tiistai 6. kesäkuuta 2017

06/05/2017
Tarkasta tämä sähköposti selaimessasi
tärkein
Muistiin airstrike Lugansk
02 kesäkuu 2017 18:40
Tasan kolme vuotta sitten, kävi selväksi: ei ole olemassa tällaisia ​​julmuuksia ja rikoksia Kiovassa ei mennä vain "vakuuttaa" väestö Donbass heidän "oikeutuksen". Kävi selväksi kuin päivän, että Kiovan hallitus on valmis tuhoamaan rauhanomaiseen asukkaat Kaakkois-Ukrainan, ei valita kuka hallussa tai eivät pidä Venäjän lippu, joka meni vai ei mennyt kansanäänestyksen.
Lue lisää
Armeija kuoret sen ihmiset vain kerran, niin se muuttuu alkuperästä
02 kesäkuu 2017 13:55
Ukraina lakannut olemasta valtion aiemmassa rajoilla 2. kesäkuuta 2014. Juuri sillä hetkellä, kun Su-25 lakko lentokoneiden Ukrainan ilmavoimien näkyi taivaalla yli rauhallinen Lugansk ja alkoi pommittaa kaupungin keskusaukiolle. Alle tulen käynnistämä lentäjä-hirviö siellä tuli Lugansk valtion aluehallinto rakennus, pysäköinti edessä sen ja neliön nimetty Heroes toisen maailmansodan.
Lue lisää
Kiovan voimat tarkoituksella pommittaa ICRC edustajat LPR
01 kesäkuu 2017 17:05
Kiovan armeija tarkoituksella tulittivat edustajia Punaisen Ristin kansainvälinen komitea (ICRC), joka jaetaan humanitaarista apua asukkaille Prishib rajalla kylän Slavyanoserbsky Piirin Lugansk kansantasavallan. Tämä todettiin LPR varaministeri valtion turvallisuudesta Alexander Basov.
Lue lisää
99% Venäjän ballististen ohjusten on torjua hälytys - puolustusministeri
01 kesäkuu 2017 16:37
Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu sanoo, että 99 prosenttia maansa ballististen ohjusten ovat torjumiseksi hälytys.
"Tänään, strategisen Missile Force ylläpidetään tasolla mahdollistaa ratkaistu luotettavasti ydinaseiden suojarakennuksen tehtäviä. Kaikkiaan 99% kantorakettien taistelualueella valmis valtion ja 96% heistä ovat jatkuvasti valmis välittömään käynnistää" Shoigu sanoi aikana keskiviikkona kokouksessa.
Lue lisää
Putinin Minsk Deal: 'Pallo on Ukrainan hallituksen puolella'
31. toukokuuta 2017 16:48
"Konflikti siellä (vuonna Donbass) on kotimainen konflikti, ensiksi. Se herätti vastaiseksi takavarikointi valtiovallan Kiovassa vuonna 2014. Se on lähde kaikki ongelmat", sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putin haastattelussa ranskalainen sanomalehti Le Figaro.
Putin on ilmaissut vakuuttunut siitä, että Kiovan hallitus on noudatettava Minskin sopimusten asettamisesta aseellinen konflikti vuonna Donbass alueella.
Lue lisää
Puolustus
Donetsk Defence TV uutisraportti, 06.1.2017
01 kesäkuu 2017 22:00
Ratajohtoon tilanne TV raportin Donetskin kansantasavalta 1. Kesäkuun Kansainvälistä lasten päivää. Ratajohtoon tilanne on edelleen varsin jännittynyt. Yksi siviili haavoittui Ukrainan kuoret, raportoi DPR operatiivisen johdon.
Yön yli Ukrainan pyssymiehiä ampui Petrovsky alueella Donetsk, seurauksena ihminen 1969 syntymävuoden haavoittui. Kyseisen varustettiin kaikki tarvittavat lääketieteellistä apua, hänen tilansa katsotaan olevan tyydyttävä. 
Lue lisää
Jälkimainingeissa Ukrainan kuoret Pohjois Donetsk [VIDEO]
23. toukokuuta 2017 20:41
Ukrainan asevoimat kuoritut siviili piirin Severne Donetsk (Northern Donetsk) maanantaina tykistön. Siviilikriisinhallinnan talot vaurioituivat pahoin suurikaliiperisia kuoret. Video näyttää jälkimainingeissa alkaen uusimman Ukrainan aggressiota.
Doni Uutistoimisto
Video: Ministry of Information, 05.22.2017
Lue lisää
Nainen haavoittui Ukrainan joukkoja kuori Donetsk
22. toukokuuta 2017 13:01
Siviili haavoittui Spartak kylässä pohjoisella esikaupunkialueella Donetsk seurauksena on kuorinnasta Ukrainan voimat, raportoi DPR operatiivisen johdon.
"Kylässä Spartak puolesta Oktyabrskaya Street, 50, siviili haavoittui AFU kuoret", sanoi Command edustaja.
Kertoman, naisen tilasta oli tyydyttävä.
Doni Uutistoimisto 
Lue lisää
Ukrainan voimat käynnistää yli 2000 kuoret päälle DPR alueella yli viime viikolla
19. toukokuuta 2017 18:27
Kuluneen viikon ukrainalaiset olisivat syyllistyneet 324 tulitaukorikkomuksiin käynnistää 2, 146 kuoret ja laasti kierrosta päälle DPR alueelle, raportoi DPR Johtokeskusyksikkö varakansleri komentaja, Eduard Basurin.
”Kaikkiaan viime viikon vihollinen sitoutunut 324 tulitauon loukkaukset ja lanseerattiin tasavallan alueella 2146 laasti kierrosta, tankki ja kranaatteja ja ammuksia”, sanoi Basurin.
Lue lisää
Ukrainan voimat kuoret Frunze paikkakunnalla, LPR [VIDEO]
May 17, 2017 21:42
Zrunze kylä Lugansk kansantasavallassa oli kuoritut Ukrainan ohjattu Panssarintorjuntaohjus. Alexander Mazeikin, johtaja LPR Kansan miliisin lehdistöpalvelu raportteja kohtauksen.
"Paikkakunnalla Frunze on kadun Neuvostojen seurauksena Ukrainan joukkojen pommitukset, katon, ikkunoiden ja kaasun linja talon № 135 vaurioitui pahoin. Pommittamisen suoritettiin anti tankki ohjus" Mazeikin sanoi.
Doni Uutistoimisto
Lue lisää
Donbass Life
Nika Myastkovskaya - 'Aion herätä enkeli' - Donbass Song [Music Video]
02 kesäkuu 2017 19:15
Tämä uusi musiikkivideo on omistettu yli 100 menehtyi lapsia sodassa Donbass. Musiikkivideo tarjoaa virkamiehet Donetsk kansantasavallan sopimus 1. kesäkuuta, kansainvälisestä lastenpäivänä 2017 löydät enemmän tietoa ja materiaalia #SoulOfChild. Liity kysyntä kohti Ukrainan hallinnon Kiovassa: "Stop sota Donbass, pelastaa Donbass ihmisiä Ukrainan armeija.
Doni Uutistoimisto
Video: DPR Virallinen mediakanavien

Lue lisää
Lasten Päivän muistotilaisuuteen vuonna Donbass, LPR ja DPR - #SoulOfChild [VIDEO]
02 kesäkuu 2017 17:41
Asukkaat Donetskin ja Lugansk kansantasavallan n kokoontuivat torstai-iltana pääkaupungin ottaa osaa "Angels" actio n muistoksi kuolleen nuoren asukkaiden Donbass aikana milita ry hyökkäysten Ukrainia
Lue lisää
Donbass lasten vetoomus Ukrainan armeija Lasten Päivän 2017
01 kesäkuu 2017 20:52
Childen Donbass lähettää videon viestin Ukrainan asevoimien kansainvälisestä lastenpäivänä 01 kesäkuu 2017.
Lue lisää
Toiminta muistoksi menehtyivät Donbass lasten yhdistämään 2500 väestö molemmin puolin eturivin
01 kesäkuu 2017 16:23
Noin kaksi ja puoli tuhatta asukasta DPR ja alueet Donetskin alueen hallinnassa Kiovan osallistuu kansainväliseen Action "Angels" muistoksi lasta kuoli sodan aikana Donbass. Tämä oli ilmoitti tänään, että johtaja julkisen organisaation "nuori tasavalta" Nikita Kiosev.
Lue lisää
Escalation jatkuu Donbass, ja siviilit maksavat sen hinnan [VIDEO]
22. toukokuuta 2017 21:39
Viimeisten 24 tunnin Ukrainan armeija on rikkonut 63 kertaa tulitauon , ja kuoritut 22 paikkakunnilla Donetskin kansantasavallan (DPR). Intensiivisin pommituksia tehtiin vastaan Yasinovataya, Spartak, Dokuchaevsk ja Kuibyshevsky ja Pietarin piirit Donetsk.
Lue lisää
muut
99% Venäjän ballististen ohjusten on torjua hälytys - puolustusministeri
01 kesäkuu 2017 16:37
Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu sanoo, että 99 prosenttia maansa ballististen ohjusten ovat torjumiseksi hälytys.
"Tänään, strategisen Missile Force ylläpidetään tasolla mahdollistaa ratkaistu luotettavasti ydinaseiden suojarakennuksen tehtäviä. Kaikkiaan 99% kantorakettien taistelualueella valmis valtion ja 96% heistä ovat jatkuvasti valmis välittömään käynnistää" Shoigu sanoi aikana keskiviikkona kokouksessa.
Lue lisää
Venäjä: West syyttää kaaos, terrorin Suur Lähi-idässä
30. toukokuuta 2017 18:50
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on sanonut, että länsimaiden kanssa, jossa pyritään vallanvaihdos politiikkaa ja rahoittaa militantit, ovat syyllisiä kaaos ja terrori-iskujen Suur Lähi-idässä, erityisesti Libyassa.
Sergei Lavrov tehdyt huomautukset aikana yhteisessä lehdistötilaisuudessa hänen egyptiläisen virkaveljensä Sameh Shoukry, joka seurasi yhteisessä kokouksessa Venäjän ja Egyptin ulko- ja puolustusministerit Kairossa maanantaina.
Lue lisää
Venäjä: Naton suhteet syvin kriisi sitten kylmän sodan
27. toukokuuta 2017 17:10
Venäjä varoittaa Nato vastaan ​​sotilaallista kertyminen pitkin itärajan. Moskova kehottaa Natoa lopettamaan yrittää rakentaa suhteita Venäjään hengessä vastakkainasettelun aikakauden, kunnes se on liian myöhäistä, ulkoministeriö sanoi lausunnossaan perjantaina.
Ministeriö sanoi "tässä vaiheessa Venäjän ja Naton suhteet ovat syvimmässä kriisissä sitten kylmän sodan."
Lue lisää
Venäjän asevoimien saavuttanut strategiset tasa Naton kanssa - Venäjän puolustusministeri
25. toukokuuta 2017 21:01
Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu viestitti keskiviikkona, että Venäjä on onnistunut saavuttamaan strategiset tasa Naton kanssa, huolimatta siitä, että se käyttää puolustukseen paljon vähemmän kuin Yhdysvalloissa. Tuloksia puheen hallituksen istunnon ylähuone Venäjän parlamentin, Shoigu korosti, että Venäjä kuluttaa 11 kertaa vähemmän kuin Yhdysvalloissa puolustukseen ja kolmasosa Kiinan puolustusmenot.
Lue lisää
Enemmistön tahtoon pitää Serbian pois Nato - Serbian pääministerin
22. toukokuuta 2017 22:07
Jos Serbia liittyi Natoon, se ratkaisisi monia asioita, mutta se myös luo särön yhteiskunnassa, joka kestää vuosikymmeniä, sillä 75% maan väestöstä ei tue Nato-jäsenyyttä, Serbian pääministerin Aleksandar Vucic sanoi maanantaina.
Samalla huomioon opiskelijoiden, hän selitti, että "liittymällä Natoon, Serbia olisi ratkaissut huomattavan monia kysymyksiä, että se on joutunut sen, mutta se olisi ollut tahtoa vastaan ​​75% ihmisistä."
Lue lisää
Don bass  I ANSAINVÄLINEN uutistoimisto &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN lehdistökeskus
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320
puh:  +38 066 011 24 31, +38 073 447 81 14, 071 30 50 659
sähköposti:  info@dnipress.com ,  skype:  dnipress,  facebook:  dnipress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti