tiistai 8. syyskuuta 2015

Katso kuvia väitetystä poliisin väkivaltaisuudesta Venezuelassa, jotka ovat todella vanhoja valokuvia muissa maissa

17 helmikuu 2014
Kymmenet kuvia kiertävän nyt sosiaalisten verkostojen ja median eri maissa keinona väittää, että on "julma sorto" Venezuelan turvallisuus elinten opposition mielenosoittajia. Alba Kaupunki kerää osan näistä kuvia tapa auttaa purkaa kampanjan valheita vastaan ​​Venezuelassa. Kaikki kuvat voi suurentaa ja ladata tehdä napsautuksella.
Jaa:Tweet tästä TwitterissäJaa FacebookissaJaa Google+Lähetä tämä jokuTulosta tämä sivu

Teksti: Luigino Bracci, Alba Kaupunki
valokuva-manipulointi-Chile-2
Klikkaa suuremmaksi kuva
  • Ylhäällä vasemmalla: Kuva National Guards oletuksia, käyttöön ase housuihinsa henkilö harjaus takaisin. "Väärinkäyttö GNB, kun Nicolas Maduro sanoo, että se on valhe", sanoo visertää.
  • Oikea: Itse tapahtumia Chilessä vuonna 2011; se on harmi neljä poliisi kyseisen maan vastaan  ​​freelance valokuvaaja Francisco Maturana, joka  esitteli  valituksen virastolle kyseisen maan . 

pedroalvarez-torturadofalso
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: kuva raportit tuitero opposition Venezuelan opiskelija kurssi iski "fasistien murhaajat" on PSUV.
  • Oikealla: valokuva on Unai Romano, nuori pidätetty, pahoinpidelty ja kidutettu vuonna 2005 Espanjan poliisi.

Talcual-fotorobada
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: päivittäin Tal Cual Tuit lähetti 8. helmikuuta osoittaa, että jäsenet poliisin Merida luimia opiskelijoita.
  • Oikea: Oikeastaan, kuva tulee AFP ja otettiin vuonna 2010: kuuluvat Metropolitan Police mielenosoitukseen Caracasissa. Huomaa, että kuva Tal Cual jätettiin tarkoituksella keskitti Metropolitan Police logo yhtenäinen poliisi, että poliisi lakkautettiin vuonna 2011.

Kautta Twitter on esitetty kuva nuori nainen halailemassa poliisi.
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: Daniela Frias oppositio twitterers paljastaa kuvan väitetyn Venezuelan opiskelija noin surra, yrittää halata poliisi. "Sinä ja minä olemme venezuelalaisten, minun kaveri", sanoo tekstin titityy.
  • Oikea:   kuva vastaa tosiasiallisesti tapahtumia Bulgariassa vuonna 2013.

sebastianab
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: Sebastiana Barráez toimittaja viikoittain Quinto Dia, 20. helmikuuta tweets kuvan Suhoi lentävien oletukset San Cristobal. Kuvassa 9 konetta muodostumiseen ja toinen ovat nousevassa reitillä.
  • Oikea: kuva on otettu vuonna 2007 ilman näyttelyssä Volkel, Alankomaissa, ja vastaa yhdeksän ilma Pilatus PC-7 Swiss-made, ja F / A-18 amerikkalainen tehty. Venezuela hallussaan mitään näistä lentokoneita. Vaikka on totta, että kaksi Suhoi SU30-MK2 San Cristobal lensi kyseisenä päivänä.

BGY-BzdCUAA7H3B
Klikkaa suuremmaksi

ketju-tachira2
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: diskanttikaiutin varmistaa, että teki "valtava Belcher ketju Táchira tehty" vastaan ​​Maduro, jossa ihmiset käsi kädessä keltainen pölyrievut, symboli oikeistopuolueen Primero Justicia.
  • Oikea: kuvassa ihmisen ketju suorittaa Kataloniassa, Espanjassa, syyskuu 2013 hyväksi riippumattomuus tämän alueella Espanjassa.  

amandag
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: Tämä sunnuntai-iltapäivänä, näyttelijä Amanda Gutierrez tweeted kuva mies väitetään pakotetaan tekemään suuseksiä kaksi poliisia, mikä tarkoittaa, että opiskelija pidätettiin, kidutettu ja raiskattu Venezuelan virkamiehet.
  • Oikea: Kuva on peräisin sivun aikuisille asuu Yhdysvalloissa. Kuva twiitannut Gutiérrez leikattiin, koska "poliisi" (oikeastaan ​​porno toimijat pukeutunut) oli yhdenmukainen sanalla "poliisi". Näyttelijä anteeksi ja poisti piipittää, että " Menin kasvot ensin närkästystä , mitä "oletetaan" eläneen opiskelija vankeja ".

clarin1302
Klikkaa suuremmaksi
Yllä: kansi painetun Argentiinan päivittäin Clarin 13 helmikuu 2014 hän sijoittui kuva henkilöstä, jolla kivääri ja vihjasi, että se oli yksi "aseellinen eilen Caracasissa Chavez (...) toimi vigilante ryhmät, mukaan todistajien He ampuivat väkijoukkoon. " He vihjasi, että nämä ihmiset ovat vastuussa kaksi kuoli toissapäivänä. Tosiasia on, että henkilö osoittanut oli tehokas CICPC (Venezuela CSU), suojelu polttaminen 5 ajoneuvojen poliisin väkivaltaisten vastustajia, muutaman metrin päässä sisäänkäynnin sen pääkonttori sijaitsee Parque Carabobo (Caracas). Muut sanomalehdet ja sivustot, kuten Infobae Espanjassa ja maailma, teki vastaavat toimet jättämällä alkuperäinen kuvateksti kuvasta EFE : "jäsenet CICPC kävellä edessä ajoneuvon tuleen aikana marssi järjestämän opposition Caracas (Venezuela). "
Bg7bg4CCYAAXSos
Klikkaa suuremmaksi
  • Vasen: DolarToday sijoitettu kuva kaksi National Kaartin maahan pudottuaan pois pyörä. He otsikolla: "Niin asiat ovat" yrittää turmella.
  • Oikea: uutinen on 2012, vuonna tapahtuma Venezuelan La Planta vankila.

varastettu toimittajat
Klikkaa suuremmaksi
  • Vasen: twitterers AnyeltzYanez Lähetä kuva osoittaa, että toimittajia ryöstettiin ja pahoinpideltiin asettamalla kuva käteistä GNB työntää kirjeenvaihtaja sanomalehti El Carabobeño.
  • Oikealla: valokuva on vuosi 2011. 

estebangerbasi
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: oppositio tuitero Esteban Gerbasi tweeted kuva opiskelija ammuttiin kanssa buckshot on liian lyhyt. "Diktatuuri! Sillä se osoittaa palautuu ", hän kirjoitti.
  • Oikea: kuva vastaa tapahtumiin Rio de Janeirossa kesäkuussa 2013. ( ks täällä, kuva 10 ), ja aiheuttamat kuvina "diktatuuri" Venezuelassa.

gn-koira
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: Monet diskanttielementit kuvallinen turvallisuusjoukkojen potkiminen koira, kirjoitus: "National Guard ei anna anteeksi tai koiria. Voisiko olla, että koira on fasistinen natsi? "
  • Oikea: jäsenet Nevado operaation varoitti, että valokuva on   Kreikan Loukanikos koira, joka liittyy antikapitalistisen mielenosoitukset että Euroopan maassa, sanoen se oli pahoinpidellyt National Guard Venezuelassa koira.

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: diskantti huolehdittava, että lapsi haavoittui Táchira mukaan "bolivarilaista hosts".
  • Oikea: raaka kuva haavoittunut lapsi itkee hoidon aikana, itse asiassa vastaa Syyria , maa syvässä sisällissota.

10 huhtikuu 2013 Bgo7m9GCIAMXKuY
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: Nuori kaunis lyöty; pyytää "kääntää maailma".
  • Oikealla: valokuva on haavoittunut nuori vallankumouksellinen Merida aikana opposition protesteja huhtikuussa 2013.

Bgph0x8IEAA1BFu
Klikkaa suuremmaksi
  • Ylhäällä vasemmalla: sunnuntain jälkeen 16 helmikuu viereen ilmestyy presidentti Maduro, kirjailija Leonardo Padron ja monet diskanttielementit syytetty Joseph Navarro, Metro työntekijä iski mielenosoittajia perjantaina, olla osa farssi; He väittivät hänellä oli kaulus taaksepäin.
  • Oikea: valokuvat toimittamat Esteban Trapiello osoittavat, että se ei ole, ja pannat että tietyissä malleissa voidaan käyttää tällä tavalla.

Pinera
Klikkaa suuremmaksi
  • Vasen: Nuoret tuitero julkaistu valokuvia väitetään vetää kaksi kansallista vartijat. "Vahva sorron opiskelija protesteja Venezuelassa" tweets @ AlfredoViso01. "Sinä käännä maailma!"
  • Oikea: Todellisuudessa kuva vastaa opiskelija protesteja Chilessä vuonna 2011.

Tämä tapahtui huhtikuussa 2013 mutta on edelleen vahvasti Tweeting: Vinogradoff toimittaja Ludmila verkkosivuilla Espanjan päivittäin ABC, tweeted kuvia naisen raahataan poliisien ja väittää, että tämä tapahtui Venezuelassa.  Tapaus todella tapahtui Egyptissä vuonna 2011.
Klikkaa suuremmaksi
  • Vasen: toimittaja Ludmila Vinogradoff, verkkosivuilla Espanjan päivittäin ABC, tweeted kuvia naisen alaston vartalo, raahataan poliisien ja väittää, että tämä tapahtui Venezuelassa.
  • Oikea: tapahtumat tosiasiassa tapahtui Egyptissä 2011. Ms Vinogradoff poisti artikkelin ,.mutta toisaalta tunnustetaan virhe .  Se oli huhtikuussa 2013 mutta on edelleen vahvasti tweeting. 

BhV2LSYCEAATAnd
Klikkaa suuremmaksi
Yllä: Vuonna galleria verkkosivuilla CNN espanjaksi , kuva hautajaisiin Juan Montoya "Juancho", jäsen vallankumouksellinen ryhmä seurakunnan 23. tammikuuta kuoli 12. helmikuuta oppositiossa levottomuutta, se esitetään hautajaisiin opposition. Seuraavat piipittää presidentti Nicolas Maduro, verkkosivuilla CNN teki korjauksen.
Jaa:Tweet tästä TwitterissäJaa FacebookissaJaa Google+Lähetä tämä jokuTulosta tämä sivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti