maanantai 13. heinäkuuta 2015

USA:n ydinpommi B61-12LEP

USA:n ydinpommin testaus esimerkki kaksinaamaisuudesta

© Foto: NNSA
ULKOMAAT
Saada lyhennetty URL
17541
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä, USA:n Tonopahin harjoitusalueella Nevadan osavaltiossa, USA:n ydinaseturvallisuudesta vastaava virasto NNSA ja USA:n ilmavoimat testasivat uutta ydinpommia. Kyseessä oli ensimmäinen kolmesta testistä. Kaksi seuraavaa on tarkoitus tehdä tämän vuoden loppuun mennessä.
RT —kanava keskusteli yhdysvaltalaisen tutkijan ja poliittisen kolumnistin Soraya Sepaphour-Ulrichin kanssa siitä, miksi testi tehtiin nimenomaan nyt.
"Mielestäni on hyvin tärkeää ymmärtää, että USA:n ulkopolitiikka on jäänyt entiselleen. Se ei ole muuttunut vuosikymmeniin. Kaikille, myös itse yhdysvaltalaisille on selvää, kuinka kassinaamaista se on ja täynnä kaksoisstandardeja, tästä voidaan puhua loputtomasti. Yhdysvallat yrittää pelotella liittolaisiaan ja pakottaa heidät toimimaan vain yhdessä sen kanssa. Ei saa olla yhteistyössä Iranin kanssa, ei saa solmia sopimusta sen kanssa, eikä tukea sitä. Päämäärä on aina ollut nimenomaan tämä. USA ei ole koskaan pyrkinyt saamaan aikaisesti keskinäisesti edullisia ratkaisuja, johon Iran on kehottanut.


Lue lisää: http://fi.sputniknews.com/ulkomaat/20150711/227673.html#ixzz3fmlUsSLs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti