torstai 8. kesäkuuta 2017


Välitetty viesti alkaa:

Lähettäjä: Heikki Männikkö <heikki.mannikko@pp1.inet.fi>
Aihe: Kansan äänen toimituskirje no 4
Päivämäärä: 8. kesäkuuta 2017 klo 9.50.07 UTC+3
Vastaanottaja: Heikki Männikkö <heikki.mannikko@pp1.inet.fi>

Helsinki 8.6.2017

Hyvät toverit, Kansan äänen avustajat ja toimittajat
Seuraava Kansan äänen numero 3/17 on kesänumero. Se ilmestyy maanantaina 19.6.-17. Sen dead line päivä on huomenna perjantaina 9.6.-17.  Mutta koska juttuja vielä paljon puuttuu, niin sovitaan, että teille kaikille viimeinen juttujen jättöaika on maanantai 12.6.-17. Aikaa lehden ilmestymiseen on nyt runsas viikko. Toimitus pyytää, että kaikki jutut lähetettäisiin pikimmiten. Soitelkaa tarvittaessa allekirjoittaneille 
Tällä hetkellä nousee edelleenkin esiin jälleen 3-5 tärkeää asiaryhmää ylitse muiden. Ne ovat (1) Suomen ulkopolitiikka (suhteet Venäjään, Nato, Syyria-tiedotus ym), (2) sote-asiat: vaatimus soten peruuttamisesta ja valmistautuminen syksyn tes-kierrokseen, (3) eläkeindeksin korvaaminen ansioindeksillä, (4) marxilaisen maailmankatsomuksen, teorian ja filosofian kysymykset sekä (5) kommunistisen- ja työväenliikkeen yhteistyön rakentamisen kysymykset. Näistä kannattaa kirjoittaa. Tämä sote nousee voimakkaasti esiin, koska kehittelemme laajalti ajatusta ja taktiikkaa, jossa vaadimme, että ”sote-uudistus” tulee kokonaan peruuttaa. Näyttää edelleen siltä, että näistä luetelluista asioista tulee lähikuukausien tärkeimmät puheenaiheet ja toiminnan kysymykset. Kirjoittakaa näistä aiheista muiden asioiden ohella, jos löydätte hyviä ”kulmia”, joista voi ottaa kiinni.
Poliittinen tilanne on sellainen, että nyt pitää vaikuttaa asioihin. Se on meidän velvollisuus. Kansan ääni on foorumi, jonka kautta voimme vaikuttaa. Pitäkää mielessä, että Nato-haukat, sote-haukat ja kiky-haukat tekevät työtä koko ajan. SOS- hallitus ”sai äänestäjiltä valtakirjan” ja sen asiamiehet ovat työssä ja ulkopoliittinen myyräntyö jauhaa. Meidänkin tulee olla hereillä ja kehittää vastavoimaa. Kirjoittakaa toverit nopeasti ja olkaa yhteydessä allekirjoittaneisiin.
Muistakaa että hyvä ja tarpeellinen juttu ei välttämättä ole pitkä. Hyvästä ideasta ja oivalluksesta voitte tehdä tulitikkuaskin kokoisen jutun. Kokeilkaa.
                                                 
Tommi Lievemaa, päätoimittajaOllaksentie 17
02940 Espoo
0407330466
tommi.lievemaa@pp.inet.fi
Heikki Männikkö, toimitussihteeriVellamonkatu 6 A 1
00550 Helsinki
p. 0440103450
heikki.mannikko@pp1.inet.fi
Matti LaitinenKarstulantie 2 A 5
00550 Helsinki
044-5217003
matti.laitinen@pp5.inet.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti