tiistai 6. kesäkuuta 2017

isä kunnossa

by jovencuba
Tekijä: Osmany Sánchez
Ystäväni kertoo minulle, että ongelma on, että Kuuban hallitus haluaa kontrolloida kaikkea, sanoisin että hän haluaa suojella kaikkia. Kuten aina, keskustelu alkaa aiheen ja sitten päättyy toiseen, tässä tapauksessa aloitamme suuntaviivoja talouspolitiikan ja päätyi urheilussa.
Jos reprodujéramos vuoropuhelu olisi jotain tällaista:
: Miksi Kuuban valtion olevan vastuussa edustavat urheilijoita, miksi ei anna niiden olla edustajat ovat pyrkineet ja maksaa veroja? Antaa, että urheilija mahdollisuuden kumppaneina valtion jos haluat, mutta myös antaa yksityisen mentori pyrkinyt edustamaan, mutta -Sinä ovat vero, mikä on ongelma?
I : OK, miten voit ladata verot Pito Abreu Kuuba, Puig tai Chapman?
: Hyvä heidän kanssaan ensin restablecerles oikeuksiaan Kuuban ...
I : Mutta veli, kuinka ne aiotte palauttaa oikeudet kuubalaisten onko pelata iso liigat pakottaa heidät luopumaan asemansa kuubalaiset:
Vakuutan, että olen ottanut esille vakinainen asuinpaikka muualla Kuubassa. Vuonna Lisäksi Ilmoitan täten en aio jotta palata Kuubaan, eikä salli minun on palata. Vakuutan, että en ole kielletty jota Kuuban hallituksen upseeri ... enkä jäsen kiellettyjen Kuuban kommunistinen puolue . "
... Hyvä heidän kanssaan asiasta on vähän vaikeampaa
Keskustelu jatkui, mutta aina päällä valtion roolin edustaessaan urheilijoille ja niille yhteensattumia, joka antaa sinulle elämän, kun taas kyseisen keskustelun minä tavata henkilön, jonka poika meni kokeilemaan onneaan Dominikaanisessa tasavallassa ja minua hän antoi joitakin mielenkiintoisia seikkoja.
Kun hänen poikansa tuli Dominikaanisen tapasi hänet vedetään pois maasta ja asianajaja, joka kysyi ei enempää eikä vähempää kuin Viisikymmentä prosenttia !!! sopimuksen. Yksi niistä, jotka menivät hänen kanssaan kerran allekirjoitettu, mutta hän ja toinen ystävä ei halua sitä tehdä, ja uhkasi, että heidän piti lähteä omasta, ilman papereita ja ilman rahaa palata Kuubaan. Lopussa he allekirjoittivat sopimuksen "vain" neljäkymmentä prosenttia.
Jos Kuuba edustaa tuetaan, he elävät omassa maassaan, ja osuus sopimuksesta on jopa valtion sijoitetaan itse urheilun. Yllä olevassa tapauksessa neljäkymmentä tai viisikymmentä prosenttia sopimuksen menee taskuihin joku käyttää hyväksi sinulle. Vaikka ei ole sama kaikissa tapauksissa Eikö olisi parempi kuin rahaa myötävaikuttavat käytetään kehittämiseen maasi, kansasi?
Kaikki ei ole ruusuinen, tiedän. Jotta asiat menevät hyvin valtiolla on oltava varovaisia ​​ennen suojella Kuuban urheilijoita, mutta enemmän "aggressiivinen" harjoittamisesta uusia sopimuksia. Kun kyseessä on baseball, vain jäi mukaan suurten yhtiöiden luvalla Ac- mahdollistavat kuubalaisten työnnetään Karibian liigoja tai omaan suuret yhtiöt.
"Isä tila" suojelee ja se on heidän tehtävänsä, mutta varmasti joissakin tapauksissa voitaisiin tehdä toisin, esimerkiksi sallimalla cuentapropistas maahan ja säännellä verotuksen kautta.
Yli 40 kuubalaisten naisten loukussa Turkin ja kääntyi seksiorjiksi . Vasta kun yksi heistä onnistui jotta pakenemaan ja päästä suurlähetystön Kuuban toisilla pelastettiin. "Isi valtio" oli hänen pelastuksensa, samassa tilassa, jotka haluavat jotta syrjään ulkopuolelta ja "Valtuutukset" ihmiset olla "vapaa".
jovencuba | 02 kesäkuu 2017 klo 24:01 | Tunnisteet: urheilu , valtion , lineament , politiikka | Luokat: 2017 , Osmany Sánchez Roque , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-4kb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti