tiistai 6. kesäkuuta 2017

terrorismi

by jovencuba
Tekijä: Osmany Sánchez
Ja treffeille niin pitkälle taaksepäin kuin 18 kesäkuu 2013 Syyrian presidentti Bashar al - Assad varoitti , että Eurooppa maksamaan aseistamisesta terroristien koska se lisää köyhyyttä ja azuzará terrorismin mantereella.
Jos Euroopan toimitusten aseiden (kapinallisryhmien), takapihalla Euroopasta tulee terroristien ja Euroopassa maksamaan sen , " hän ennusti jälkeen Asad. Kukaan kuunnellut ja Syyrian tuli koulu terroristien sitten he palasivat Eurooppaan täynnä vihaa.
Tunkeutuminen Euroopan maiden ja Yhdysvaltojen sisäisiin asioihin Lähi-idän maissa, sotilaallinen valloitusten, salaisiin vankiloihin, kidutus ... kaikki tämä on ollut kasvualusta kehittämiseksi terrorismin , että nyt vaikuttaa sen parissa anottiin.
Ei ole olemassa hyviä ja huonoja terroristeja, että he ovat oppineet kantapään kautta, että vielä hyödyntää niitä vahvistamaan muukalaisvastaisen politiikan ja vihaa muslimeja.
Silmä, mitä Venezuelassa tapahtuu tänään ja ongelmia, joita voi syntyä tulevaisuudessa alueella.
Mitä tapahtuu tänään Euroopassa tapahtui Yhdysvalloissa Seitsemänkymmentäluvun ja kahdeksankymmentäluvulla kun terroristit kuubalaista alkuperää, koulutettu CIA tuli -a bombazos- Miami kaikkein väkivaltainen kaupunki Yhdysvalloissa tuolloin.
Ottaa yhteyttä kirjailija: jimmy@umcc.cu Twitter: @JimmydeCuba
jovencuba | 05 kesäkuu 2017 klo 12:27 | Tunnisteet: Bachar al Asad , Europa , Sirio , Terrorismo | Luokat: 2017 , Osmany Sánchez Roque , Política | URL: http://wp.me/pRuWw-4kh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti