elämänkatsomus yksin ei muistuta epävarmuutta tai masennusta. Hän oli vahva voima, joka otti elämän päänsä. Itsemurha olisi viimeinen asia hänen mielessään, kun hän oli partaalla aloittaa uusi luku elämän: uuden työn, vahva syy taistella ja paksun tukiverkosto. On aivan liian monia ristiriitaisuuksia ja aukkoja virallinen raportti. Sikäli kuin hänen ystävänsä, luku, alma mater ja perhe ovat huolissaan: Sandy puhuu yhä ja joku on aio kuunnella.#SandySpeaks "
Kuolema on tutkittavana Texas Rangers.
"Ymmärrän on joitakin epäusko joukossa joitakin ystävien ja perheen kanssa, että hän voisi tehdä tämän itsekseen," piirisyyttäjä Elton Mathis kertoi Chicago Tribune . "Siksi on erittäin tärkeää, että Texas Rangers saa tekemään perusteellisen tutkimuksen."
"Sheriffi R Glenn Smith toteaa, että ihmishenkien menetykset on traaginen tapaus ja samalla Tutkimus tehdään ulkopuolisten virastojen, Waller piirikunnan sheriffi toimisto tarkkailee edelleen päivittäistä toimintaa vankilaan aina etsiä parannuksia ja / tai preventions näistä tapauksista, "lehdistötiedote sanoi.

Laquan McDonald: 5 Fast Facts You Need to Know

Chicagon kaupunki asettui oikeusjuttu 5.000.000 dollaria kanssa perheen Laquan McDonald, teini ampui poliisin 16 kertaa vuonna 2014. FBI tutkii edelleen.
Klikkaa tästä ja lue lisää