torstai 8. kesäkuuta 2017


Ukrainan armeija aloitti tänä aamuna hyökkäyksen Zhelobokin kylässä Kirovskin kaupungin lähellä Luganskin kansantasavallassa (LPR), LPR:n armeijan tiedottaja Andrey Marochko raportoi.

“Vihollinen on aloittanut hyökkäyksen Zhelobokin kylässä, samaan aikaan pommittaen lähistön asuinalueita,” hän sanoi.
“Klo. 9:10 vihollinen siirsi kaksi joukkuetta Zhelobokin asuinalueen lähellä käyttäen kevyitä panssarintorjuntaohjuksia ja käsiaseita.”
“Volchyen uran alueella, käyttäen 120mm ja 82mm kranaatinheittimiä, vihollinen suoritti liikkeellelähdön maastoa hyödyntäen ja ampuu tällä hetkellä rynnäkkökivääreillä ja kranaattikonekivääreillä.”

Marochon mukaan kolmas hyökkäys on torjuttu ja vihollinen on kärsinyt kymmenen hengen tappiot. Yksi LPR:n armeijan sotilas loukkaantui.

“On juuri vahvistettu, että Ukrainan joukkojen asemiemme kolmas läpimurtoyritys Zhelobokin lähellä on estetty.”

”Olemme samoissa asemissa, emmekä ole antaneet tuumaakaan maastamme,” hän sanoi.

Ukraina jatkaa edelleen Kirovskin ja sen lähialuiden, kuten Donetskyn voimakasta pommittamista. Kirovskissa 27 taloa on vaurioitunut ja yksi siviili loukkaantunut ja Donetskyssä 20 taloa vaurioitunut.

Marochko raportoi, että lasten evakuointi on aloitettu Kirovskin lähialuiden kylistä.
“Tällä hetkellä, Kirovskin viranomaisten avustuksella, LPR:n hätätilaministeriö ja LPR:n kansanarmeija aloittivat valmistelut lasten evakuoimiseksi Golubovskoyen, Berezovskoyen and Donetskyn asuinaluilta, jotka sijaitsevat lähellä vihollisuuksia.”

Provokaation arvioidaan olevan yhteydessä tänään Minskissä alkaviin kontaktiryhmän neuvotteluihin, joissa Ukraina pyrkii käyttämään provokaatiota kansantasavaltaa vastaan.

Kuvia ja video Kirovskista (mukaan lukien artikkelin kuva):
kirovsk1.527x0-is.jpg
kirovsk2.527x0-is.jpg








<div class = "pelaaja-käytettävissä"> <h1 class = "viesti"> Tapahtui virhe. </ H1> <div Doni uutistoimisto

__._,_.___
Liite (t) =? UTF-8? Q? Heikki_Sipil = C3 = A4 = | Näytä liitteet Webissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti